eşimin silah sevdası

hippotalamus

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2016
15.730
66.690
518
Selam kızlar..

Eşim onu tanıdığımdan beri silah meraklısı.. ilk olarak avlanmak için ruhsatlı bir tüfek aldı. 5 sene falan olmuştur. Arada sırada kendi tarlalarına gidip avlanıyordu bayadır gidemiyor ama tüfek yatak odamızda parçalanmış olarak duruyor.

Daha sonra kb adına olan silahı belli prosedürlerden dolayı eşimin üstüne devretti ama silah 5 sene kb kasasında kaldı. En son kb tekrar kendi üstüne alacaktı ama hakkını kaybetmiş. Tekrar eşim kendi üstüne aldı.

Bi süre sonra kb silahı eşime verdi. O da alıp kasaya kaldırdı. 1 yıl boyunca uğraşıp taşıma ruhsatı aldı. Benim bunlardan ruhsatı aldığı güm haberim oldu. Artık silah taşımak istediğini, çok heveslendiğini söyledi. Çok sinirlendim. Neyse tartıştık falan. . Neticede evde iki tane çocuk var. Hevesim geçsin söz kasaya tekrar koyucam dedi. Bi gün bi baktım bi de içi mermi dolu. Hadi heves ettin mermi niye koyuyorsun diye kızdım. Yok efendim boş silah mı taşınırmış. Kilidi kapalıymış.

Sonra 6 ay geçti.. ee dedim almadın mı hevesini?? Yok artık herkes silah taşıdığımı biliyor artık taşımam lazım dedi.

Elinden geldiği kadar dikkat ediyor. Eve gelir gelmez saklıyor. Ama ben çok huzursuzum ne dediysem vazgeçmedi. Ya insanlık hali sinir anında başına iş alırsın, ya da tartışıyoruz cinnet getirirsin falan yok anlamıyor.

Sonuç olarak ne yapacağımı şaşırdım kızlar. . Lütfen bi akıl verin..

Silah niye taşınır ki ? Amaç ne yani
Çok kıroca...inşallah da başını belaya sokmaz sinir anında...avcılık konusuna girmiyorum bile....
Tam tiksinilesi adammış...
Kesinlikle ya. Şu zavallı hayvanları rahat bıraksınlar artık. Yok kürküydü yok avıydı.. Bu adamdan ta buradan tiksindim. Allah sabır versin konu sahibi.

Avlanmak nedir ya? İnsan zevk için nasıl bir hayvanın canına kıyabilir ki? Kuran da bile yeri var. Zor şartlar altında açlık çekildiğinde diye. Ama eşinin ki zevk!!! Nasıl bir zihniyettir bu?

Silah taşıma işine gelince. Benim eşim askerdi o bile işi dolayısıyla taşırdı. Ve nefret ederdi. Sizin ki silahla güçlü bir erkek imajı çizmeye çalışıyor. Kendini güçlü hissediyor. Eşin iflah olmaz alışmış bir kere.

Silah taşımaya heves etmek ne demek hiç anlamıyorum. Kullanmayacağın birşeyi taşımak için haves etmek? Bir kere bile kullanınca katil olacağın bir alet.
Bir de demiş ya herkes taşıdığımı biliyor artık kullanmam lazım ne alaka deseydiniz keşke saldırı tehlikesi falan mı var, peşinde mafya mı var ne alakası var yani?

Asker olsun polis olsun o zaman da bir ise yarasin
Avlaniyormus beyefendi, bahaneye bak.
Cok sinirlendim. Ailemde silah tasiyan bir kisi var,ne is yaptigini soylemek istemiyorum o derece utanc verici bana gore.
Ben olsam bosarim. Evde coluk cocugum var ben varim,can guvenligim yok derim gerekce olarak da

silahtan nefret ederim. Silah taşıyan adamdan korkarım. Ama en çok çocuk olan evde silah bulunmasindan nefret ederim korkarım. Kaç tane çocuk oyun oynarken kazara kardeşini babasını annesini öldürdü. Hiç mı haber izlemedi kocanız?
Ben olsam ciddi ciddi rest çekerim benim için silah boşanma sebebidir.
Hem çocuk hem silah asla ama asla aynı evde olmaz ne kadar dikkat de etseniz iki dakikalık bir dalgınlıkta çocuk onu bulabilir bu riski asla almam. İnat eden koca da silahıyla ayrı eve gider!

Eşimin mesleği gereği var.nereye koyacağımızı napacağımızı şaşırıyoruz.sürekli şu silahıbi alsalar da rahatlasak diyoruz.ürkütücü bi sorumluluk silah

Asker ve polis dışında ki kişiler silah kullanmamalı,devlet her önüne gelene ruhsat ve taşıma izni verirse böyle olur..
Sonra görüyoruz bir kıvılcım anında hayatlar sönüyor..
Evde bizdede var,eşimin mesleği gereği beylik ruhsatlı ve taşıma izni var.
Mennunmuyum asla değilim,imkanın olsa toprağa gömer orada bırakırım...

Arkadaşlar hepiniz çok ama çok haklısınız.. biçok kez rest çektim anlamıyor. Kv me söyledim güldü sana bişey yapar diye mi korkuyorsun diye.. ya evet korkuyorum çok mu saçma?? En son kb la konuşucam.. silahınızı geri alın diye. Eşime de söyledim babana söylicem geri alsın diye salak mısın 15 binlik silah verilir mi diyor. O zaman sat araba alalım bana diyorum.. off.. inanın bıktım bende.. gördükçe huzursuz oluyorum.

Yok zaman kötü yok bilmem ne? Ya zaman kötü ee o zaman herkes silah taşısın. Ruhsatsız olsa inanın polise şikayet edicem ama ruhsat almış.

şimdiye kadar sadece bir kere hedefe sıktı. Avcılığa gelince adı avcılık daha şimdiye kadar bişey vurmadı. 5 sene önce sen son tarlalarında öle kullandı. Boş boş duruyo. .

Çocuk olan evde silah olmaz. İki yasında çocuğun yanlışlıkla kardeşini vurduğunu biliyorum ben. Sadece bunu okutun kocanıza. Eğer yine vazgeçmiyorsa demek ki silahını evlatlarından çok seviyor demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…