- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.481
- 1.123
- Konu Sahibi hippotalamus
-
Güvenliğini silahla sağlayacağını düşünmüyorsun ki. İçinde kurşun olmayan bir baba yadigarı değil benim kast ettiğim şey.
Ama düşünsene herkes silahlı olsa toplu bir cinnet halinde yaşasak bu güvenli bir ortama mı sebep olur güvensiz mi?
Korkunç bir şey bu.
Üstelik darbe için diyorlar. Asker ve polis profesyoneldir silah tutuşu bile farklı. Yani yine darbe olursa senin çömez elindeki silah seni askerden polisten nasıl koruyabilir ki?
Çok tehlikeli çok.
Birine sinirlenen herkes tak diğerini vurur bu durumda.
O kendini silahla güvene alanların evindeki silahı çocukları çalsa kardeşini vursa, yada sinirle gidip öğretmenini vursa anlarlar ama şimdi güven sanıyorlar.
Kaç çocuk böyle suçlara karıştı.
Toplum böyle dönüşüyo...ve sen ben çocuklarımız tabiri caizse süt kalıyoruz galiba
Bilemiyorum. . Burda gerçekten çok fazla kişi silah taşıyor. Eşim hep severdi ama baktı arkadaşları taşıyor oda aldı. Resmen ergenler gibi özenti..Hatay'da ikamet ediyormuşsunuz bir ziyaretimde fark ettim ki oradaki çoğu erkek silah taşıyor.Sınıra yakın olduğu için midir zihniyet meselesi midir anlamadım.
Ancak ben evimde silah olmasını asla istemem.İnsanı güvende falan hissettirmiyor.Tam tersi! Evinizin dışında bir alan varsa bari orada kalsın silahlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?