Erkek İnfertilitesi Eşimin semen analizi yardin kizlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sağolasın inşallah ise yarar.Allah en kısa sürede bebeleri kucağımıza verir inşallah.Ne duysam kullanmak istiyorum ne yapacağımı şaşırdım.

Sağolasın inşallah ise yarar.Allah en kısa sürede bebeleri kucağımıza verir inşallah.Ne duysam kullanmak istiyorum ne yapacağımı şaşırdım.

Bişey değil canım amin elbet Allah Ol deyince her türlü oluyor ama vesilelere sarılıyoruz işte...bende 13 ay önce kürtaj oldum Rabbim bidaha yaşatmasın ne bana ne de kimseye...hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize amin

Yarasın inşAllah şifa olsun
Tadı nasıl merak ettim aç karnına mı içiyor eşin? Faydasını görürsen paylaşırsan sevinirim:)
Tadı yeşil çay gibi daha önce çakşır kaynatıyodum onu çok zor içiyordu ama bunu içiyor içtikten sonra ağızda kötü bit tat kalıyor sadece. Akşam kaynatiyorum yemekten sonra içiyor aç yok farketmiyor

ayyy kızlar çobançökertenden fayda gören oldumu...
ben cuma günü birinin önerisiyle aldım ama öylece durdu.. kullandırtmadım eşime arada kaldım
çünkü etkileri baya ağır

ayyy kızlar çobançökertenden fayda gören oldumu...
ben cuma günü birinin önerisiyle aldım ama öylece durdu.. kullandırtmadım eşime arada kaldım
çünkü etkileri baya ağır
Biz temmuzda aşılama yaptıracağız değerleri düşmesin o zamana kadar diye içiriyorum ama cinsel anlamda fayda ediyor demek ki işe yarıyor diyoruz bizde

Bir de corek otu yağı kapsülü aldım onu kullanıyor sabah aksam 1 tane
ben 4 aydır keçiboynuzu kürü yapıyorum eşime
imprly ve neofortil man kullanmıştı 3 ay... etkisini gördük şükür sayımız yükseldi..
şimdi hız için gayret ediyoruz...
çobançökerten morfolojidede etkili diyorlar... ama işte 1 ay kullanıp 2 hafta ara verip 1 ay daha kullanılabilir en fazla
ama ben 1 ay kullandırmayı düşünüyorum..
ağustosta mikroçipli aşılama deneyecez

Etkilerini bizimle paylaşır mısınız kullanım sonrası.Ben de merak ettim elimizde çakşır suyu var şuan o bitsin bizde denemek istiyoruz ikisini bir kullanmak istemiyorum bir sıkıntı olur diye
tabi paylaşırım ama test verirse ancak bilgi verebilirim cnm

Biz de çok şey kullandık ama pek fayda göremedik şimdi en azından değerleri düşmesin diye uğraşıyorum 30 Mayıs'ta çoban çökerten içmeye başladı aynı zamanda çakşır suyu sipariş ettim henüz gelmedi bu ay sonuna kadar çoban çökerten içip bırakacak çakşıra devam edecek

güzel haberlerle inşallah canm

İnşallah. Ben şimdi rahim filmine ümit bağladım aslında rahim filmi çektirip hamile kalanları çok duydum yarın çektireceğim
bende temmuzun ikinci haftası çekilecem... doktorum bana regl bittikten 2. veya 3. gün gel dedi
inşallah sorun çıkmazsa ağustosta aşılama düşünüyorum

bende temmuzun ikinci haftası çekilecem... doktorum bana regl bittikten 2. veya 3. gün gel dedi
inşallah sorun çıkmazsa ağustosta aşılama düşünüyorum
İnşallah o zamana kadar hamile kalırsın
Ben evlenmeden önce sancıyla iç hastalıkları bölümüne gittim ultrason çekildi doktor çok şaşırdı bir sıvı gördü hemen kadın doğuma gönderdi gittim. Kadın doğum doktoru tüplerden kanın akmıyor o birikmiş dedi. O zamanlar anlamadım ama sanırım benim tüplerim kapali. Bunu başka bir doktora sordum tıpta böyle bir şey mümkün değil dedi

inşallah değildir.. ama en azından içimiz rahat edecek baktırmakta yarar var

inşallah değildir.. ama en azından içimiz rahat edecek baktırmakta yarar var
Hayırlısı olsun belki kapalıysa açılır hamile kalırım diye ümit ediyorum. Kafamın içinde binbir türlü şey dolaşıyor sende öylesindir. Aklının bir köşesinde sürekli bu düşünceler

aynen ama ben artık saldım ya
sıraya dizdim... artık zamana bırakmayacam
1 ay deneyecem rahm filmi çekildiği ay.. snra olmazsa aşılama
oda olmazsa tüp... yaşım geçiyor 31 olcam... artık 2. ye vakit kalmayacak.. hızlanmam lazm

Çok haklısın ben de kafaya çok takan bir insan değilim adet olduğum zamanlar da çok üzülmüyorum aslında ama kafamın bir köşesinde düşünceler.
Bı yerden başlamak gerekiyor ben de aynı sırayı izlemeyi düşünüyorum yaşım çok büyük değil ama sorunumuz belli o yüzden bir şeyler yapmak gerek artık

aynen 2 merkez arasında kaldm
bahçeci ve acıbadem.. inşallah gerek kalmaz ama netleştirirsem iyi olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…