Eşimin sararmış donu

Valla esim hergün duş aliyor donları sararamiyor o yuzden 🤢 bırak don vermeyi çıkardığını kaldırmama bile izin vermez bu konuda hic komik değil ayrıca midem bulandi

Kafamda neler canlandı neler.
Sapsarı bir don.
Yıkanmayan bir popo.
Yıkanmayan bir insan.
Çiş kaka karışımlı bir koku.
Neyse.
Hayal gücümün sınırı yok konudan uzaklaşıyorum asdghsjshsj
Çiş kaka karisimli bir koku kısmına burnumu biraktim :KK14: bu gözlerle bu hayal gucu işbirliği yapmamali arkideş.

Valla benim eşim sabah işe gidince ben yataktan kalkmam. Evde kahvaltı etmez restoranda çalışıyor. Elbiselerini genelde kendisi alır giyer. Ben fazla karışmam özel günlerde ben hazırlar ütülerim veririm. Sizin eşiniz tembellikte zirve yapmış. Birde kendi pasaklığının suçunu size atıyor.
Ben sabah kalkarim kahvltisini hazırlarım giysilerini peteğin üzerine koyarım ısınsın diye. Sonra uyandıririm onu üstünü giyer kahvaltısını eder kapıya kadar geçiririm o beni öper ben onu öperim ise gider. Bende tekrar gidip yattım cocuklar kalkana kadar uyurum. Normalde böyle biri değil ilk defa böyle bişey oldu yani öyle pis pasaklı bakımsız banyosuz değil . Benden daha çok bakar kendine. İlk defa donunu kirli gördüm o da utandı sonra üste çıkmak için üstüme attı suçu . Bende kk paylasicam yorumlarında sana okutucam dedim ve paylaştım 😄 ama ona asla okutmam yorumları yerin dibine girer zaten paylastigimi bile soylemicem 😄

Ben sabah kalkarim kahvltisini hazırlarım giysilerini peteğin üzerine koyarım ısınsın diye. Sonra uyandıririm onu üstünü giyer kahvaltısını eder kapıya kadar geçiririm o beni öper ben onu öperim ise gider. Bende tekrar gidip yattım cocuklar kalkana kadar uyurum. Normalde böyle biri değil ilk defa böyle bişey oldu yani öyle pis pasaklı bakımsız banyosuz değil . Benden daha çok bakar kendine. İlk defa donunu kirli gördüm o da utandı sonra üste çıkmak için üstüme attı suçu . Bende kk paylasicam yorumlarında sana okutucam dedim ve paylaştım 😄 ama ona asla okutmam yorumları yerin dibine girer zaten paylastigimi bile soylemicem 😄
İyi edersin

Bdv de gezmiyordum. Yeni mesajlara baktim bunu gördüm. Kocası rüyalanan bir kadının dertli konusu sandım. Bir sey olmaz dert etme cok normal demeye gelmistim. Içerik bambaşka bir şeymiş. Bu kadar pisliğin döküleceğini düşünemedim.

Ya işte bayağı mizahımızla birbirimizi eğlendiriyoruz.
Siz bize bakmayın.
Gülecek yer arıyoz 😅
Bence de bu konunun yeri bu değil.
Ve dert değil evet.
Ama iyi güldüm, yalan yok.

Çevir kazı yanmasın çevir çevir..
Eşi utansin diye bdv ye konu acmakta ne bileyim...

Insan böyle bir konuda da eşini gelip herkese açık platformda ifsalamaz yani çok garip .
Ne yapalım şimdi altına bez bağla mi diyelim isterseniz linç edin valla ayıp

Merhaba arkadaşlar. Bugün eşimin donuna gözüm çarptı sap sarı olmuş değiştirmeye tenezzül etmemiş. Hatta bende şakasına yeni Don mu aldın senin sarı donün yoktu dedim.😂 O da bana utanmiyosun dimi sen bana don vermiyosun ki degistiriyim gibisinden biseyler söyledi. Hatta iş yerinde bazı abileri varmış karıları ayaklarını yikiyomus çoraplarını giydiriyomus. Halbuki cekmecesinin yerini de biliyor içinde temiz donuda bulunuyor. Ama ben verecekmisim eline bak bak. Merak ettim esinizde sizden böyle şeyler bekliyor mu? Mesela sabahları çorabını pantolonunu üstünü başını hazırlar mısınız ?
Eşim sadece duş alınca benden ister hazır et faln der .hatta bana da der bazi kadınlar eşine zorla masaj yaptırıyorumsda sen bana niye yapamiyorsn faln elbiselerim temiz kokucakmis ütülü olucakmsn faln yemekler güzel lezzetli olucakms ev temiz olucakms .ve yani bir sürü. 😂😂😂😂bende yapabildiğimi yapıyorm bunları yazdm ama yanlış anlamayan severek yapıyorum. Esimide seviyormmm. ♥️♥️♥️♥️

Çoraplarını değiştirmez. Kirli gorursem bazen temiz cikarir veririm yada kirli sepetine atarim kendi temiz alir. Bir ara bizde de boyle bir muhabbet olmuştu. Bende yikatiyorum, katliyorum ya da utuluyorum bir zahmet dolabi açta al dedim. Zaten suan cocuklarla utusuz giydigi bile oluyor.

Ama bu beklentiler aileden kaynakli. Kv kayınpederimin coraplarini giydirir. Bir iki kez bana da eşim yaptirdi. Direkt yapmam deyip karsi koysaydim her zaman sansini deneyecekti. Ama bir iki kez yaptim konu kapandi. Ayni sekilde evlendigimiz ilk sene maas kartimi bir sure kendisi tasimak istemisti. Bunlar hep kadini bastirma cabalari

6 senelik evliyim daha bi kez olsun elbiselerini hazırlamadım. Zaten böyle bi talebi de olmadı çok şükür. 😄 Olsa da yapmam koca koca adamların çocuk gibi davranması kadar itici bi şey yok cidden.
Ayrıca bilerek isteyerek yapan kadınları da anlamıyorum. 🤷🏻‍♀️

Evet hepimizin kocası b.ktan sararmış donla geziyor desek normal mi kabul edecektin yada ayak yıkasak yıkayacakmıydın? Kk da bazen öyle saçma konular açılıyor ki mide kalmıyor..

Merhaba arkadaşlar. Bugün eşimin donuna gözüm çarptı sap sarı olmuş değiştirmeye tenezzül etmemiş. Hatta bende şakasına yeni Don mu aldın senin sarı donün yoktu dedim.😂 O da bana utanmiyosun dimi sen bana don vermiyosun ki degistiriyim gibisinden biseyler söyledi. Hatta iş yerinde bazı abileri varmış karıları ayaklarını yikiyomus çoraplarını giydiriyomus. Halbuki cekmecesinin yerini de biliyor içinde temiz donuda bulunuyor. Ama ben verecekmisim eline bak bak. Merak ettim esinizde sizden böyle şeyler bekliyor mu? Mesela sabahları çorabını pantolonunu üstünü başını hazırlar mısınız ?
Kocanın donunuda buraya yazmazsın bacım ya

Öff iğrenç ya pis pis kokar o
Banyo yapmıyormu 2 3 günde bir o zamanda mı değiştirmiyor aynı çamaşırı mı giyiyor
Yani kendisine saygısı yok bence
Çocuk değil bişel değil kocaman adam siz ona bebek gibi bakcak haliniz yok

eli ayağı tutuyorsa neden veresiniz tövbe sarı donlu enişte 😜
Benim hep kendi işini kendi eder sağolsun 😇

Back
X