Eşimin şefkatini ilgisini özledim

Zorlumacera

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2019
949
486
103
30
17 aylık evliyiz 32 haftalık hamileyim. Eşimle 7 yıldır birlikteyiz. Birbirimizi çok severek ve isteyerek evlendik. Benim sevgilim bambaşkaydı, bizim ilişkimiz çok farklı çok özeldi. Ben hep böyle düşünürdüm. Evliliğimizin ilk zamanlari da çok güzeldi. Sonra eşim değişti. Eski nezaketi, ilgisi, şefkati azaldı. Arkadaş bağımlılığı oluştu. Sürekli onlarla olmak istiyor. Bana karışma diyor. Ben hamileyim ve ona her zamankinden çok ihtiyacım var. Bazen çok zoruma gidiyor ağlıyorum ağladığım için kızıyor ya. Bugün de sitem ettim ya elinde telefon ya başkaları bize ilgi yok dedim.. Sana naz bile yapamıyorum yalnizliga o kadar alistirdin ki ve yardım isteklerimi reddettin şu halinle her şeye kendim yetişmeye calisiyirum dedim. Annene nazlaniyorsun ya yeter dedi. Bu çok zoruma gitti kalbim acıdı o an. Sen de kocamsin dedim bişey demedi. Güya onu bu hale ben getirmişim. Söyle o zaman ne yaptım diyorum somut bişey yok. Annem bile farkında. Seni hiç önemsedigi ilgilendiği yok diye . Ona yok anne öyle değil falan diyorum üzülmesin diye ama içim paramparca . İçim acıyor zorda çıkmazda hissediyorum napıcam bilmiyorum

Siz bu konuyu dün açmadınız mı?Hatta 1 çocuğunuz daha vardı.Hamileydiniz.

Gebelikte hormon değişimi ile insan bir tık daha fazla ilgi, sevgi bekliyor, sizi çok iyi anlıyorum.
İlgi eksikliği harici size karşı yanlış bir hareketi oldu mu?
Bazı erkekler baba olmaya hazır değil ve süreç ilerledikçe korku sarıyor ondan uzak duruyor olabilir.
Bir de anneniz size yakın mı oturuyor yani neden farklı bir şey değil de direkt annenizi söyledi merak ettim.

O kadar çok eşinin ilgisizliğinden yakınan kadın var ki.Eşiniz ne zaman değişti?Daha önce arkadaşlarıyla sürekli çıkmaz mıydı?Sizin hormonlarınızdan da kaynaklı olabilir tepkileriniz.
Bu kadar sık çıkmıyordu ve eve geç geliyor. Ben bi yardım istesem söyleniyor veya yapmıyor. hani kıyamama durumu yok . İlla ki daha hassasimdir ama o bu durumu sen de her şey e ağlıyorsun deyip kızıyor

Benimle ilgilenmiyorsun,ilgine ihtiyacım var dediğiniz biri eğer ki sizi gerçekten seviyorsa bu dediklerinizi önemser birşeyleri düzeltmek için çabalar.Tam olarak yapamasa da bi hareketlilik olur en azından.Birde hamilesiniz ilk çocuk üstelik.Siz ağlarken üstüne birse kızıyor.Merhamette yok…Bence bu tarz davranışlar kaybetme korkusu olmadığı için de oluyor.İmkansızlıktan birşey yapamayanları anlıyorum ama kendi parasıyla geçinebilecek normal ,sağlıklı insanlar bu tarz evlilikleri devam ettirmemeli.

Gebelikte hormon değişimi ile insan bir tık daha fazla ilgi, sevgi bekliyor, sizi çok iyi anlıyorum.
Bazı erkekler baba olmaya hazır değil ve süreç ilerledikçe korku sarıyor ondan uzak duruyor olabilir.
Bir de anneniz size yakın mı oturuyor yani neden farklı bir şey değil de direkt annenizi söyledi merak ettim.
Yokk kendi ailesi daha yakın. Çünkü ben sana nazlanamiyorum bile dedim anne
Kendi ailesi daha yakın oturuir. Ben sana nazlanamiyorum bile dedim o da annene nazlaniyorsun ya dedi çünkü sadece anneme nazlaniyorum hatta ona da nazlanamiyorum ama anne işte o kiyamiyor nazlandiriyor.cocugu da benden çok o istemişti bilemiyorum

17 aylık evliyiz 32 haftalık hamileyim. Eşimle 7 yıldır birlikteyiz. Birbirimizi çok severek ve isteyerek evlendik. Benim sevgilim bambaşkaydı, bizim ilişkimiz çok farklı çok özeldi. Ben hep böyle düşünürdüm. Evliliğimizin ilk zamanlari da çok güzeldi. Sonra eşim değişti. Eski nezaketi, ilgisi, şefkati azaldı. Arkadaş bağımlılığı oluştu. Sürekli onlarla olmak istiyor. Bana karışma diyor. Ben hamileyim ve ona her zamankinden çok ihtiyacım var. Bazen çok zoruma gidiyor ağlıyorum ağladığım için kızıyor ya. Bugün de sitem ettim ya elinde telefon ya başkaları bize ilgi yok dedim.. Sana naz bile yapamıyorum yalnizliga o kadar alistirdin ki ve yardım isteklerimi reddettin şu halinle her şeye kendim yetişmeye calisiyirum dedim. Annene nazlaniyorsun ya yeter dedi. Bu çok zoruma gitti kalbim acıdı o an. Sen de kocamsin dedim bişey demedi. Güya onu bu hale ben getirmişim. Söyle o zaman ne yaptım diyorum somut bişey yok. Annem bile farkında. Seni hiç önemsedigi ilgilendiği yok diye . Ona yok anne öyle değil falan diyorum üzülmesin diye ama içim paramparca . İçim acıyor zorda çıkmazda hissediyorum napıcam bilmiyorum
Hormonlardan kaynakli olabilir mi bende hamile iken böyle olmus du, eşim her dakka ilgilensin istiyordum, esimde degisme yokdu, bana öyle gelmisdi, sizinde ayni olabilir mi

Bu kadar sık çıkmıyordu ve eve geç geliyor. Ben bi yardım istesem söyleniyor veya yapmıyor. hani kıyamama durumu yok . İlla ki daha hassasimdir ama o bu durumu sen de her şey e ağlıyorsun deyip kızıyor
Cicim ayları bitiyor.Ama her evlilikte bu kadar keskin dönüşler olmuyor.Kimseye zorla bir şey de yaptıramazsınız ki.Siz böyle yapınca daha çok kaçar.

17 aylık evliyiz
Gerçekten konuyu anlatma şekli seçilen kelimeler insanlar hakkında o kadar çok ipucu veriyor ki şu girişten anladım bebek büyütür gibi ay ay saymak nedir 🤣🤣🤣 eşiniz sizi havaya atıp tutsa bile size yaranamaz siz belli çok minnoş birisiniz ama eşiniz zaten eskiden de böyleymiş gayet bilerek evlenmişsiniz yani konu açarken kendinizi kandırıyorsunuz bizi kandırmayın bari

Gülüm cicim ayının bittiğini kabullenin. Odağınızı değiştirin

Back
X