Erkek İnfertilitesi Eşimin semen analizi yardin kizlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar başladınız demi içirmeye...
bizde bugün başlayacaz
ama eşlerinize dikkat ederken kendinize unutmayın

Ben eşime 2 gün önce başladım
Kendimde başlicam ama adeti bekliyorum bugün 33.günüm test yaptım yine negatif yok belli zaten olsamda bari şu stresten kurtulsam çok gerginim

Ben eşime 2 gün önce başladım
Kendimde başlicam ama adeti bekliyorum bugün 33.günüm test yaptım yine negatif yok belli zaten olsamda bari şu stresten kurtulsam çok gerginim
yok ben sdece hayıt kullanacam.. ama umarım spermlerde işe yarar
stresi at kuzum yoksa olmaz asıl engel stres

yok ben sdece hayıt kullanacam.. ama umarım spermlerde işe yarar
stresi at kuzum yoksa olmaz asıl engel stres

Öyle kuzum ama adet zamanı istemsizce gerginlik oluyo biliyosun olunca ancak rahatlıyo insan eşinede faydalı olur inşAllah. Senin adetlerin mi düzensiz hayıtı neden kullanıyosun

Öyle kuzum ama adet zamanı istemsizce gerginlik oluyo biliyosun olunca ancak rahatlıyo insan eşinede faydalı olur inşAllah. Senin adetlerin mi düzensiz hayıtı neden kullanıyosun
benim düzensizden çok.. döngüm uzun 33-36 arası regl oluyorum

evet görmüştüm bizim takıldığımız topikte öyle.. herkes gebe kaldı hemen hemen
ama işte benm eş faktörü ve 1 yıllık mücadelem.. malesef emeklerim heba

evet görmüştüm bizim takıldığımız topikte öyle.. herkes gebe kaldı hemen hemen
ama işte benm eş faktörü ve 1 yıllık mücadelem.. malesef emeklerim heba

Bu da senin imtihanınmış canım iyi anlıyorum seni ama telafisi olan bişey sadece zaman gerekiyor benim topikte sık sık irtibatta olduğum arkadaşım var 37 yaşında o da bekliyor eşi varikosel ameliyatı olmuştu birkaç ay önce...senin yaşın kaç bilmiyorum ama Rabbim bigün nasip edecek inanıyorum
O dediğim otu mutlaka eşine içir bide hergün mutlaka %80'lik bitter yedir eşine
Bimde %85'lik bitter var onu alabilirsin

benim eşimin üroloğu eşime çikolatayı yasakladı

yeme çikolata dedi.. bizde dr dinliyoruz işte
yoksa bende bitter yediriyordum

Merak ettim gerçekten...insan bi açıklama yapar o başka bi nedenden dolayı demiş olmalı yoksa bitterin spermlere olan yararı kanıtlanmış bişey sonuçta. Ama dikkatimi çeken bitter değilde çikolata demesi
Belki diğer çikolataları kastetmiştir?

biz tamamen kestik cnm.. keçiboynuzu kürü yapıyoruz 4 aydır.. ve ilaçlar.. düzenli beslenme.. yürüyüş.. yumurta domates

Kızlar az önce hsgden çıktım anestezili çektirdim iyi ki öyle çektirmişim rahim ağzım çok darmis kanamayı durduramadılar hala hastanede bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…