- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi greengirll
E ben 34um ondangenclikten genclikten
Aaahaha güldürdünüz beni valla sağolun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E ben 34um ondangenclikten genclikten
Bencede ya bana sarıldığı zaman dünya duruyor sanki . Gece olsa yatağımıza yatıp sarılsak diye düşünüyorum. Keşke şuan yanımda olsa da bana sarılsaSarılmanın dünyanın en güzel eylemi olarak düşündüğümden bir şey diyemeyeceğim![]()
Kızlar normalde eşim hafif öküz normal erkek işte öyle sarılayım öpeyim tarzı değildir. Gece genelde ondan erken yatarım o oturur tv izler sonra gelir 1-2 gibi yatar ama her seferinde ya ayağımı sıkar ya acıtarak sarılır yani uyandırır, uykumdan uyanınca da sersem gibi ve sinirli olurum. Normalde uyanıp tekrar uyuyordum, dün gece uyandırdı ve sarıldı ama canım acıdı ve istemdışı itmişim, tamam istemiyorsan sarılmam deyip yattığını duydum ve uyuyakaldım. Sabah sordum hatırlamıyorum dedi. Yani bu insan niye gece gece coşuyor anlamıyorum, akşam da ben sarılmak isterim sarılmaz sinir eder.
ayrı yatağa girmek de bir derttir aslında.
ben diğer arkadaşlara çok katılmıyorum.
ağır öküzü de bende var. sevmez kibar kibar öpmez resmen mıncıklar.
gece gece ağızdan öbüşmeli şeyler izliyolarsa canı felan çekiyodur adamcağızın![]()
Yataga sonradan girene uyuyan cok sevimli geliyor da ondan![]()
Nasıl yani?ayrı yatağa girmek de bir derttir aslında.
ben diğer arkadaşlara çok katılmıyorum.
Bencede ya bana sarıldığı zaman dünya duruyor sanki . Gece olsa yatağımıza yatıp sarılsak diye düşünüyorum. Keşke şuan yanımda olsa da bana sarılsa
Kızlar normalde eşim hafif öküz normal erkek işte öyle sarılayım öpeyim tarzı değildir. Gece genelde ondan erken yatarım o oturur tv izler sonra gelir 1-2 gibi yatar ama her seferinde ya ayağımı sıkar ya acıtarak sarılır yani uyandırır, uykumdan uyanınca da sersem gibi ve sinirli olurum. Normalde uyanıp tekrar uyuyordum, dün gece uyandırdı ve sarıldı ama canım acıdı ve istemdışı itmişim, tamam istemiyorsan sarılmam deyip yattığını duydum ve uyuyakaldım. Sabah sordum hatırlamıyorum dedi. Yani bu insan niye gece gece coşuyor anlamıyorum, akşam da ben sarılmak isterim sarılmaz sinir eder.
niye erkekler geç yatıyor ki ? bizimki de öyle ... ben bazen gece uyanıp sesizce yanına gidiyorum napıyor diye sonra onu da alıp yatıyorum.Nasıl yani?
İstese benimle yatabilir ki ben 23:30-24 arası yatıyorum. Eşim 1-2 ye kadar oturuyor.
niye erkekler geç yatıyor ki ? bizimki de öyle ... ben bazen gece uyanıp sesizce yanına gidiyorum napıyor diye sonra onu da alıp yatıyorum.
ben sizi suçlamadım zaten..Nasıl yani?
İstese benimle yatabilir ki ben 23:30-24 arası yatıyorum. Eşim 1-2 ye kadar oturuyor.
Bencede ya bana sarıldığı zaman dünya duruyor sanki . Gece olsa yatağımıza yatıp sarılsak diye düşünüyorum. Keşke şuan yanımda olsa da bana sarılsa