Erkek İnfertilitesi Eşimin semen analizi yardin kizlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
aynen 2 merkez arasında kaldm
bahçeci ve acıbadem.. inşallah gerek kalmaz ama netleştirirsem iyi olcak
İkisini de bilmiyorum ama benim aklımda yakın olduğum şehirler var Antep'te yaptırırım diye düşündüm hem ailem orada. Fiyatlar çok farkediyor mu acaba

Fyprk , Bal0ncuk kızlar ben Saraçoğluya inanırım çünkü onun kürleriyle hamile kalan çok... Bu çoban çökerten pek bilinmiyomuş ama faydaları çokmuş
Bizdeki sebebi bilinmeyen infertilite
belki bilmediğimiz bi sıkıntımız vardırda ona faydası olur bakın burda ne yazıyor

Çoban Çökerten Bitkisinin Faydaları

Sporcular fiziksel performansı arttırıcı etkileri nedeniyle çoban çökerten bitkisinden faydalanabilir. Kas gücünü arttırdığı gibi, vücut dayanıklılığı da arttırır.
Kullananlara ruhsal ve duygusal açıdan zindelik verir.
Erkeklerde beyinden hipofiz bezinden salgılanan testosteron hormonunu arttırır, andropozun etkilerini azaltır.
Erkeklerde prostat iltihabını önler ve prostat gelişiminin olmamasını sağlar.
Erkeklerin sperm kalitesini arttırmakta ve sayısının artmasına sebep olmaktadır. Ayrıca ereksiyon sorunlarının giderilmesi için kullanılır.
Afrodizyak etkisiyle cinsel fonksiyonların desteklenmesinde etkisi bulunmaktadır.
Şeker hastalarında, damar tıkanıklığı olanlarda faydalı olur.
Yüksek tansiyon hastalarında dengeleyici olarak kullanılır.
Gözlerdeki bazı sorunlarda çoban çökerten bitkisi tavsiye edilir.
Vücudun direncini arttıran şifalı bir bitkidir.
Damarlarda oluşan plakların giderilmesinde etkilidir. Bu nedenle kalp hastalıklarından koruyucu etkisi bulunmaktadır.
Kadınlarda yumurtlama sorunlarının giderilmesinde ve kısırlık tedavisinde destekleyici olur.
Kolesterolün ve kan yağlarının dengelenmesinde etkilidir.
Böbrek rahatsızlıklarında, böbrek kumu ve taşının düşürülmesinde kullanılır.
İdrar yolları için doğal bir antiseptik özelliğine sahiptir. İdrar kaçırma, idrar yollarında kanama, ağrılı idrar yapma gibi etkileri düzeltir.
Kadınlarda rahmin büyümesini destekler, adet dönemlerindeki ağır kanamaları engeller.
Kadınlardaki hormon dengesinin kurulmasına yardımcı olur. Adet öncesinde ve menopoz döneminde olan sorunların azaltılmasını sağlar. Hamilelik döneminde yaşanabilecek düşüklerin engellenmesinde etkilidir. Prostat kanseri riskini önemli oranda azaltır.
Müshil etkisi olduğundan dolayı, ölçülü tüketmeye özen göstermelisiniz.

Vay beeee

Biz sadece 1 ay tüketmeyi düşünüyoruz canm
İş yerinde unuttm yine.. Yarn başlayacaz

Biz sadece 1 ay tüketmeyi düşünüyoruz canm
İş yerinde unuttm yine.. Yarn başlayacaz

Sağlık olsun canım şifa olsun yarasın inşAllah zaten 1 ay kullanılıyomuş sonra ara veriliyomuş bizde öyle yapıcaz ben henüz başlayamadım adetimi bekliyorum adet olunca başlasam zararı olur mu acaba
Yumurtlamaya kadar içicem
Eşimde 1 ay içsin vesilemiz bu olur bakarsın

Ayyy inşallah kızlarrrr düzenli tüketsin eşlerimiz tatlı dille halledebiliriz içirebiliriz bence

Canim bence doktor asilamaya yonlendirecek benim esimin testiyle birebir ayni. Morfoloji olayi dusuk baya. Ilk asilamam tutmadi su an 2. Asilamayi yaptim bu hafta test yapicam bakalim.

Grubu acan amh 1.09 diye okudum 29 yaşında bu normal derecede mi ? Ben 31 yaşındayım ve 2.43 çıktı doktor bana yaşına göre düşük dedi bu da beni tedirgin etti açıkçası Belki de hani siz de önleminizi alırsınız omega 3 ve Qenzim tavsiye ediliyor

Benim arkadaşım 32 yaşında amh'si 0.08 çıktı ama kendiliğinden hamile kaldı
Sizin değerler kötü değil
Yumurta rezervi doğuştan belliymiş
Omega 3+ koenzim-Q10 içeren bi takviye vermişti doktor yumurta kalitesini arttırıyormuş diye ismi OmePa-Q10 çok kaliteli bi takviye ödüllü

kızlar başladınız demi içirmeye...
bizde bugün başlayacaz
ama eşlerinize dikkat ederken kendinize unutmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…