• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin Saygısızlığı

her evliligin dinamikleri farklidir. ben kendi evliligim acisindan bakıyorum, böyle bir hafta sonu yasasak... bir ikincisi olmazdi. esiniz sanki 19 yasinda gibi geldi okurken. siz de sert davrandiginizi sanıyorsunuz ama yeterince kararli degilsiniz. esiniz de bu defectinizi iyi yakalamis, kullanıyor bana kalirsa.
bu hafta sonu evde beraber takilicaz dedikten sonra kararli durmaliydiniz. ölüm kalim harici planı bozmamaliydiniz. hadi bozdunuz, erken saate hazirlanin emrivakilerini kabul etmemeliydiniz. bu saatte haber veriyorsaniz kendi evinizde yiyin, baska gun caya gelirsiniz demeliydiniz. esiniz o karisiklikta sacmasapan isler yaparken asla tahammül göstermemeli, evi basina yikmaliydiniz ki siz onu resmen 5 yasinda cocuk kandirir gibi ikna etmeye calismissiniz markete gitsin diye.
yorumunuza katılıyorum... bu yaşananlar benden kaynaklı. adama tepki koymayım aman gönlü olsun diye helak oldum ya.birde üstüne nankörlük... şimdi ne yaparsam yapayım değişmez bence.. alıştırmışım bu rahatlığa..

Boş yere bir dolu tantana yaşanmış .

Misafir geleceğini son dk . öğrensen eyvallahta ...

Zaten akşam 7 de yemeğe misafir bekliyorsan ve yapı olarak bu kadar stresli isen ... saat 4 e pek iş kalmaması gerekti .

Salonda soğuksa sanırım sende benim gibi salon peteğini kapalı tutuyorsun ... onlar aradığında açar ... geniş salonda ağırlardın .

Ha yok ben gamsızım ... son dk hazırlarım ... oturma odasında sıkışırım ... hiç dert etmem diyorsan da ... bu kadar stres yapmayacaktın .

Ama gereksiz yere elin ayağına fazla dolanmış gibi geldi .

Eşin de bir çeşit erkek modeli gibi bu gerginliğinde destek olmak yerine köstek olmayı seçmiş.
yok artik bunca okuzlugun icinde kadin mi hatali erken hazirlanmadi diye? :KK57: siz corba salayayi sabahtan mi hazirliyorsunuz misafire?

Kendi eşi dostu akrabası emrivaki bir şekilde misafirliğe gelecek adam şu işlerin bir kısmına ben de el atayın diyeceğine pes atıyor,trip atıyor dayak atıyor.Bu adam böyle devam ederse ömür geçmez.pardon da çocuğu nesine güvenerek istiyor ki.Tüm sorumluluğu sana bırakıp o totosubj yayacak bir tip gibi.Ne diyeyim kolay gelsin size.

valla kraliyet prensi gibi. eşşek gibi yorulan ben strese giren ben haliyle telaşlanan ben ama strese girip yıpranan o.. valla erkek olmak varmış. çocuğu rüasında görür böyle giderse.

saat 7 ye çok rahat yetişirdi o yüzden bende dörtte başladım zaten. arada 2-2.5 saat oluyor ve bu düşünceyle rahattım. birde insanların oruç olması onların geç açmaması için telaşlandım. kuru bir telaş değildi ki... birde salonu açmak istedim eşim ısrarla açmayalım diyince mecburen oturma odasını açtım...

Israrla açmayalım dediyse ... paşa paşa masa sandalye taşıyacak ... sıkışık olmayan düzeni kendi kuracaktı .

Zaten o kısma değinmedim ama bana göre olay başından yanlış .

Beni bu hafta balkona bile çıkartamaz kimse diye ... önceden kendime ayırdığım bi haftada keyfi olarak eşimin misafir çağırması :skandal: olurdu.

Israrla açmayalım dediyse ... paşa paşa masa sandalye taşıyacak ... sıkışık olmayan düzeni kendi kuracaktı .

Zaten o kısma değinmedim ama bana göre olay başından yanlış .

Beni bu hafta balkona bile çıkartamaz kimse diye ... önceden kendime ayırdığım bi haftada keyfi olarak eşimin misafir çağırması :skandal: olurdu.
bende sırf gönlü olsun diye fedakarlık ettim ama aptal kafamı nerelere vurayım diye düşünüyorum şuan...

yok artik bunca okuzlugun icinde kadin mi hatali erken hazirlanmadi diye? :KK57: siz corba salayayi sabahtan mi hazirliyorsunuz misafire?

