Eşimin sevgisinden emin değilim buda beni bunalıma sokuyo :((((

pamukelif1990

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2015
361
55
28
Mrb kızlar eşimin sevgisinden emin değilim ya çok ilgisiz işten gelir bwn sorarım hep hiç bn sormadan sormaz telefon elinde telefon olmassa televizyon bazen duymaz Bile beni yataga girince hemen uyumak istiyo arkasını dönüyo ve uyuyo bnse ağlıyorum ve sabah uyanmakta zorluk cekiyom bnun nedenide merak ediyom sizce bn ne yapmalıyım eşim beni seviyomu (not: bi kızım var ve daha önce iki kere aldatıldım)

Bu durum vahim. Allah size gayret kuvvet sabır versin . inşallah düzelir başkası olabilir mi diye önce araştır ama belli etme bide hep de sorma npyn nasılsın diye sen bırak onu belki başka derdi vardır gelir sana kendi anlatır. kızına odaklan o arada sanki birsey yok gibi

Öle olmuyo işte sinirden oturup aglıyom keşke bnde umursamaz olsam ama olamıyom bı durum beni cok yıpratıyo ya akşama kadat bekliyom işten gelince hmen gder oturur yemek yer sacımı felan yaparım dikkat cekim diye yok cekemiyom farketmiyo bile bnde saldım kendimi

Daha önce iki kere aldatıldıgın halde niye ayrılmıyosun ve seni aldatan insandan hala ilgi sevgi bekliyosun canım boşan tek çaren o adamın sana sevgisi yok gözü dışarda hala çocuğuna acıdım ama ayrıl çalışıyosan hele hemen ayrıl çalışmıyosan işe gir ama o adamla birlikte olma

Ayrılmştım 3 ay ayrı durduk ama bu üç ayda yalvarmalar yakarmalar affetmem için ben kızım için bi şans verdim çok değişicem demişti ilgili olcam v.s ama aynı bi değilme yok ya ayrılmak kolay ama bi bebeğim var daha iki bucuk yasında ona Kıyamam ayrıldığımda vicdan azabı cekiyodum kızımı bıraktıgım için hep ruyama giriyodu anne gel gel aetık diyodu acıkcası bu rüyalar ve vicdan azabından barıştım ve pişmanım hemde cook ama ayrılsam kızım ı alır gene benden vermez versede nasıl bakcam bn ona ve bu yüzden aglayarak yazıyorum hayatım böyle devam edicek nereye kadar giderse karmakarışık duygularım napcam bilmiyom

İki kere aldatmış sevmiyor tabiki. Adam daha kendini nasıl anlatsın.

Çocuğu da alıp öyle gitseydin.2.5 yaşındaki çocuk anneden ayrılır mı?

Çocuğu da alıp öyle gitseydin.2.5 yaşındaki çocuk anneden ayrılır mı?
Aldım çocuğu zaten ama bu tehditler neler neler aldı cocugu benden o zaman daha küçüktü anne sütüyle bekleniyordu ve buna ragmen aldı götürdü ve yine ayrılsam yinr yapar aynısını

Çok ilginç daha önce iki kere aldatılmaniza rağmen ayrilmiyorsunuz.bir anlam veremedim üçün cuyumu bekliyorsunuz?

Çok ilginç daha önce iki kere aldatılmaniza rağmen ayrilmiyorsunuz.bir anlam veremedim üçün cuyumu bekliyorsunuz?
Bebeğim bebeğim bebeğim cok küçükk kıyamıyorum benim annemle babamda boşanmış ve beb hayatımda cook zorluk cektim bu yüzden bnm cektıklerimi benim cocugumun cekmesini istemiyorum buarada ben vajinusmus hastasıyım ama buna ragmen bebeğim oldu bu mucize gibi bişeydi eşime bıraz bu yuzden hak veriyom bilmiyom belki kendimi kandırıyorum belki vajili olmasam yapmazdı diyom buda affetmemdeki sebebin ikincisi

Bunun affedilesi bir yani yok ki aldatılmış siniz ve siz bu durumla hep karsilacaksiniz.bu durum gururunuza dokunmuyor mu.sizin adınıza çok üzüldüm

Bende oyleydim alistim aglamazdimda dir dir ederdim agladikca yuregin soguyacak alisacaksin allah sana nur topu gbi evlat vermis onunla ilgilen hem aldatan bir koca icin evli durman ve aglaman cok sacma geldi

Bende oyleydim alistim aglamazdimda dir dir ederdim agladikca yuregin soguyacak alisacaksin allah sana nur topu gbi evlat vermis onunla ilgilen hem aldatan bir koca icin evli durman ve aglaman cok sacma geldi
Ve yine ben ağlıyorum o uyuyo dır dır dinlemez ki hiç artık yaşamak için bi hevesim yok kızımdan başka sadece onun için varım ağladıkça sevgim bitiyoooo bıktım BIKTIMmmmmmmm

bilmem öyledir belki
Çocuğunuz sizi mutsuz, babasını da annesine ilgisiz görerek büyüdüğünde, sağlıklı bir birey olacağına inanıyor musunuz?
Boşanmış aileler hiçbir zaman bir dram değildir.
Bunu dramatize eden bizleriz.
Anne-babaya karşı doldurmadar, evlilik bittiği an çocuktan da boşanılmış gibi davranışlar, evladı ikinci plana atıp, eski eşten çocuk dolayısıyla intikam alma vs.
Bunlar olmadığı sürece, çocuklar ayrı anne babalarla da çok mutlu olurlar.
En azından kızınızın evliliği böyle bir şey zannedip, kendisini aldatan ve ilgi göstermeyen bir adamla evlenip, ömür çürütmesinden iyidir değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…