Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Resmin görünmüyor ama canım.
canim tenin esmer gibi bence sari cok siritir sende boyama![]()
![]()
acık bir sarı degil ama bu renkler yakısır diye dusunuyorum:26:
Bence böyle çok güzelsin, ille de değişiklik diyorsan enseyi çok açmadan kısalt saçını mesela arka kısa ön uzun olan modeli dene.
bosver esini git boyat gel ne olcak sanki aaaaesin de olsa baskalarinin isteklerine göre yasama. Ve ayrica bana ne yakisir ne yakismaz dusuncesini de birak cunku arada degisiklik guzeldir, bazen neyin yakisip yakismadigini bosvermek gerekiyor:)
Bence böyle çok güzelsin, ille de değişiklik diyorsan enseyi çok açmadan kısalt saçını mesela arka kısa ön uzun olan modeli dene.
![]()
soyle bir renk ve modelde olabiliresin izin versede saclarını kestirme yinede sonra pisman olursun
heralde bu rengede bişi demez gittikce koyulastırdık daha ne![]()
benimkide öle takıntılı ama ben çok uzun süre koyu renk kullandığım için değiştirmeyi düşünüyorum ama icraat'a geçemiyorumbenim eşimde böyledir valla....
ben böyle bişey hiç yapmayı düşünmedim ama çok takıntılı sarı saça..
sevmiyo adam
Yaklaşık 10 yıldır sarışınım güzel duruyor ama zorluklarıda yok değil yaniher ay dip boyası olması gerekiyor 6 ayda filanda gidip röfle yaptırmak lazım..Bu zamana kadar hiç yanmadı saçım belkde benim şansıma sorunsuz oldu..
siyahtan yada kızıldan dönmediyse saçınız direk kendi saçınıza röfle yada balyaj yapılırsa yanmaz hatta çok güzel olur
Hele fönlüyken daha havalı duruyor saçta,eşim bazen değiştir diyorda yok ya o kadar uğraş verdim niye değiştireyim diyorum ..
sarışın seviyor demek ki eşiniz yakıştıysa tabiki beğenmiştirevet benim eşimde sarı istiyordu hatta bununla ilgili bi konu bile acmıstım kuaför bılgısı ıcın ...neyse kı boyattım şimdi o istedi diye coookk guzel ve dogal oldu artık zor vazgecerım bu renkten
benimki itiraf edemiyorrr ama bencede bakarlar diye istemiyor çünkü deneyipte yakışmamış olsa istemiyorum demesini anlıycam ama görmedi bilebenimde arkadaşımın eşi,kesinlikle sarı saça izin vermiyor.herkes bakarmış![]()
bende sarı saç takıntısı deyince sarı olsun istiyor eşin sanmıştımbence eşin kıskandığı için istemiyordur dikkat çekeceğini düşünüyordur.sarı saç dikkat çeker çünkü
![]()