- Konu Sahibi zelihaydin
Kizlar yaklasik bir, bir bucuk aydan beri cok stresli bi donemdeyim .bu surecte esimin etkisi de buyuk .kalbim agirmaya basladi .doktora gittim "kalpte bi sorun gozukmuyo "dedi ama benim kalbimdeki agri hala gecmedi.
Esim de hic ilgilenmiyor ne bir hastaneye gidelim ne bi doktor arastiralim modunda.
Numara mi yaptigimi dusunuyor bilmiyorum ki kac kere de dedim "niyetim ne ilgi cekmek ne de nazlanmak
Gecen ona bu kadar ilgisiz oldugu icin "
Cok merak ediyorum oldugumde kabrime cicek dikmeye mi geleceksin toprak atmaya mi? Dedim
Bana ne dese begenirsiniz"sen hangisini tercih ediyorsun"
Ne kadar sinirlerimi bozdu daha da strese sokuyor beni
ben 15 gundur ailemin yanindayim .bugun yine kalbim agriyor dedim o da bana kardesinin nereye atandigini yazmis ben de "kardesin cennete kadi olsa umrumda degil ben sana ne diyorum sen bana ne diyorsun "yazdim
bi kere bile aramaz simdi noldu nasilsin iyi misin diye.
O oyle olsa inanan ben daglari delerim
. Ne kadar ruhsuz bi adamla evliyim kizlar offf ki ne offff
Esim de hic ilgilenmiyor ne bir hastaneye gidelim ne bi doktor arastiralim modunda.
Numara mi yaptigimi dusunuyor bilmiyorum ki kac kere de dedim "niyetim ne ilgi cekmek ne de nazlanmak
Gecen ona bu kadar ilgisiz oldugu icin "
Cok merak ediyorum oldugumde kabrime cicek dikmeye mi geleceksin toprak atmaya mi? Dedim
Bana ne dese begenirsiniz"sen hangisini tercih ediyorsun"
Ne kadar sinirlerimi bozdu daha da strese sokuyor beni
ben 15 gundur ailemin yanindayim .bugun yine kalbim agriyor dedim o da bana kardesinin nereye atandigini yazmis ben de "kardesin cennete kadi olsa umrumda degil ben sana ne diyorum sen bana ne diyorsun "yazdim
bi kere bile aramaz simdi noldu nasilsin iyi misin diye.
O oyle olsa inanan ben daglari delerim
. Ne kadar ruhsuz bi adamla evliyim kizlar offf ki ne offff