• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin Saygısızlığı

artık konusmayacağım ya. normal düzenime devam edeceğim. eğer konusmak istiyorsa sorunları çözmek için konusacağım ama ben artık adım atmayacağım yoruldum..
aksine hiç konuşma. bırak kendini yesin. sen kendi kendine takıl.

karşımda konusmaktan anlayan biri yok ama deneyeceğim konusmayı tabi o isteyene kadar. o saate kadar konusmayacağım. ya birde bunun özür dilemeside tuhaf mesela hatalı ya bir konuda geldi özür diledi. ben yüz vermedim. sonra o bana küsüyor trip atıyor. anlamsız.
işte bu yüzden konuşma. o pes edene kadar yok gibi davran.biraz da o çıldırsın.

karşımda konusmaktan anlayan biri yok ama deneyeceğim konusmayı tabi o isteyene kadar. o saate kadar konusmayacağım. ya birde bunun özür dilemeside tuhaf mesela hatalı ya bir konuda geldi özür diledi. ben yüz vermedim. sonra o bana küsüyor trip atıyor. anlamsız.

Atarsa atsın hiç umursama bu duruma getiren o çünkü. Sen işine bak gel evine evde ki işine bak onla da pek konuşma trip atma ama gerekmedikçe konuşma o yokmuş gibi madem anlamıyorsa konuşmaktan.

aksine hiç konuşma. bırak kendini yesin. sen kendi kendine takıl.

işte bu yüzden konuşma. o pes edene kadar yok gibi davran.biraz da o çıldırsın.

Atarsa atsın hiç umursama bu duruma getiren o çünkü. Sen işine bak gel evine evde ki işine bak onla da pek konuşma trip atma ama gerekmedikçe konuşma o yokmuş gibi madem anlamıyorsa konuşmaktan.

çok haklısınız gerçekten.... ona da onun anladığı dilden cevap vermek lazım. yok saymak nasıl oluyrmuş görsün... bu sefer tutturur ben mutsuzum boşancam demeye. Allah bana da akıl fikir versin ya bunlara ne akla hizmet katlanıyorsam. şu rest çeken kadınlara hayranım....

çok haklısınız gerçekten.... ona da onun anladığı dilden cevap vermek lazım. yok saymak nasıl oluyrmuş görsün... bu sefer tutturur ben mutsuzum boşancam demeye. Allah bana da akıl fikir versin ya bunlara ne akla hizmet katlanıyorsam. şu rest çeken kadınlara hayranım....

Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Mutsuzum boşancam derse seni istmeyeni sen de isteme. Bu yapacaklarına kötü tepki verirse sana senin gibi davranıyorum dersin.

Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Mutsuzum boşancam derse seni istmeyeni sen de isteme. Bu yapacaklarına kötü tepki verirse sana senin gibi davranıyorum dersin.
çok haklısınız... inşallah aklını basına alır

Şu adamdan nolursun çocuk filan yapma çok dikkatli ol..Adamın misafirini ağırlıyosun bi de görgüsüzler ev sahibine son dakka iş çıkartmışlar bu kocan da şımarıyor sana..Bence misafirini eve sokma haketmiyor..Hiç evlilik sorumluluğunda değil adam.

resti 'gercekten' cekebilsen kiymetli olursun. ama blöf degil, gercekten. ben herkesten once kendime deger veriyorum ve prensiplerim var, esim de ailesi de bunu cok iyi bilir, o yüzden hic sorun yasamam. hayal bile edemiyorum su bir gunde yasadiklarinizin birini bile yasadigimi. çoktan ipler kopmuştu. ki zaten kimse bana son dakika emrivaki de yapamaz, hele siddet asla cesaret edemez! mahkemelerde surundururum.

Eğer misafirler gittikten sonra eşiniz normal güleryüzlü davransaydı büyük ihtimalle siz de alttan gidip bir şey yok gibi davranacaktınız yumuşayacaktınız. oysa daha hesap sormanız o çocuksu tavırlarını yüzüne vurmanız gerekirdi. bu dediğim bir varsayım gerçi ama ben sizi de anlayabiliyorum bu noktada. ne yazık ki bir gülüş bir yumuşak söz duyduğumda bende eski katılığımı sürdüremiyorum. Bu konuda kendimi eğitmeye çalışıyorum hatta hayır sulucan yumuşama yumuşama diye direktif veriyorum ki işin içine fiziksel şiddet girmişse bu telkinlere asla ihtiyaç duymam.

