Eşimin şikayetlerinden çok bunaldım

Rabbim Öncelikle bebegini Sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin . Kocanın hastalıgımı var yoksa senle beraber oda mo hamile kaldı

Adam yolda beni de sırtına alsan keşke diyor bebeği nasıl vereyim
Kuzenimin esi her konuda titiz olup surekli kuzenimden birseyler beklerdi akilli ol kizim bak dedim biraz beni ornek al
Neyse kuzenim bir hafta sonu esinin eline

Supurge silmek icin aparatlari pencerelere varana kadar sildirmis ben hamileyim demis
Sonra esi ay cok yoruldum hakliymissin demis kuzenimde daha dur bir de tas baglayacagim karnina demis
Oyle deyince tobe daha senden fuzulu bir sey istemem demis

Gerçekten de aynı benim eşim. Saçından ayağına kadar her yerine bir şey buluyor. Ağrı değil tek kırıldı, çatladı diye acillerdeyiz ama yok bir şeyi. Şu konuyu açtıktan sonra bile neler yaptı yani :) Bana niye yemek ayırmadın, bana niye markette bir şey almadın, ben olsam diye devam eden tripler, işte yemek midemi bulandırdı, oramı kaşı, burama masaj yap... Off diyorum yani. Sen nasılsın diyor arada ama kurşun atıyor resmen

Eşimde bende böyleyiz nerdeyse hergün ağrıyan biryerimiz olur. Çoğu zamanda psikolojik tabi:) sabah kalktığında ilk kim erken söylerse karşı tarafa sızlanma hakkı bırakmıyor

Bir şey diyemesin diye ben de artık işteyken mesaj atıyorum rahatsızım, yoruldum diye. Eve gelip sızlanmaması için bu çözümü buldum. Sabah da hiçbir şey bulamazsa rüyasını anlatıyor kötü kötü şeyler gördüm diye. Ayy :)

Kendi derdimiz bitti bir de titizlik hastası adam mı kaldı uğraşacak Empati ne güzel şeysin...

Bi yerde okumustum kadin hamile kalinca bazi erkeklerde ona olan ilgiyi ‘bende istiyorum’ diyerek cocuklasabilirlermis

Fibromiyalji diye bir hastalık var. Sebepsiz ağrı hastalığı. Çaresi yok, ilacı yok, dermanı yok. Sadece 7/24 bitmeyen, geçmeyen ara ara azalan yada artan bir ağrı. Acaba böyle birşey olabilir mi?

yaaaa inanamıyorum bunu ben mi yazdım acaba :) benim kocada hergün korona oluyor :) daha dün bu sefer gercekten oldum diye başımın etini yiyordu. Bu işin çözümünü bilmiyorum keşke bir çözüümü olsa yastığı alıp ağzına basmak istiyorum :) gerçekten hasta olsalar inanmayacağız ya..

Eğer sürekli böyle deseydiniz evet haklısınız derdim.
Ancak covid atlatmışsınız bazen etkisi 6 aya kadar sürebiliyor diyorlar gerçekten ağrısı sızısı olabilir psikolojik etkileri olabilir .
Siz farklı atlatmışsınız o halen bazı şeyleri atamamış olabilir vücudundan ne bileyim.
Insan en sevdiğine nazını en çok çekene sizlanir neticede.

Erkekelr de olur şimdi hamilesin (Rabbım sağlıkla kucagına alırdırsın) ilginin bölünecegini onu 2.plana atacağını sanıyor yani biraz bebeği kıskanıyor sizden ilgi bekliyor

Buna katiliyorum bir de bende de B ve D eksikligi vardi ve surekli ama surekli yorgundum bir ara.

Bir de size surekli "bana masaj yap" demesi cok sirin geldi, yapsaniz ne olur ki? Bir seyi yoksa bile sevgi, ilgi, sefkat istiyor galiba Psikolojik de olabilir.

Oturup konuştunuz mu? Bu tavırların beni yoruyor, zaten gün içerisinde bu olayın içinde ve stres altındayım, akşam da bunları duymak istemiyorum diyebilirsiniz.
Yalnız o zamanda farklı triplere girer gibi.
Acaba psikolojik destek mi alsa? Sonuçta anlattığınız şeyler kaygı

Bi an önce doğurayım da sızlanayım yani o zaman
Doğumu beklemeyin, şimdiden sanki sancı gelmiş gibi yapın, ay bana bişeylrr oluyor filan. Onun yaptıklarının bir tık üstünü yapın.
Yeğenlerim küçükken tutturmalı ağlayınca, karşılarına geçip daha yüksek volümle ağlıyordum, bi süre sonra noluyoz deyip susup beni incelemeye hatta teskin etmeye uğraşıyorlardı :)
Yani erkeklerinde ıq ve eq su bazen çocuklarla yarıştığı için bu taktik tutabilir.

Bu forumda çok okudum biliyor musunuz? Ben hamile kalınca eşim çok değişti, çok ilgi istiyor, sanki o hamileymiş gibi nazlanıyor diyenleri. Hatta hamile olan benğm ama sürekli aşeren eşim diyenler vardı.Sanırım onlara yeni bir huy geliyor gebelikle beraber.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…