- Konu Sahibi bensudecan
-
offffişe girip çalışmayı düşünmedinizmi hiç
küçükte evlenmemişsiniz aslında bi işe girip çalışsaydınız keşke belki bişeyler daha farklı olabilirdi nerelisiniz ?
karadenizliyim işte kardeniz erkeği bu kadar zor
severekmi evlendiniz içinizde ona karşı bi sevgi varmı hala mesela yoksa mecbur oldunuz içinmi yanındasınız
teyzecim film gibi hayatınız resmen ya rabbim yardımcınız olsun kendi ailenzdede suç var kardeşlerinizden biri bari sahip çıkabilseydi arkanızda olsaydı peki eşiniz alkol alıyomu aldatma olayı yaşadınızmı
kaç yaşınıza gelmişsiniz ne kadar susarsanız o kadar üstünüze gelirler hizmet etmeyin kendi haline bırakın ilgilenmeyin...laf mı söylüyo cevabını verin.bunları söylemek kolay uygulamak zordur biliyorum ama lütfen kendinizi ezdirmeyin
peki çocuklarınız bu duruma ne diyo?
onlarda çok üzülüyor
kırıcam diye korkmayın hayatı bu kadar dar ediyolarsa size kırılmayıda hak ediyolar
Eşinizde en az 54 tür büyük ihtimal..Bu yaşa gelmiş hala can yoldaşına hayat arkadaşına sövebiliyor çok üzüldüm gerçekten..Anneme yapılmış olsa bu babamın yüzüne bakmazdım..Düzelmezde bu yaştan sonra eşiniz.Belki imana gelir bir gün fakat iş işten geçecek değil mi?Herşey çok geç olmadan belli kararlar almanızı öneririm..Sizin evladınız yerineyim ve kendimi evladınız yerine koyarak yorumumu yapıyorum..saygılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?