Eşimin Sarı saç takıntısı !

alla alla bi daha bakarmısınız bende yüklenmiş görünüyor şuanda :44:

pardon yaa albüm herkese açık değilmiş ondan gözükmüyormuş şimdi açtım bakabilirsiniz :1:

canim tenin esmer gibi bence sari cok siritir sende boyama :ssz:

kate-beckinsale-blonde-hair-2.jpg

acık bir sarı degil ama bu renkler yakısır diye dusunuyorum:26:

kate-beckinsale-blonde-hair-2.jpg

acık bir sarı degil ama bu renkler yakısır diye dusunuyorum:26:

önerin için teşekkür ederim bu fotoyu eşime göstericem akşama :16: o kadar kişi bakmış fotoma kimse yorum yapmamış olumlu yada olumsuz bişi yazın bari :31:

bosver esini git boyat gel ne olcak sanki aaaa:D:D esin de olsa baskalarinin isteklerine göre yasama. Ve ayrica bana ne yakisir ne yakismaz dusuncesini de birak cunku arada degisiklik guzeldir, bazen neyin yakisip yakismadigini bosvermek gerekiyor:)

Bence böyle çok güzelsin, ille de değişiklik diyorsan enseyi çok açmadan kısalt saçını mesela arka kısa ön uzun olan modeli dene.

Bence böyle çok güzelsin, ille de değişiklik diyorsan enseyi çok açmadan kısalt saçını mesela arka kısa ön uzun olan modeli dene.

evet aslında bende çok istiyorum arkası kısa önü uzun şu victoria beckham modeli çok havalı durabilir :52:

bosver esini git boyat gel ne olcak sanki aaaa:D:D esin de olsa baskalarinin isteklerine göre yasama. Ve ayrica bana ne yakisir ne yakismaz dusuncesini de birak cunku arada degisiklik guzeldir, bazen neyin yakisip yakismadigini bosvermek gerekiyor:)

çoookk tşk ederim kızlar utandırdınız beni :17: yorum ve öneriler içinde ayrıca tşk ettim :16:

alessandra-ambrosio-hairstyles-a4aa6.jpg

soyle bir renk ve modelde olabilir :16: esin izin versede saclarını kestirme yinede sonra pisman olursun :5:
heralde bu rengede bişi demez gittikce koyulastırdık daha ne :27:

Son düzenleme:
alessandra-ambrosio-hairstyles-a4aa6.jpg

soyle bir renk ve modelde olabilir :16: esin izin versede saclarını kestirme yinede sonra pisman olursun :5:
heralde bu rengede bişi demez gittikce koyulastırdık daha ne :27:

:1:evet buda çok hoş denemek isterdim cidden bunuda eşime göstercem evet bu sarı değil açık kumral sanki:37:

benim eşimde böyledir valla....
ben böyle bişey hiç yapmayı düşünmedim ama çok takıntılı sarı saça..
sevmiyo adam
benimkide öle takıntılı ama ben çok uzun süre koyu renk kullandığım için değiştirmeyi düşünüyorum ama icraat'a geçemiyorum :31:

Yaklaşık 10 yıldır sarışınım güzel duruyor ama zorluklarıda yok değil yani :ssz: her ay dip boyası olması gerekiyor 6 ayda filanda gidip röfle yaptırmak lazım..Bu zamana kadar hiç yanmadı saçım belkde benim şansıma sorunsuz oldu..
siyahtan yada kızıldan dönmediyse saçınız direk kendi saçınıza röfle yada balyaj yapılırsa yanmaz hatta çok güzel olur:ssz:
Hele fönlüyken daha havalı duruyor saçta,eşim bazen değiştir diyorda yok ya o kadar uğraş verdim niye değiştireyim diyorum ..

siyahtan yada kızıldan dönmediyse saçınız direk kendi saçınıza röfle yada balyaj yapılırsa yanmaz hatta çok güzel olur:ssz:

evet benim eşimde sarı istiyordu hatta bununla ilgili bi konu bile acmıstım kuaför bılgısı ıcın ...neyse kı boyattım şimdi o istedi diye coookk guzel ve dogal oldu artık zor vazgecerım bu renkten
sarışın seviyor demek ki eşiniz yakıştıysa tabiki beğenmiştir :ssz:
benimde arkadaşımın eşi,kesinlikle sarı saça izin vermiyor.herkes bakarmış:27:
benimki itiraf edemiyorrr ama bencede bakarlar diye istemiyor çünkü deneyipte yakışmamış olsa istemiyorum demesini anlıycam ama görmedi bile :31:

bende sarı saç takıntısı deyince sarı olsun istiyor eşin sanmıştım :1: bence eşin kıskandığı için istemiyordur dikkat çekeceğini düşünüyordur.sarı saç dikkat çeker çünkü :D

bende sarı saç takıntısı deyince sarı olsun istiyor eşin sanmıştım :1: bence eşin kıskandığı için istemiyordur dikkat çekeceğini düşünüyordur.sarı saç dikkat çeker çünkü :D

sanırım yanlış bir başlık seçtim :1: bazı arkadaşlarda sizin gibi düşünmüş:40:

Back
X