eşimin şımarıklığı :( çok sıkıldım artık...

mantık evliliği derken ? Ali Ağaoğlu' nun kızına falan mı talip olsaymış :) hangi meziyetiyle mantık evliliği yapacaktı ki, eşindeki özgüven değil özgüven insanın kendisinde olan özellikleri farkedip kendine güvenmesidir. kusura bakma eşin yakışıklı değil bilakis fazla sıradan bir adam. eşindeki özgüven değil hayal dünyasında yaşıyor kendisi.

patronunun kardeşi buna aşıkmışta...
çoooook zenginlermişte..
o buna rağmen benimle evlenmiş...

muskayı sanmam da aşık olabilmeside bi ihtimal...
olabilir yani..
emin olamam ki ben bundan...
beni sevmemesini ne yapayım kabullenmek zorunda kalıyorum ama...
bu saygısızlıkları bitiriyo beni...

canım gümrükçülük erkeklerin çok olduğu kadınların ikinci planda kaldığı bir meslektir. liman koşturmacalar bunlar çok yorucu, gece gündüz saat kavramı da olmaz.. bu ortamda afrodit bulabilmesi zor bence.

çok özür dileyerek yineletmezsem merak ediyorum tamamını okumadım sayfaların ama eşiniz belli bir süredir mi böyle yoksa evleneli 2 yıl olmuş sanırım evlendiğinizden beri mi bu şekilde? iş değişikliği insanda bu şekilde bir etki yaratmaması lazım, çok kırıcı davranmış gerçekten. umarım geçer. yuva yıkmak kurmaktan daha zor hepimiz için. sakin sakin hareket etme taraftarıyım. Allah yardımcın olsun akandeniz

evet canım 2 yıllık evliyiz arada sorunlarımız oldu tabi herkes gibi ama genelde benim sap gibi alttan alıp onun yanında durmamla aşıldı bunlar..
ama bu son olaylar son 1 aydır böyle...
resmen değişti adam...
bu kadar olmamıştı hiç...

muskayı sanmam da aşık olabilmeside bi ihtimal...
olabilir yani..
emin olamam ki ben bundan...
beni sevmemesini ne yapayım kabullenmek zorunda kalıyorum ama...
bu saygısızlıkları bitiriyo beni...

İlk tanıştığınız zamanlarda böyle değildir elbet..Yoksa sen evlenmezdin zaten..

Ne oldu da böyle değişti birden..Hiç aklına gelen bir şey yok mu..

Bu soğumalar yavaş yavaş mı oldu yoksa birden mi..

Yani daha 2 yıllık evlisiniz yatağa bile yatmıyor adam...

tatlım ben eşimle aramda problem olunca susuyorum tv izliyorum internete takılıyorum. eğer benimle kavga etmeye çalışırsa o zamanda diyorumki senin negatif alanına girmiycem ben kuran okumaya gidiyorum diye diğer odaya geçiyorum okumamı yapıyorum. yada başka bi şeyler karıştırıyorum. sakin geçen 4-5 saaaten sonra bir bakıyorum olduğum odaya geliyor sokuluyor özür dilemiyor ama farkındayımki ona karşı büyüklüğümün karşısında eziliyor. sende yap kazanırsın. kavga etmek çözüm değildir. üstelik bir kavga sırasında karşındaki bütün silahlarını görür. ama sükunette kartında ne var kimse bilemez

ne güzel bir çözüm yolu bulmuşsunuz...dilerim ömür boyu mutlu olursunuz....

tatlım ben eşimle aramda problem olunca susuyorum tv izliyorum internete takılıyorum. eğer benimle kavga etmeye çalışırsa o zamanda diyorumki senin negatif alanına girmiycem ben kuran okumaya gidiyorum diye diğer odaya geçiyorum okumamı yapıyorum. yada başka bi şeyler karıştırıyorum. sakin geçen 4-5 saaaten sonra bir bakıyorum olduğum odaya geliyor sokuluyor özür dilemiyor ama farkındayımki ona karşı büyüklüğümün karşısında eziliyor. sende yap kazanırsın. kavga etmek çözüm değildir. üstelik bir kavga sırasında karşındaki bütün silahlarını görür. ama sükunette kartında ne var kimse bilemez

çok teşekkür ederim yorumun ve tavsiyelirin için...
gerçekten çok doğru bişey yapıyosun bana görede..
ama ben zaten asla kavga etmem eşimle ( ne de herhangi biriyle)
herzaman tatlı dilli olmaya gayret ediyorum...
o da bundan yüz buluyo sanırım...