Hatalı demedim .

Gereksiz telaş dedim .

Çorbayı salatayı 1 saat kala yapıyorsa ... zaten 1.5 saat varmış .
Mevzu dk lar değil .

Ben bu tarz kendini üzüp yıpratacak telaşlara karşıyım .

Olduğu kadar ... kimse kimseye madalya takmadığına göre bu kadar can sıkıp terör estirmek ... gereksiz bence .

Hatalı demedim .

Gereksiz telaş dedim .

Çorbayı salatayı 1 saat kala yapıyorsa ... zaten 1.5 saat varmış .
Mevzu dk lar değil .

Ben bu tarz kendini üzüp yıpratacak telaşlara karşıyım .

Olduğu kadar ... kimse kimseye madalya takmadığına göre bu kadar can sıkıp terör estirmek ... gereksiz bence .

benim telaşım ya yetişmezse diyeydi çünkü oruç tutuyorlarmış bekletmek istemedim. birde ayrıca tatlıda hazırladım o ara kendimde giyindim vi topladım ıvır zıvır çok oyalıyor insanı.

ben olsam seviyorsam denerdim bu saatten sonra sınırları cizmeyi. bir sure tanirdim karsi tarafa, atıyorum 1 sene ya da neyse.. bu sırada dimdik durup bir bakardim olanlara. %95 degismez bu evlilik ama iste o yuzde beşin hatrina.. sonunda da olmuyorsa devam etmezdim.
ben bu şansı 2 ay önce verdim evliliğimize.. gayet iyiydik aama bu adamın gereksiz sinirleri gergnlikleri bitmz bence.. benim bu duruma sinirlenmem normal onun beni idare etmesi gerekirken ben idare ediyorum ya. bide bunun devamı var bu kız yorulcak yarın işe gitcek yazık demiyor.

Haftasonunu evde gecirmeye karar verdiyseniz o kararin arkasında durmaliydiniz, uzun zaman sonraki ilk bos gununuzde misafir agirlamak zorunda degilsiniz.
Eger son dk erken geleceklerini haber verdilerse biseylerin eksik olmasini gozr almalilar, boşa telas etmissiniz. hadi yemek neyse de boyle bir durumda tatliyla ugrasmayin bidaha.
Esinizin tavirlarina tepkiniz çok hafif kalmis, ne olursa olsun siddete ugramissiniz ve hicbir sey olmamis gibi misafir agirlamissiniz. adam size vurmus, hakaret etmis, ustune bi de küsmüş, şaka gibi...

Ahh ah kocamın ilk ayımızdaki yardım etmekten nefret eder halleri.Pazara bile gelmem ben sen yapacaksın derdi :D
O sizinki kadar saçmalayamadı zavallıcığım :D Küçükken ezdim başını.Töbe töbe .
Şimdi her türlü işi istiyorsa yapmasın.
Hem de tek bir ricayla.
Cadıyım ama iyi ki öyleyim.
Sizinkinden daha beter olmaya çok müsait bir kocam vardı çünkü.

ben bu şansı 2 ay önce verdim evliliğimize.. gayet iyiydik aama bu adamın gereksiz sinirleri gergnlikleri bitmz bence.. benim bu duruma sinirlenmem normal onun beni idare etmesi gerekirken ben idare ediyorum ya. bide bunun devamı var bu kız yorulcak yarın işe gitcek yazık demiyor.
sansi esinize degil kendinize verin bence. siz kendi sozunuzde durmamissiniz kendi rahatiniz adina

Haftasonunu evde gecirmeye karar verdiyseniz o kararin arkasında durmaliydiniz, uzun zaman sonraki ilk bos gununuzde misafir agirlamak zorunda degilsiniz.
Eger son dk erken geleceklerini haber verdilerse biseylerin eksik olmasini gozr almalilar, boşa telas etmissiniz. hadi yemek neyse de boyle bir durumda tatliyla ugrasmayin bidaha.
Esinizin tavirlarina tepkiniz çok hafif kalmis, ne olursa olsun siddete ugramissiniz ve hicbir sey olmamis gibi misafir agirlamissiniz. adam size vurmus, hakaret etmis, ustune bi de küsmüş, şaka gibi...
çok haklısınız bende hata ettim ama her zamanki gibi elleri boş gelecek sandım. sanırım ben kendimden başka herkesi memnun etmeye çalışan bir insan oldum evlendikten sonra... inanın bende şok oldum adam birde kendini haklı sanıyor ya deliriyorum.

Back
X