Eşimin sayesinde küfüre doydum

bensudecan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2010
38
0
0
İstanbul
ben hayatımda hiç gülmedim.torun torba sahibi oldum hala bu adamı çekiyorum.eşim bana hergün küfür eder gavur,ermeni,domuz,köpek ölen anama bile küfür ediyor vs.bende anası ve oğlu ne kadar kötü olsada kaynanama hizmet ederim.anası bana çok laf sokuyor ama ben onu yinede kırmıyorum.oğlunla tartışsam kaynanam oğluna destek veriyor senelerdir böle.onun bana yaptığı sizce çekilir bişemi

ablacım zor ne diyeyim yıllardır aynıysa değişmiyorlar..benim amcamda öyle..yengeme ne küfürler sayar boyunca torunu var kadının hala hergün küfür küfür..ben olsam kaldıramazdım..alışkanlık halinemi gelmiş ne anlamadım çok kızyoruz amcama..yengemde onu deli etmek herşeyi yapıyor ama bu ona küfretmesi dövmesi hakkını vermiyor tabiki..

54 yaşında bu çile..
resmen eşiniz ölürse huzur bulacaksınız.
ahh öteki tarafta naısl ödeyecek hakkınızı?
Allah sabır versin geç kalmış sayılmazsınız.
boşanın ya..
bir 54 yıl daha yaşacak mısınız?
bırakın gitsin..

içinde merhamet olan insan yapmaz değil mi..
çok üzülüyorum bu durumda olanlara rabbim kurtulma imkanı versin..
eğer onu vermiyorsa çok büyük sabır versin.

böyle birini yakından tanıyorum. Allah'tan böyle bir kaynanası yok. Çok zor yaşayan bilir. Ömrünü tüketir böyle insanlar. Allah sabır versin.

bence çekilir bişey değil ama siz çekmişsiniz,
hep böyleyse artık değişmez, düzeltilemez,
allah sabır versin

Kardeşleriniz,evlatlarınız yardımcı olamazlar mı acaba ? off bilemiyorum ya..
çok üzüldüm elimizde gelen birşey olsa keşke..
hangi ildesiniz kadınlara yardımcı olan kuruluşlar var?

anam yok babam yok abilerim babamdan kalan yerimi vermiyor.maddiatım yok bir evim bile yok hala kiracıyım

malesef insnaın gidecek yerinin olmaması insanın elini kolunu bağlıyor.
tek yapabileceğiniz bol bol dua etmek..bu çileden en kısa zamanda kurtarsın rabbim..

anam yok babam yok abilerim babamdan kalan yerimi vermiyor.maddiatım yok bir evim bile yok hala kiracıyım

hayata başlarken ilerisini düşünmek lazım işte..eşim diyorki ev alırsak senin üstüne yaparım..ilerde bana bişey olursa çoluğun çocuğun elinemi bakacaksın diyor..
çok üzüldüm halinize ya..çaresizlik ne kötü bişey:2:

çok üzüldüm sizin adınıza benim babamda aynı şeyi yaptı anneme hala yapıyor ama annem kurtuluşu çalışmakta buldu çalışıyo şimdi evde yok akşamdan akşama pekte diologları yok çalışıyorum kafam rahat hakaretlerini duymuyporum hiçdeğilse diyo zor bi insan 7sinde neyse 70indede o oluyor hele erkekeler yaşlandıkça huysuzlaşıyolar sanki tabi genelleme yapmamak lazım size kendinizi on dan uzaklaştıracak bi meşgale bulamazmısınız boşanın desem çektiğinize göre bi bildiğiniz bi maniniz vardır ama üzülmeyin eden bulur allah kolaylık sabır versin demekten başka elimden bişey gelebilse keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…