Kafanda büyüttüm herhalde şimdi oturduğumuz yere 3 sene önce taşındık bu eve ve semtte alışamadım pek komşuluk yok yanlız hissediyorum kendimi ondan herhaldeÇocuklar ufak değil ki. Bence sorun yok ortada arada siz de gider kalırsınız kızınız için tek yaşam tecrübesi olur, sorumluluk alır üstüne. Yalnız neden baş edemeyesiniz? Yaştan bağımsız olarak söylüyorum eşiniz olmadan neden yaşamınızı devam ettiremeyesiniz?
Kafanda büyüttüm herhalde şimdi oturduğumuz yere 3 sene önce taşındık bu eve ve semtte alışamadım pek komşuluk yok yanlız hissediyorum kendimi ondan herhalde
Tek arkadaşınız eşiniz mi? Sadece eşinizle mi sosyalleşiyorsunuz? 3 sene az bir zaman değil. O halde eşiniz kesinlikle gitmeli siz biraz kendi başınıza kalın ki sizin için de öğretici bir deneyim olsun biraz yalnız kalıp yalnız yaşamak
[/QUOThaklısın galiba bu 'nu hiç düşünmemiştin teşekkür ederim
Tek arkadaşınız eşiniz mi? Sadece eşinizle mi sosyalleşiyorsunuz? 3 sene az bir zaman değil. O halde eşiniz kesinlikle gitmeli siz biraz kendi başınıza kalın ki sizin için de öğretici bir deneyim olsun biraz yalnız kalıp yalnız yaşamak
Haklısın gali ba bunu hiç düşünmemiştin teşekkür ederimTek arkadaşınız eşiniz mi? Sadece eşinizle mi sosyalleşiyorsunuz? 3 sene az bir zaman değil. O halde eşiniz kesinlikle gitmeli siz biraz kendi başınıza kalın ki sizin için de öğretici bir deneyim olsun biraz yalnız kalıp yalnız yaşamak
Siz çok tatlısın ya teşekkür ederimben olsam arada kocama kaçardım zaten çocuklar büyümüş daha ne olsun :) böylece bence evliliğinizi de heyecanlı hale getirebilirsiniz
düşünülecek hiçbir şey yok. birkaç seneye zaten kız yuvadan gidecek. o zaman eşinizin olduğu şehre taşınır ikinci baharı yaşamaya başlarsınız. ben sevindim adınıza.Siz çok tatlısın ya teşekkür ederim
Sağol bitanemdüşünülecek hiçbir şey yok. birkaç seneye zaten kız yuvadan gidecek. o zaman eşinizin olduğu şehre taşınır ikinci baharı yaşamaya başlarsınız. ben sevindim adınıza.
Merhabalar arkadaşlar, benim sizlerle paylaşmak istediğim bir derdim var.eşim le 28 yıllık evliyiz.2 tane büyük çocuğumuz var. Şimdiki işinden memnun değil,şartları daha güzel bir iş teklifi aldı. Ama iş 7 saat uzaklıkta bir şehirden.Gitmek çok istiyor hafta sonra geliceğim diyor maddi olarak rahatlayacağız diyor.Ama ben onun önünde engel olmak istemesem de, yanlız nasıl yaparım baş edebilirmiyim diye korkuya kapılıyorum. Oğlum yurt dışında okuyor kızım yanım da oda üniversiteye gidiyor arkadaşlarıyla vakit geçiriyor.nasıl bir yol izlemeliyim tecrübesi olan eşi şehir dışında çalışanlardan yardim istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?