esimin sinir edici cevabi

zelihaydin

Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2014
71
18
13
İstanbul
Kizlar yaklasik bir, bir bucuk aydan beri cok stresli bi donemdeyim .bu surecte esimin etkisi de buyuk .kalbim agirmaya basladi .doktora gittim "kalpte bi sorun gozukmuyo "dedi ama benim kalbimdeki agri hala gecmedi.
Esim de hic ilgilenmiyor ne bir hastaneye gidelim ne bi doktor arastiralim modunda.
Numara mi yaptigimi dusunuyor bilmiyorum ki kac kere de dedim "niyetim ne ilgi cekmek ne de nazlanmak
Gecen ona bu kadar ilgisiz oldugu icin "
Cok merak ediyorum oldugumde kabrime cicek dikmeye mi geleceksin toprak atmaya mi? Dedim

Bana ne dese begenirsiniz"sen hangisini tercih ediyorsun"
Ne kadar sinirlerimi bozdu daha da strese sokuyor beni
ben 15 gundur ailemin yanindayim .bugun yine kalbim agriyor dedim o da bana kardesinin nereye atandigini yazmis ben de "kardesin cennete kadi olsa umrumda degil ben sana ne diyorum sen bana ne diyorsun "yazdim
bi kere bile aramaz simdi noldu nasilsin iyi misin diye.
O oyle olsa inanan ben daglari delerim
. Ne kadar ruhsuz bi adamla evliyim kizlar offf ki ne offff

konu kalp ağrısı olunca psikolojik gibi algılanıyor. :/ siz de biraz duygusal yaklaşmışsınız. malum kalp ağrısı üşütmekten, üstü açık yatmaktan, ters pozisyon yatmaktan vs bi sürü basit şeyden olabiliyor. siz en iyisi bir kalp doktoruna gidin, zor değil ya, önemli bir şey çıkarsa eşinizi haşlarsınız. :)) şimdilik daha fazla duygusala bağlamayın bence. en iyisi doktora gitmek. insanın kendini önce kendisi düşünmeli.

Madem ekgde bisey cikmadi psikolojik demek ki, psikiyatra gitmeni oneririm. Yalniz adami fazla bunaltiyosun demek ki yılmış

Arkadasim kalp gogus agrisi psikolojik olabilecegi gibi kalp hastaligininda isaretidir.ekg ve dr muayenesinde birseyim cikmamisken eko ve holterde kalp sorunlarim cikti.ve gogus agrisi yasiyorum genelde uzuldugumde.eger basit bir muayeneden gectiyseniz saglikli bir sonuc vermez bu

doktor salliyo esin salliyo bence sen abartiyosun biraz kusura bakma esinde bu yuzd3n onemsememis olabilir biseyin yok demis doktor ölcem tiprak at filan sacma yani

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kocalar bole.esimin parmagi uyusuyodu arkadasimdaydim ..ay ne yedim ne ictim.onu nekadar cok sevdigimi anladim.uyku gunlerce girmedi gozume.ama dun benim onemli bir tahlilim vardi hatirlayip sormadi bile.aglarsa anam aglar gerisi yalan aglar.gogus agrin icinde ozel bir muayeneden gec.hastaneler direk ekg cekip gonderio.daha detayli bakil derim.pisikolojikte oluyor ama bakil..ihmal etme.sigortaliysan anlasmali yere git detayli bakil.gecmisolsun

Doktor iyisin dediği için eşin bunun üstüne önemsememiş olabilir..bence bi doktora daha görünüverin garanti manasında, belki de psikolojik de olabilir bu, eşine kızma senin tırnağın kırılsa canı yanar bence emin ol.. Sadece doktor sorun yok dediğinden abarttığını düşünüyor olabilir..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim eko nasil bise. Bi de ultr. Gibi biseden bakti.

gecmis olsun oncelikle baska bir doktora gozukun derim esinizle baska sekilde iletisim yontemini deneseniz belki basarili olursunuz. kardesinin sevincini sizle paylasmis siz terslemissiniz keske sizde ne guzel vs.. deseydiniz ve konunun uzerinden zaman gecince ben senin herseyini paylasiyorum sende beninle ilgilenirmisin bu sekilde daha iyi cozume kavusabilirsiniz nacizane fikrim...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim eko nasil bise. Bi de ultr. Gibi biseden bakti.

Canim sunu soyleyeyim kucuk bir hastanede ekg (sedyede yatiyosun gogsune elektrotlar takiliyo)ayakbileklerine biseyler takiliyo ve parmagina ) ve eko (ultrasona benziyo ekranda kalp kapakciklarina kadar goruyosun acilip kapandigini bende izlemistim goguse jel surulerek yapiliyor) onda birsey bulamadilar.ardindan agrilarim devam etti ve kalp atislarimdaki sorunu hissediyordum yine kosuyolu kalpe gittim.orda ogrendim sorunlarimi.tek hastaneye guvenme ve arastirma hastanelerini tercih et derim.gecmis olsun

hastanede bir sorun çıkmamış muhtemelen psikolojik ama biraz abartmıyor musunuz? Esinizi daraltmissiniz

Eşin ayrı telden çalıyor sen ayrı telden. Bırak biraz akışına her fırsatta seninle ilgilenmediği için laf çarpma.

Canim uzulme erkeklerin geneli boyle egoist ler malesef kotu yorumlar moralinizi bozmasin canim kalp agrisi ciddi bisey negatif yorumlari okuyupda kalbinizi birazdaha acitmayin bence evet siz haklisiniz esiniz size daha fazla yakin davranmasi lazimdi bu doneminizde

agriyan yeriniz mideniz olmasin?bende yillarca agri cektim kalbime bicak sokulupta kitir kitir etlerimi kesiyomuscasina kalbimin agridigini zannediyordum ekg cektirdim bisey cikmadi en son asitler bogazima gelmeye baslayinca doktor mide filmi istedi. reflu varmis meger midemde

canim ekg mi dedigin evet cektirdim .kardiyoliji dok. öyle söyledi .ama adam beni salladi gibime geldi.

Hayır EKG değil bnm dediğim ultrasyondan kalbini inceliyor doktor.EKG sonuçları genelde doğru değil... Ağrı sık sık oluyorsa başka doktora gidin derim.Aynı sorun bende de vardı mitral kapak romatizması çıktı 3 aylık ilaç aldım,sene de bir de kontrollerim var ama şöyle diyim ilaç olarak stresten uzak duracaksın hepsi bu.

"ben hiç zahmet edipte gelmemeni tercih ederdim" diyemedinmi......
erkekler bazen insanı çileden çıkarıyolar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…