Bende eşime ehliyet almak için ikna edemiyorum, aynı senin anlattığın durum. Ayrıca başka hiç bir takıntısı yok, ne dersem yapar yani.
benim ablamın eside sarı ve kısa saca takıntılı demeki tek degilmisablamda yapmaz bi kere zoraki rofle yaptırmıstı onda bile suratı astı dikkat ceiyor diye sanırım istemiyorlar sarı sacı..uzun sacda iyidir zaten ya kestirme sonra pisman olursun belki kat falan attırabilirsin saclarının aralarına sarı ısıltılar falan belki az olunca sesi cıkmaz
sarı saç gerçekten dikkat çekiyor eşim bana kızardı boyama dıye haklıymış şimdi simsiyah saçlarım sarı saçlı bır bayan gördüğümde benım bile dikkatımı çekiyor..
esin seni boyle begeniyor demekki cnm,onun istemedigi birseyi yapma bence...
benim esimde tam tersi sari saci seviyor,hatta o istedi diye boyattim sariya saclarim yandi,bir daha sirf sariya zor boyatirim
sap sari yapmazsin , acik karamel tatli bir ton yaparsin boylece ikinizinde gönlü olur.
bu erkekler ne tuhaf ya seninkide bi değişikmişsaçlarım yanarsa kahrımdan ölürüm eşimde sana müstehak kel kal der ve beni boşar heralde
Adam belki gercekten esmer uzun sacli bayan seviyor demek ki... Bende kara hic sevmem kendim bronz tenliyim sarisin ve kumral severim. Zevk meselesi . Sevmiyorsa sari sac onun gozunde itici olacaksiniz eger sari sac yaparsaniz,
sarı saçı çirkin bulduğunu düşünmüyorum açıkçası yani itici çirkin bulsa kız kardeşine söylerdi kesin gibi geliyor .. görümcem kısa ve sarı saçlı ona hiç bir şey demedi örneğin kilo konusunda kardeşine çok zayıfsın kilo almalısın zafiyet geçireceksin diyor ama saç giyim konusunda kardeşine relax bana gelince öle değiluzun saçı gerçekten seviyor bunu farkediyorum ama sarı saç konusunda sanki dikkat çeker diye düşünüyor gibi geliyor.. bir kere olsun beni sarı saçla görüp öle değerlendirmesi gerekmez mi
yaseku bence eşin kıskandığı için izin vermiyor gibi geldi bana.Saçlarının uzun olmasını seviyor ama dışarı çıkarken saçını topla diyorsa demekki eşin için kadında saç çok önemli ve zaten uzun birde sarı olup iyice dikkat çekmesini istemiyor.Giyimine karışıyor mu mesela buradan da anlayabiliriz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?