çok teşekkür ederim...
akşam yemeklerinde yüzüme bakmaz asla ben konuşurken bile yüzüme bakmıyo zaten...
yemeğini yer yemek sırasında bişey sorarsam konuşmaz sadece anlamsız sesler çıkartır...
yemeğini yer kalkar masadan koltukta uzanır...
uyumadan önce bıorak sarılmayı kolu koluma deyse çeker kendini...
zaten genelde salonda durur benimle aynı anda yatmaz...
ben yatmaya odama giderken sarılmak isterim yemin ederim ki iter beni...
yada ben sarılınca o hiç kımıldamaz...

O zaman bundan sonra sende onu adam yerine koyup konusma canım. Gerçekten bunu yap. Evet ben evli değilim. Hatta belki yaşca senden kucuğum... Ama bu adam ne yapıyor ya boyle! Ruhsuz mu sarılmamak, kıpırdamamak da neyin nesi. İyice sinirlerim zıpladı.

Demin fotoğraflarına baktım..
Gayet güzel, şirin bir hanımsın eşine göre.
Eşinin yaptığına bulmuş da bunuyor denir.

Bazı insanlar vardır, kendinden (herhangi bir konuda) üstün olanları sürekli ezmeye çalışır.
Senin eşin de böyle sanırım.

Terfi almana bile bozulmuş baksana.
Demek ki bi alt pozisyona geçsen zil takıp oynayacak..

Sen kendi geleceğini düşün demek de bana çok çok garip geldi.Fazlasıyla hemde.

Anlamadığım tek nokta var, diyosun ki eşim ukala, her şeyi o bilir tavırlarında..

Evlenmede önce farkedemedin mi hiç..
Bile bile mi evlendin..
Sonradan mı ortaya çıktı..

teşekkür ederim yorumun için...
evlenmeden önce böyle değildi eşim...
sonradan gördüm bu halleri...
belkide evlenmeden önce bende görmek istemedim...

Seni mantıklı yorumlarından tanıyorum canım, ayrıca çok hoş bir kadına benziyorsun. Eşin kendini sana karşı çok fazla ezik hissediyor. O yüzden bastın olarak kendini övme yoluna gitmiş. Bence çok fazla üstüne gidip daha fazla kendini bir şey zannetmesine izin verme.
Seneye ben de üniversite sınavlarına tekrardan gireceğim, ayrıca kpss yi de deneyeceğim. Kayıtlar da başlamışken sen de dene. Onun seni olumsuzlamasına izin verme. Sana başarılar diliyorum, :16:

çoooook zenginlermişte..

nekadar ayıp yaaaa..... insan hiç mi karşısındakini düşünmez cık cık cık....... sen desen falancada bana aşıktı kimbilir ne derdi sana yada ne demezdi....:53::53::53::53:

canım gümrükçülük erkeklerin çok olduğu kadınların ikinci planda kaldığı bir meslektir. liman koşturmacalar bunlar çok yorucu, gece gündüz saat kavramı da olmaz.. bu ortamda afrodit bulabilmesi zor bence.

eşim ofiste çalışıyo canım...
gümrüğe çıkmıyo yani....
valla bulursa allah mutlu etsin ama beni yormasın bari...

teşekkür ederim yorumun için...
evlenmeden önce böyle değildi eşim...
sonradan gördüm bu halleri...
belkide evlenmeden önce bende görmek istemedim...

Flört aşamasında karakter ayarlarını kişiselleştirip, evlenir evlenmez fabrika ayarlarına geri dönen canlıya "Türk erkeği" denir.

ah be kuzum.ne diyim..
ne denir ki..

ama böyle de bi adamla hayat geçmez ki..sen daha iyi bilirsin, gönlü kırılan sensin..

dua et, allaha sığın, biraz daha bekle belki değişir dualarınla..

