- 17 Ekim 2019
- 949
- 486
- 103
- 30
- Konu Sahibi Zorlumacera
17 aylık evliyiz 32 haftalık hamileyim. Eşimle 7 yıldır birlikteyiz. Birbirimizi çok severek ve isteyerek evlendik. Benim sevgilim bambaşkaydı, bizim ilişkimiz çok farklı çok özeldi. Ben hep böyle düşünürdüm. Evliliğimizin ilk zamanlari da çok güzeldi. Sonra eşim değişti. Eski nezaketi, ilgisi, şefkati azaldı. Arkadaş bağımlılığı oluştu. Sürekli onlarla olmak istiyor. Bana karışma diyor. Ben hamileyim ve ona her zamankinden çok ihtiyacım var. Bazen çok zoruma gidiyor ağlıyorum ağladığım için kızıyor ya. Bugün de sitem ettim ya elinde telefon ya başkaları bize ilgi yok dedim.. Sana naz bile yapamıyorum yalnizliga o kadar alistirdin ki ve yardım isteklerimi reddettin şu halinle her şeye kendim yetişmeye calisiyirum dedim. Annene nazlaniyorsun ya yeter dedi. Bu çok zoruma gitti kalbim acıdı o an. Sen de kocamsin dedim bişey demedi. Güya onu bu hale ben getirmişim. Söyle o zaman ne yaptım diyorum somut bişey yok. Annem bile farkında. Seni hiç önemsedigi ilgilendiği yok diye . Ona yok anne öyle değil falan diyorum üzülmesin diye ama içim paramparca . İçim acıyor zorda çıkmazda hissediyorum napıcam bilmiyorum