- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
- Konu Sahibi hippotalamus
-
Kesinlikle ya. Şu zavallı hayvanları rahat bıraksınlar artık. Yok kürküydü yok avıydı.. Bu adamdan ta buradan tiksindim. Allah sabır versin konu sahibi.Silah niye taşınır ki ? Amaç ne yani
Çok kıroca...inşallah da başını belaya sokmaz sinir anında...avcılık konusuna girmiyorum bile....
Tam tiksinilesi adammış...
Artık silah taşımak istediğini, çok heveslendiğini söyledi
Çocuk olan evde silah olmaz. İki yasında çocuğun yanlışlıkla kardeşini vurduğunu biliyorum ben. Sadece bunu okutun kocanıza. Eğer yine vazgeçmiyorsa demek ki silahını evlatlarından çok seviyor demektir.Selam kızlar..
Eşim onu tanıdığımdan beri silah meraklısı.. ilk olarak avlanmak için ruhsatlı bir tüfek aldı. 5 sene falan olmuştur. Arada sırada kendi tarlalarına gidip avlanıyordu bayadır gidemiyor ama tüfek yatak odamızda parçalanmış olarak duruyor.
Daha sonra kb adına olan silahı belli prosedürlerden dolayı eşimin üstüne devretti ama silah 5 sene kb kasasında kaldı. En son kb tekrar kendi üstüne alacaktı ama hakkını kaybetmiş. Tekrar eşim kendi üstüne aldı.
Bi süre sonra kb silahı eşime verdi. O da alıp kasaya kaldırdı. 1 yıl boyunca uğraşıp taşıma ruhsatı aldı. Benim bunlardan ruhsatı aldığı güm haberim oldu. Artık silah taşımak istediğini, çok heveslendiğini söyledi. Çok sinirlendim. Neyse tartıştık falan. . Neticede evde iki tane çocuk var. Hevesim geçsin söz kasaya tekrar koyucam dedi. Bi gün bi baktım bi de içi mermi dolu. Hadi heves ettin mermi niye koyuyorsun diye kızdım. Yok efendim boş silah mı taşınırmış. Kilidi kapalıymış.
Sonra 6 ay geçti.. ee dedim almadın mı hevesini?? Yok artık herkes silah taşıdığımı biliyor artık taşımam lazım dedi.
Elinden geldiği kadar dikkat ediyor. Eve gelir gelmez saklıyor. Ama ben çok huzursuzum ne dediysem vazgeçmedi. Ya insanlık hali sinir anında başına iş alırsın, ya da tartışıyoruz cinnet getirirsin falan yok anlamıyor.
Sonuç olarak ne yapacağımı şaşırdım kızlar. . Lütfen bi akıl verin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?