- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Eşim eskiden 9 yıl sigara içmiş benim sayemde 5 yıl önce bırakmıştı. 5 yıldır hiç içmiyordu. Şimdi her gün bir iki tane içmeye başladı. Dükkanımız var yanında değilim bütün gün müşteriler de hep ikram ediyo. Yanında sürekli sigara içiliyor. Gerçekten sigaraya çok karşı biriyim. Nefret ediyorum sevdiklerimin içmesini istemiyorum. Çok üzülüyorum bu benim için çok ciddi ve önemli bir sorun üzüntüden oturup ağladım. Tamam dedi bi tane bile içmiycem ki zaten bi tane içiyo. Söz verdi ama içmiş. Baktım annemle babam varken onlar yanında bişey diyemem diye babamdan alıp içti. Hergün sigara kokuyor artık kafayı yemek üzereyim insan gibi rica ettim anlamadı büyük kavga çıkardım. Bağırdum çağırdım sinir krizi geçirdim tmm dedi yine dinlemedi. Yakında paket alacak. Evde de içmeye başlayacak. Allah kahretsin bu sigarayı çıkaranı. Ya ne güzel bırakmışsın nasıl geri başlarsın anlamıyorum. Şimdi evde içmiyo tatil günlerinde hep bütün gün birlikte olduğumuz zmn içmiyo ama biliyorum dükkanda içiyo ve bu gidişle paket alıp evde de içecek. Ne yapacağım nasıl engel olacağım fikri olan yok mu? Yazık o ciğerlerine. İnsan kendi parasıyla kendini zehirler mi çok üzülüyorum..