bunların burunlarını sürtmezsek tepemize çıkıyorlar hatta biz hadi gel çık hayatım diye davetiye göndermiş oluyoruz. arkadaşların dediği gibi görmezden gelin onu, muhakkak yaptığına pişman olmalı:KK51:

keşke en baştan ertesi pazar dinleneceğim dediğinizde bunu hatırlatsaydınız
evet prensipli olmak ve en başından böyle uygulamak çok önemli
yoksa sizin eşiniz gibi canavar kocalar ortaya çıkıyor
son paragraf iyice kötü olay
çoğu kişi o anda evi bile terkedebilirdi
şiddet varmış resmen
bilmiyorum siz didinirken oyun oynaması kendi akrabası ağırlanırken bile sizin kıymetinizi bilmemesi
sen bu dilden anlıyorsun demesi hepsi çok kötü cidden
bende yaşadım ve şu an bu yaşadıklarınızı okurken oturdum ağlıyorum
lütfen ya boşanmak isterse diye korkmayın

boşanacağım derse olur de, anasına gönder. blöf yapıyorsa geri adım atar. değilse seni sevmiyor demektir. ona göre düşünür karar verirsin.

sevgili konu sahibi,

ben de aynen sizin gibi sinir ve stres esliginde misafir hazirligi yaparim. esim de ayni esiniz gibi abes karsilar bu tutumumu. siz bana ayna oldunuz, bu vesile ben de disaridan gormus oldum durumumuzun bir nebze antipatik olabildigini.

esinize tebessumle yaklasin, bizim sahip oldugumuz gibi eslere istekler zorla-sert uslupla yaptirilmaz. tatli dili deneyelim. ShellShock ShellShock

Şu adamdan nolursun çocuk filan yapma çok dikkatli ol..Adamın misafirini ağırlıyosun bi de görgüsüzler ev sahibine son dakka iş çıkartmışlar bu kocan da şımarıyor sana..Bence misafirini eve sokma haketmiyor..Hiç evlilik sorumluluğunda değil adam.
zaten çocuğu eşimin beni nasıl ortada bırakacağını bildiğim için istemiyorum en çok da... aynen öyle misafirleri ayrı dert eşim ayrı dert. o da benim gibi sinirlenmeliydi zira bunu benim akrabamda yapsa yüzüne de söylerdim kusura bakmayın eksik oldu biz sizi 7-8 gibi bekliyorduk son dk haberimiz oldu diye sanki bana kraliyet ailesi geliyor...

resti 'gercekten' cekebilsen kiymetli olursun. ama blöf degil, gercekten. ben herkesten once kendime deger veriyorum ve prensiplerim var, esim de ailesi de bunu cok iyi bilir, o yüzden hic sorun yasamam. hayal bile edemiyorum su bir gunde yasadiklarinizin birini bile yasadigimi. çoktan ipler kopmuştu. ki zaten kimse bana son dakika emrivaki de yapamaz, hele siddet asla cesaret edemez! mahkemelerde surundururum.
en son konularımda vardı eşim boşanmak isteyince git aç davanı diyip bütün hakkımı hukukumu alacağımı söylemiştim. ve blöf yapmıyordum ciddiydim. kuyruğunu kıstırıp evliliğimize bir şans daha vermek istedim laflarıyla geri dönmüştü.ikimizde daha ılımlıydık ama adama ne oluyor bilmiyorum sinir patlaması yaşıyor en gereksiz olaylarda .

Benim eşimde misafir gelecegi zaman arada bir böyle yapar ve didişiriz. Ama çogu zaman da gelir yardim eder yemekten sofra kurmasina. sanirim pek misafir sevmiyor kocalarimiz :sopa:o_O

Eğer misafirler gittikten sonra eşiniz normal güleryüzlü davransaydı büyük ihtimalle siz de alttan gidip bir şey yok gibi davranacaktınız yumuşayacaktınız. oysa daha hesap sormanız o çocuksu tavırlarını yüzüne vurmanız gerekirdi. bu dediğim bir varsayım gerçi ama ben sizi de anlayabiliyorum bu noktada. ne yazık ki bir gülüş bir yumuşak söz duyduğumda bende eski katılığımı sürdüremiyorum. Bu konuda kendimi eğitmeye çalışıyorum hatta hayır sulucan yumuşama yumuşama diye direktif veriyorum ki işin içine fiziksel şiddet girmişse bu telkinlere asla ihtiyaç duymam.

bunların burunlarını sürtmezsek tepemize çıkıyorlar hatta biz hadi gel çık hayatım diye davetiye göndermiş oluyoruz. arkadaşların dediği gibi görmezden gelin onu, muhakkak yaptığına pişman olmalı:KK51:
inanın o an hesap sorsaydım haklıymış gibi yine bir taraflarını yırtarak savunmaya geçecekti ve zaten pazarım rezil olmuşken iyice berbat etmesine izin vermeden odama çekildim.. ya bu 2 tatlı söz söyleyip gönlümü almaya çalışırken bazen içimden gelmiyor o zaman dönüp gidip bana trip atıyor ama ben onu kırarsam özür dilesem sırnaşsam nasıl büyük tepkiler gösteriyor. inanın çekilecek dert değil bu adam.

Back
X