Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
demeden edemıcem valla çok güzelsın maşallah
hmm bılemedım ama platın fln asla yakışmaz ama böyle kahvelı koyu sarılı bı renk hoş olabılır :26:
çoookk tşk ederim çok incesin utandım vallaplatin yakışmaz mı cidden :26: aslında düşündüğüm direk platin sarısı
![]()
Arkadaşlar fikirlerinize önerilerinize ihtiyacım var.. ben eşimi saçımı kestirmek ve sarıya boyatmak konusunda bir türlü ikna edemiyorum! nolur bi akıl verin nasıl ikna edicem:26: sırf bu yüzden üç gündür inatlaşma içindeyiz aslında 10 yıldır aynı sabit fikrinden bir türlü vazgeçiremiyorum evlendiğimden bu yana aynı tutum içinde asla kısa ve sarı saçı istemiyor bende çok sıkıldım uzun ve koyu renk saç kullanmaktannormalde çok inatçı sabit fikirli bencil biri değildir eşim ama bu konuda ben ona ne dediysem ikna edemedim
![]()
Arkadaşlar fikirlerinize önerilerinize ihtiyacım var.. ben eşimi saçımı kestirmek ve sarıya boyatmak konusunda bir türlü ikna edemiyorum! nolur bi akıl verin nasıl ikna edicem:26: sırf bu yüzden üç gündür inatlaşma içindeyiz aslında 10 yıldır aynı sabit fikrinden bir türlü vazgeçiremiyorum evlendiğimden bu yana aynı tutum içinde asla kısa ve sarı saçı istemiyor bende çok sıkıldım uzun ve koyu renk saç kullanmaktannormalde çok inatçı sabit fikirli bencil biri değildir eşim ama bu konuda ben ona ne dediysem ikna edemedim
![]()
yıllardır sarıya boyarım saçlarımı ve ilk boyyattığımda da eşime sormadım bile.görünce bir şok oldu sonra birkaçgün söylendi
gözü alışınca hoşuna bile gitti
benimde erkek arakdsımda olmustu canım o boyatrken hatta konusmıcam senınle demıstı bende iyi sen bilirsin diye telefonu kapatmıstım sonra ama baktı boyatıorum aksamda güle güle kullan demek ıcın aramıstı, şimdi ise bayılıooo![]()
evet peruk almayı düşünüyorum evin içinde kullancam ne diyecek bakalımEğer eşler dikkat çekilmemesi için, kıskandığı için birşey istemiyorsa bu isteği hiç etik değil; kişiye, kişilik haklarına bir saygısızlık bu.
Yok eğer sevmediği için istemiyorsa buna hakkı var ama yinede ambargo koyma hakkına sahip değil.
Peruk kullanın bir süre evin içinde, bakalım ne diyecek.
benimki dikkat çekersin diye açık açık söylemiyor ama bende buda bir sebep olabilir diye düşünüyorumdikkat cekebilecegnizi dusunebilir canim ben eşim beni kisa ve sarı golgeli görmustu ole olsun istedi hep sonra ben tekrardan yaptirdim görunce istemedi birdaha yaptirma dikkat cekiyosun demişti sarı saç insani biraz daha farkı gösterir sizinde dikkat cekmenizi göze batmanizi istemeyebilir direk sari sac istiyorum demesenizde yavas yavas her boyamanizda 1 ton actirsaniz olabilir zaten zamnala ust uste olunca dahada acilir rengi oyle ikna etmyi deneyin
evet canım bizde tam tersi bir durum var ben değişikliği seviyorum ama eşimde kendimde değişiklik yapmamı gereksiz buluyorBazı kadınlar vardır ki eşini eve bağlamak ve ilgisini kendine çekebilmek için eşinin sevdiği dış görünüşe girerler
Sizde tam tersi olmuş bu
Eşiniz sizi böle seviyosa bence diretmeyin
Ne güzel sizi böyle seven bi eşe sahipsiniz
Bence doğal saç herzaman güzeldir.
