Eşimin sayesinde küfüre doydum

küçükte evlenmemişsiniz aslında bi işe girip çalışsaydınız keşke belki bişeyler daha farklı olabilirdi nerelisiniz ?

severekmi evlendiniz içinizde ona karşı bi sevgi varmı hala mesela yoksa mecbur oldunuz içinmi yanındasınız

okudum çok üzüldüm teyzecim..Rabbim yar ve yardımcın olsun.. bol bol dua et. Rabbim ıslah etsin böylelerini.. teyzem cocuklarının yanına git boşa eşini dicem demesi kolay tabi ama yapcak başka birşeyin yok ki.. bende anneme bakıyorum yanımda sayılır anneannem bile var bakarlar hiçde sıkıntı olmaz öyle düşünme sen senelece baktın büyüttün birşey demeye hakları yok ki.. Rabbim yardım etsin sana.. çok üzüldüm..

severekmi evlendiniz içinizde ona karşı bi sevgi varmı hala mesela yoksa mecbur oldunuz içinmi yanındasınız

onu hiç sevmedim mecburiyetten evlendim.ben köyde büyüdüm evde abimin hanımı vardı ben görümce olduğum halde bana zulüm ederdi.istanbuldaki abime giderdim onun karısıda işini yaptırıdı yiğenlerimin bezlerini yıkardım.ama kimse bana iyi davranması tekrar babamın yanına memlekete gittim yine diğer gelin daha kötülük yaptı.babamın evinden ayrılmam gerektiğini düşündüm bunaldım.ama yağmurdan kaçıyım derken doluya tutuldum.eşimde ozamanlar beni istiyordu ben istemediğim halde evet dedim.herkez ezmeye çalıştı

teyzecim film gibi hayatınız resmen ya rabbim yardımcınız olsun kendi ailenzdede suç var kardeşlerinizden biri bari sahip çıkabilseydi arkanızda olsaydı peki eşiniz alkol alıyomu aldatma olayı yaşadınızmı

öyle birşeyleri yok onlarda olsaydı yaşarmıydım bilemiyorum.ama çok sıkıntı çektiğim için hastalık sahibi oldum

kaç yaşınıza gelmişsiniz ne kadar susarsanız o kadar üstünüze gelirler hizmet etmeyin kendi haline bırakın ilgilenmeyin...laf mı söylüyo cevabını verin.bunları söylemek kolay uygulamak zordur biliyorum ama lütfen kendinizi ezdirmeyin

işte niye yapamıyorum niye konuşamıyorum insanları kıracam diye kendime eziyet ediyorum.54 yaşındayım hala hizmet ediyorum bırakmıyorlar ki beni kendi halime

kırıcam diye korkmayın hayatı bu kadar dar ediyolarsa size kırılmayıda hak ediyolar

bencede onu kırmamaya çalışmanız biraz anormal bence bu drurumda herkes yaptığı davranışın bedelini ödemeli o sizi kırdıkça üzdükçe siz aynı davranıp tepki göstermezseniz böyle olur zaten yapacanı yapmış size daha neyapabilirki tavrınızı koyun artık bence herkesten daRBE yediniz için güveninizde azalmış kendiniz için yaşayın bundan sonra sadece kendizi mutlu edecek şeyler bulun yapın hala hizmet etmeye devam etmeyi bi bırakın ki kıymetinizi anlasınlar

Eşinizde en az 54 tür büyük ihtimal..Bu yaşa gelmiş hala can yoldaşına hayat arkadaşına sövebiliyor çok üzüldüm gerçekten..Anneme yapılmış olsa bu babamın yüzüne bakmazdım..Düzelmezde bu yaştan sonra eşiniz.Belki imana gelir bir gün fakat iş işten geçecek değil mi?Herşey çok geç olmadan belli kararlar almanızı öneririm..Sizin evladınız yerineyim ve kendimi evladınız yerine koyarak yorumumu yapıyorum..saygılar

saol yavrum gerçekten yorumlarınızla bayağı içim ferahladım.evet düzelmez ama yaş geçtikten sonra daha çekemiyorum her hareketi daha çok batmaya dı

çok üzüldüm ben inanamıyorum ahh annem yaaa. biz rahmetli annemi el üstünde tutardık. hele babam. annemin canı yanınca onunki ona kat fazla yanardı. nasıl bir eştir anlamadım. ezdirmeyin kendinizi lütfen. çocuklarınız yardımcı olsun. ben olsam annemi asla bırakmam babayla babaanne yanında. alırım yanıma. bu kadar çekmişsiniz bari geri kalan zamanınızı biraz rahat yaşayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…