Son düzenleme:
mantık evliliği derken ? Ali Ağaoğlu' nun kızına falan mı talip olsaymış :) hangi meziyetiyle mantık evliliği yapacaktı ki, eşindeki özgüven değil özgüven insanın kendisinde olan özellikleri farkedip kendine güvenmesidir. kusura bakma eşin yakışıklı değil bilakis fazla sıradan bir adam. eşindeki özgüven değil hayal dünyasında yaşıyor kendisi.

ya allah allah sımdı cırkın olsanız bır derece anlarım yıllar ıcerısınde bakıs acısı belkı degıstı derım daha guzel bır bayan ıstıyor derım hernekadar haklı olmasa da yıne bır sebep buluruz guzelsın sevıyorsun kendısı de normal bır ıste ve normal bır tıpte. bu ne boyle havalarda anlamadım kı. mantık evlılıgıymıs. ona gore evlılık zengın bır aılenın kızına pararı ıcın yanasmak mı ? zengın bır aılenın ıcguveyı mı olmak ? en taş hatunla evlenmek mı ıdeal evlılık ? yazık ya cok yazık valla. al su adamı karsına dok ıcını bak ınan ıyı oluyor sorunlarım tamamen hıc gecmedı bızım ama ben hıc susmam kavga etmeden hep anlatırım dusuncemı sıkıntımı. dınlemezdı uyurdu ama bak 4 yıl ugrastım artık daha cok dınlıyor

benim işimden saçıma kadar her konuda saçmalar...
herşeye karışır zaten..
ama en doğrusu onun söylediğidir tabiki her zaman..
benim haklı çıkmam söz konusu bile olamaz ona göre...

bu hep mi böyleydi?

hayatinizda güzel giden birsey yokmu hic?

çoooook zenginlermişte..

kendi salakmis o zmn...kusura bakma ama...

İlk tanıştığınız zamanlarda böyle değildir elbet..Yoksa sen evlenmezdin zaten..

Ne oldu da böyle değişti birden..Hiç aklına gelen bir şey yok mu..

Bu soğumalar yavaş yavaş mı oldu yoksa birden mi..

Yani daha 2 yıllık evlisiniz yatağa bile yatmıyor adam...

her zaman gözü yüksekte bi adamdı zaten..
kazandığı para, evliliğinde ki durum hiç kesmedi onu...
hep daha çok istedi...
hep fazlasını isyeyipte olmadığında öfkelendi...
kendini hep daha yükseklerde daha çok para kazanıyo olması gerektiğini düşündü...
şimdi bu iş onun için bi fırsat sayılır girebilirse..
o da hemen bunun havasına girdi..
şimdide ben geride kaldım beni beğenmemeye başladı..

Seni mantıklı yorumlarından tanıyorum canım, ayrıca çok hoş bir kadına benziyorsun. Eşin kendini sana karşı çok fazla ezik hissediyor. O yüzden bastın olarak kendini övme yoluna gitmiş. Bence çok fazla üstüne gidip daha fazla kendini bir şey zannetmesine izin verme.
Seneye ben de üniversite sınavlarına tekrardan gireceğim, ayrıca kpss yi de deneyeceğim. Kayıtlar da başlamışken sen de dene. Onun seni olumsuzlamasına izin verme. Sana başarılar diliyorum, :16:

çok teşekkür ederim yorumun için....
sanada başarılar...
inşallah kazanırsın..

her zaman gözü yüksekte bi adamdı zaten..
kazandığı para, evliliğinde ki durum hiç kesmedi onu...
hep daha çok istedi...
hep fazlasını isyeyipte olmadığında öfkelendi...
kendini hep daha yükseklerde daha çok para kazanıyo olması gerektiğini düşündü...
şimdi bu iş onun için bi fırsat sayılır girebilirse..
o da hemen bunun havasına girdi..
şimdide ben geride kaldım beni beğenmemeye başladı..

Yani bu kişilikle alakalı tamamen...

Bi arkadaş az önce yazmış ya, bazı insanlar geçmiş yyıllarında takdir edilmediğinden yaş ilerledikçe ezikleyip üste çıkmaya çalışıyolar..

Ben peyzaj teknikeriyim, eşim subay ama hiç öyle bi durum söz konusu olmadı..

Seninki kişiliğini oturtamamış..
alınma ama fotolarında senden aldığım pozitif enerjiyi eşinden alamadım zaten..

ne yaparsan yap beğenmez gibi bir ifadesi var..

gözü yükseklerde olmak iyidir ama niyet kötüyse eğer fenadır bu düşünce..

senin eşin çok yüksekten uçuyor ama ne kadar yüksekten uçarsa düştüğünde o kadar acır..

Back
X