Sorun edilicek bi mesele değil
hangi bahsettiğim saç modeli cnm anlayamadım :44: birde dediğiniz gibi yaptıktan sonra sizin gibi pişman olmaktan korkuyorumO değilde bahsettiğiniz saç modeli çok güzel bence,koyu renki uzun saçlar..bir kaç yıl önce benim de saçlarım öyleydi,sonra gittim kestirdim karamel uçları sarı yaptım..ilk başta güzel geliyordu,herkes çok beğeniyordu,sonra o renk akmaya başladı sürekli boyama istiyor dibi gelince kötü görünüyor,saçı açmak için kullanılan malzemede saçı yıpratıyor,açık renkler,sarı saç sürekli makyaj ister diğer türlü çok solgun gösteriyor,ayırca daha büyük gösteriyor..iyi düşünün yapmadan önce,şu anda ben eski halime dönmek için uğraşıyorum,saç kırıklarımı aldırdım rengini koyulaştırdım kahve tonları yaptım,bir an önce uzasın diye dua ediyorum..bence elinizdekinin kıymeyini bilin..
Teşekkür ederimSevgili Yaseku, saçların gerçekten çok güzel,at kuyruğuda çok yakışmış. Bence eşin sarı saçı sevmiyor. Her erkeğin bu tarz takıntıları olabiliyor. Ben bayan oldugum halde sarı saçı hiç sevmiyorum . Çok az kişiye yakıştırmısımdır hep. Herkese olmuyor sarı saç ve yapay duruyor. Bence boyatma . biraz kestirebilirsin ama. boyatıp güzelım saclarını yıpratma derim ben :)
evet canım ya gönülsüz olsun istemiyorum karamel tonlarını denedim kendi saçımın daha çok yakıştığını söyledi bende pişman olup gidip tekrar kendi rengine boyadımbenim eşimde sevmez kısa saça.sarı saçlılardanda hoşlanmaz.biara hayır kesinlikle sarı olmaz diyordu aama şimdi sen bilirsin diyo.sende farklı bir renk düşün mesela açık kumral ne bileyim karamel tonlarında.şimdi sarıya boyarsın kestirip sonra eşin beğenmez sende pişman olursun erkekler bişeye takınca yapsan bile burnundan getiriyorlar çünkü
askında inat için boyatnak istemiyorum sonrasında pişman olmakta var göze alamıyorum.. saçlarım yanarsa ve yakışmazsa dilinden kurtulamambence canım cok ınatlasmaya gelmez bu iş :) git ve boyat kestir saçlarını :) inan yaptıktan sonra biraz şoka girer ama senınle ugrasamayacagını ögrenir. bidahada saçma sapan konularda inatlasmaz seninlee![]()
Teşekkür ederim eve eşimde oğlumda saçlarımı çok seviyor oğlum saçlarımı taramaya bayılırayrıca o caaanıııııımm saçlar kesilirmi yaaaa eşin seni bu şekilde seviyor demekki kestirme çok güzel saçlarınn![]()
benimkide şok olur heralde hatta dili tutulur sanırım sonra dili çözülünce günlerce söleniryıllardır sarıya boyarım saçlarımı ve ilk boyyattığımda da eşime sormadım bile.görünce bir şok oldu sonra birkaçgün söylendi
gözü alışınca hoşuna bile gitti
benimde erkek arakdsımda olmustu canım o boyatrken hatta konusmıcam senınle demıstı bende iyi sen bilirsin diye telefonu kapatmıstım sonra ama baktı boyatıorum aksamda güle güle kullan demek ıcın aramıstı, şimdi ise bayılıooo![]()
arakdaşlar Allah bize beyin vermiş düşünme yetisi vermiş. erkeklere ihtiyacımız yok bu konuda ? her konuda kendi isteklerınızde zewklerınızde dahi erkeklere belbağlıyosunuz. yani sizin için hayat sadece eş mi o mu ? senın kendı düşüncelerin isteklerın yokmu? kendın için yasamıomuusn sen? sonrada kadın hakları vs dıosunuz. k.bakmayında biz erkeklere bukadar bel bagladıktan snra bıze ne yapsalar biz susup oturururz![]()