- 6 Mayıs 2016
- 9.188
- 9.090
- 198
kızlar başladınız demi içirmeye...
bizde bugün başlayacaz
ama eşlerinize dikkat ederken kendinize unutmayın
yok ben sdece hayıt kullanacam.. ama umarım spermlerde işe yararBen eşime 2 gün önce başladım
Kendimde başlicam ama adeti bekliyorum bugün 33.günüm test yaptım yine negatif yok belli zaten olsamda bari şu stresten kurtulsam çok gerginim
yok ben sdece hayıt kullanacam.. ama umarım spermlerde işe yarar
stresi at kuzum yoksa olmazasıl engel stres
benim düzensizden çok.. döngüm uzun 33-36 arası regl oluyorumÖyle kuzum ama adet zamanı istemsizce gerginlik oluyo biliyosun olunca ancak rahatlıyo insaneşinede faydalı olur inşAllah. Senin adetlerin mi düzensiz hayıtı neden kullanıyosun
benim düzensizden çok.. döngüm uzun 33-36 arası regl oluyorum
evet cnm ediyorum son 6 aydırHımmm yumurtlama geç oluyor o zaman?
Testle takip ediyomusun
evet cnm ediyorum son 6 aydır
aminnnnnnnnnnnnnnTestle takip edip ilk aydan hamile kalan çok
Nasip ne diyelim bende 1 senedir takip yapıyorum Rabbim bizimde yüzümüzü güldürsün amin
aminnnnnnnnnnnnnn
evet görmüştüm bizim takıldığımız topikte öyle.. herkes gebe kaldı hemen hemenBenim topiğim var 15 ay önce açmıştım gelenlerin çoğu hamile kaldı çoğusu doğurdu zaten şmdi eskilerden bi arkadaşımızında hamile kaldığını öğrendim
sende istersen gelebilirsin canım
evet görmüştüm bizim takıldığımız topikte öyle.. herkes gebe kaldı hemen hemen
ama işte benm eş faktörü ve 1 yıllık mücadelem.. malesef emeklerim heba
benim eşimin üroloğu eşime çikolatayı yasakladıBu da senin imtihanınmış canım iyi anlıyorum seniama telafisi olan bişey sadece zaman gerekiyor benim topikte sık sık irtibatta olduğum arkadaşım var 37 yaşında o da bekliyor eşi varikosel ameliyatı olmuştu birkaç ay önce...senin yaşın kaç bilmiyorum ama Rabbim bigün nasip edecek inanıyorum
O dediğim otu mutlaka eşine içir bide hergün mutlaka %80'lik bitter yedir eşine
Bimde %85'lik bitter var onu alabilirsin
benim eşimin üroloğu eşime çikolatayı yasakladı
yeme çikolata dedi.. bizde dr dinliyoruz işteAa öylemi neden yasaklamış? Diğer çikolatalar faydasız ama bitter yarıyor normalde
yeme çikolata dedi.. bizde dr dinliyoruz işte
yoksa bende bitter yediriyordum
biz tamamen kestik cnm.. keçiboynuzu kürü yapıyoruz 4 aydır.. ve ilaçlar.. düzenli beslenme.. yürüyüş.. yumurta domatesMerak ettim gerçekten...insan bi açıklama yapar o başka bi nedenden dolayı demiş olmalı yoksa bitterin spermlere olan yararı kanıtlanmış bişey sonuçta. Ama dikkatimi çeken bitter değilde çikolata demesi
Belki diğer çikolataları kastetmiştir?
biz tamamen kestik cnm.. keçiboynuzu kürü yapıyoruz 4 aydır.. ve ilaçlar.. düzenli beslenme.. yürüyüş.. yumurta domates
onlar fix zaten canım bir ara incirde yiyordu ama bıraktıkEvet domatesde yararlı badem fındık ceviz falanda yiyor dimi
onlar fix zaten canım bir ara incirde yiyordu ama bıraktık
sayımız iyi de.. hızımız ve morfolojimiz kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?