Eşimin şikayetlerinden çok bunaldım

Bir önceki yaptığınız yorumu gördüm bizim yorumlarımız biraz daha farklı biz karşı taraf olarak olaya bakıp yumuşak yorum yapıyoruz
Ahahhaha aynenn çünkü aynı ben adamı kötüleyemem şimdi bazen eşime hak veriyorum çünkü hergun baska biryerimm ağrıyor sölemicem diyorum ağzımdan kaçıyor ah of diyince yine noldu diyor tam şikayetlerim baslıcakken çok şükür bugunde hastalandın diyor bazen

Eşiniz pes edene kadar devam edeceksiniz. Canı tatlıdır muhtemelen. Her ağrıyı sızıyı dillendiriyordur.
Malesef ki ben de eşiniz gibiyim. Sürekli biyerlerim ağrır. E canım da tatlı olduğundan sürekli yakınırım. Eşim bana sürekli bi yerin ağrıyor diyince artık söylememeye başladım

Masaj koltuğu alın. Bir de ana kucağı alırken bir de erişkin boyutundan sipariş verin. Siz doğum sonrası kendi bebeğinize anası da oğluna baksın. Eşiniz anneden kaynaklı biraz ilgi, şefkat eksikliği mi yaşıyor acaba?

Hiç sanmıyorum valla 30 yaşında adam benden verim alamadığı anlarda da annesine nazlanıyor O olmadı kardeşleri.. Arkadaşları.. Kurban kimi seçerse artık.

Allah bi avazda kurtarsin o zaman adamı ne diyelim

Ayağım ağrıyor boynum ağrıyor kulaklarımı ov şakaklarımı ov saçlarımın dibine masaj yap valla ben 2.5 yıldır böyleyim gerçekten ilgilenilmeyi seviyorum ve çocuk olunca neremi ovduracağım yorgunluktan bu saltanat yıkılacak mı hiç bilmiyorum

İlgi istiyor bence.Ama niye kendisinin ilgilenmesi gereken zamanda ilgi istiyor çözemedim

Daha çok ovdurursun merak etme malum doğumdan sonra uykusuz her gece

Reactions: JES
Anası alıştırmıştır belki nazlanmaya.Benim eşime annesi hastaysan dolapta ilac var git iç dermiş.Adamın hiçbir şeye gıkı çıkmıyor.Ateşi çıksa 41 e kadar bir şey olmaz diyor.Keza ben de öyle ratık doğurdum doğurucam millet belini ovduruyormuş şuram ağrıyor buram ağrıyor diyormuş.Ben acılarımla baş başa kalmayı tercih ediyorum pek diyesim gelmiyobi çorabımı ayakkabımı giyemiyorum onu giydiriyor sağ olsun bi de canım belki 2-3 kere bir şey çekti onu bulmaya gitmiştir

Bize de benziyor sanki anlatılanlar bizde yaklasık 3aydır bu sekşldeyiz ha öncesinde de derdi ama son 3aydır ağlamalar sızlanmalar eski mevzuları açıp zamanında bunu yaptın sunu yaptın diye üstüme gelmeler... Haksız oldugum konular var oralarda cok haklı ama inanılmaz uzattı ya.. Bende ben miyim hamile o mu diurodum. O değil bir de bir sürü kişi ile konustu benim problemim esimin bana davranışları diye...
Ya tamam haklısın okey zamanında çok yıprattı da hamile olduğum zamanı mı buldun be adam..
Bir de üzerine korona oldu.. Atlattı kolayca çol şükür sonra basladı oram ağrıyor buram ağrıyor demeye...
Ha bir de vucudunun tamamı ağrıyor. Ağrımadık yeri yok. Ayakta duramıyor.
Düşünmemek için kendisini tel de oyuna veriyor.
Valla neresinden tutsam elimde kalıyor. Buna benzer bir seyler yasayanlar oldu mu? Bana da bi akıl verin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…