eşimin silah sevdası

Zaman kötü silah taşi sonra birini vur öldür hapiste yat, çok mantıklı gerçekten. Çoluk çocuğunu bırak geride o kötü zamanda ne yapacaklar acaba bir başlarına bu mantikla?
Ya çocuklar bir kazaya kurban gitse ne olacak?
Asil bu kötü zamanda silah taşımak daha büyük risk.
Çok kıro bir kocanız var.
Söyleyin ona dışarıdan silah taşıyan erkekler çok kıro görülüyor

bu sevdası boşa gitmeseydi hakikaten keşke asker veya polis olsaydı , o kadar uğraşmış ruhsatına varana kadar ne desende vazgeçmez bence bide herkese göstermiş hava atmış benim bildiğim erkek adam taşıyorsa da silahını saklar kimseye göstermez :) kocan tam bir ergen .

brnde silahı severim ama tamamen güven amaçlı..amaaaa av kısmı tamamen canilik.masum hayvanları öldüren insan görünümlü yaratıklar için diyecek hiç bişeyim yok

yapılabilecek herşeyi yapmışsınız gibi görünüyo. kendisinin anlaması lazım artık.
Yani gerçekten bi senedir konuşuyorum. Anlamıyor ya inatla anlamıyor. Taş olsa anlar.. bi kez daha konuşucam. Boşansam bile sorun çözülmez neticede babaları silah taşıyor yine aynı ortamda olacaklar. .

benim eşim taşımaz ama depoda saklar ruhsatlı sihaı var babasının var. ailecek avcılar zaten. bazen av tüfeğini getirir temizler indirir yine. benimkide ava çok gidiyor. bu yuzden çok şiddetli tartışmalarımız da oldu

Yok zaman kötü yok bilmem ne?

Bakın eve giren hırsızı bile vurduğunuzda siz suçlu oluyorsunuz. Yani zaman kötü de ne yapacak silahla. Eşiniz sinirli biri ise trafikteki bir tartışmada çıkarıp insanları vuran magandalardan olabilir. Bu şekilde bir arkadaşımın amcası ayağından vuruldu.

Av konusuna ise hiç girmiyorum bana balık avlamak bile canice geliyor. Bir canlının çırpınışlarına seyirci kalmak barbarlık.

Silah uğursuzluk getirir derler. Ayrıca avlanmak çok canice. Eşinizle tartışırken dikkatli olun,en azından silahlar varken. Allah korusun.

Benim eşimde seviyo av tüfeği aldı abisiyle birlikte sürekli ava gidiyo diye. Ama o silah eve gelirse ben giderim dedim çok sert bişekilde. Babasının evinde duruyo ava gittikçe gidip alıyo şimdi. 4-5 sene oldu galiba. Zaten heveside gitti yılda bir alır almaz eline.

tanıdığımdan beri diyorsun bu adamı böyle kabul edip evlenmişsin. cebinde taşımaya ilk başladığında tepkini koyacaktın hadi neyse demişsin.
şimdi he söylesen boş. sana kötü haberim var istediği kadar saklasın çocukların da silah meraklısı olacaklar orası kesin.
ya net tavrını koyacaksın ya da susup oturacaksın.

Valla avlanmak hayatını devam ettirmek için değilse bi vahşet. Başka bi canlının canı yakmaktan zevk almaktır bence.
Bu mafya dizilerinden sonra bizim adamlara bişeyler oldu. Hepsi bir polat hepsi bir memati oldu başımıza. Ayrıca eşin tehdit edilmiyorsa, yada atıyorum kuyumcu vs gibi değerli şeylerin satıldığı bi dükkanı işletmiyorsa silah taşıması çok manasız geldi.. "Herkes öğrendi artık taşımak zorundayım" da çok saçma bi bahane bence.. Benim eşim polis olduğu halde nefret eder o silahı taşımaktan. Ağır ve özellikle kışın o demir soğuk olduğu için ağrı yapıyo.. Bence ikna et taşımasın ve kolay bulunacak bi yerde saklamasın. Sinir halinde neler oluyo hepimiz haberlerden görüyoruz...

Valla bana da bahane gibi geldi söyledikleri. Yoksa mafya işlerine bulasti da sana söyleyemiyor mu? Turkiyede mafya çok. Cidden bunu düşünür oldum. Allah akıl fikir versin. Ben cok korkardım oyle evimde silah bulunsaydi

silahim var. anneannemin evinde kasada durur. bana hediye edilmisti.
hos bir 'oyuncak' degil ancak yetiskinler yine de 'oyun' oynamak isteyebiliyorlar...
silah sahibi olmak, silahi her gun belinde tasimayi gerektirmez.

Eşim dışarı karşı çok sakin bir insandır. Yani bi çok şeye sorun çıkmasın diye susar millete karşı.. evde sinirli biri normalde..
Silah konusunda ben söyledim, annem söyledi babam söyledi.. yok.. ayrıca hiç bir zaman susup oturmadım. Kaç kere kıyameti koparttım ama ikna edemedim. Blöf yapmak istemiyorum gerçekten boşanacaksam boşanırım demek lazım. Elimden geleni yapmaya devam edicem. Ama belki başına gelen vardır nasıl ikna etti diye merak ediyorum. Yoksa buraya yazılanların hepsini ben ona söyledim.

silahim var. anneannemin evinde kasada durur. bana hediye edilmisti.
hos bir 'oyuncak' degil ancak yetiskinler yine de 'oyun' oynamak isteyebiliyorlar...
silah sahibi olmak, silahi her gun belinde tasimayi gerektirmez.
Bende aynı şeyi söyledim madem istiyosun illa kasada kalsın. Ya da napsam da taşıma ruhsatını elinden alsınlar??

Ben de rahmetli babamın silahını üstüme aldım ilk çocuk olduğum için ama taşıma değil bulundurma ruhsatı aldım, ne için alıyo taşımayı ve nasıl aldı, kuyumcu mu milletvekili mi can güvenliği mi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…