- 5 Ekim 2020
- 14.453
- 39.309
- 548
- 36
- Konu Sahibi cakiltasi061
-
Benim eşimde iş yapmaz yani fortmantonun aynası düştü mesela kaç ay oldu yapmadı ailesinden öyle görmüş çünkü babası hiç iş yaptırmamış çokda beceremiyor yapmaya zorlasam yapamaz eline yüzüne bulaştırır bende kayınbabam geldiğinde ona yaptırıyom oğlun bilmiyor diyorum bide ben çoğu şeyi babamdan öğrendim eşim bilmediği için ona söylemektense ben kendim yapıyom yetişemediğim yerde kayinbabam yapıyoMerhaba arkadaşlar eşimin bı huyu var hicbiseyi zamanında yapmaz sürekli erteler bugünün işini yarına birakir örneğin balkonumuzun kapısı bozuldu kapı resmen açık biri girse eve direk açar Allah korusun bunu biliyo kaç aydır söyleye söyleye dilimde tüy bitti sözde yapcak ama ben kırk kez söylesem de tamam yaparım ederim deyip yapmiyo TV ye çanak takılacak TV cekmiyo sürekli donuyo annemgil çanak getirdi daha taktircak kaç ay oldu söylüyorum sürekli erteliyo dolabin kulplarını değiştirdik çekmece kulpları olmadı onlara malzeme getirdi 3 gün oldu yapcam diyo yapmiyo arabasını hiç temizlemiyo annemlere gidiyoruz babam çok temiz titizdir arabayı bı temizleseydin diyorum hiç onemsemez onlarda o kadar pis göruyoki arabayı ben utanıyorum kendine de dikkat etmez saçı başıni hiç yapmaz paspal paspal dolaşır ben alıyorum sürekli kıyafet ben diyorum şunları giy diye artık çok bunaldım bu erteleme huyundan önceden güzel dille soyluyodum yapar eder diye takmamaya çalışıyodum artik beni ve hayatımı da etkiliyo sürekli tartışıyoruz ben çok abartiyomuşum sözde yaparız ederiz diyip duruyo hala çok sinir oluyorum bu huyuna sizce nasıl düzeltebilirim
yok yok kendi yapmasınPeki ne yapiyor?
Benim esim de boyledir ama genelde iste yogun calistiginda artiyor bu durum.
Ben hatirlatirim bolca yaptiririm genelde.
Ya da olmuyorsa, aylar gecmisse, direk ipi elinize alin siz yapin /yaptirin.
Sizde bazı şeyleri yapmayın,temizlik çamaşır yemek gibi bakalım sorduğunda da yaparız ya diyin olanlardan bişey giy diyin gerçekten sinir bozucu bi durumMerhaba arkadaşlar eşimin bı huyu var hicbiseyi zamanında yapmaz sürekli erteler bugünün işini yarına birakir örneğin balkonumuzun kapısı bozuldu kapı resmen açık biri girse eve direk açar Allah korusun bunu biliyo kaç aydır söyleye söyleye dilimde tüy bitti sözde yapcak ama ben kırk kez söylesem de tamam yaparım ederim deyip yapmiyo TV ye çanak takılacak TV cekmiyo sürekli donuyo annemgil çanak getirdi daha taktircak kaç ay oldu söylüyorum sürekli erteliyo dolabin kulplarını değiştirdik çekmece kulpları olmadı onlara malzeme getirdi 3 gün oldu yapcam diyo yapmiyo arabasını hiç temizlemiyo annemlere gidiyoruz babam çok temiz titizdir arabayı bı temizleseydin diyorum hiç onemsemez onlarda o kadar pis göruyoki arabayı ben utanıyorum kendine de dikkat etmez saçı başıni hiç yapmaz paspal paspal dolaşır ben alıyorum sürekli kıyafet ben diyorum şunları giy diye artık çok bunaldım bu erteleme huyundan önceden güzel dille soyluyodum yapar eder diye takmamaya çalışıyodum artik beni ve hayatımı da etkiliyo sürekli tartışıyoruz ben çok abartiyomuşum sözde yaparız ederiz diyip duruyo hala çok sinir oluyorum bu huyuna sizce nasıl düzeltebilirim
Mesala nasıl suçluyor sizi? Kapı bozulunca kapıyı sen mi bozdun diyoryoksa tembelliğinin sebebini mi size bağlıyo
Valla benimde aklıma aynısı geldi bundan sonra bende çamaşır yikamayim bakalım napcakSizde bazı şeyleri yapmayın,temizlik çamaşır yemek gibi bakalım sorduğunda da yaparız ya diyin olanlardan bişey giy diyin gerçekten sinir bozucu bi durum
Yap valla belki kafasına dank eder afedersinValla benimde aklıma aynısı geldi bundan sonra bende çamaşır yikamayim bakalım napcak
kadının biri kocasına:
– kocacım musluk damlatıyor tamir eder misin , diye sorar.
adam:
– banane ben… …musluk tamircisi miyim der.
kadın bi başka gün:
– kocacım salondaki priz çalışmıyor bakar mısın , der.
adam:
– banane ben elektikçi miyim der
yine başka bi gün kadın:
– kocacım kapının biri kapanmaz oldu yapar mısın? der.
adamdan yine aynı cevap gelir:
– banane ben marangoz muyum?
bikaç gün sonra adam akşam işten döner ve bir bakar musluk yapılmış priz çalışıyor kapıda kapanıyor. merak eder ve karısına sorar:
– kim yaptı bunları?
* karşı komuşumuz mithat bey.
– ama karıcım o şerefsiz , karşılıksız bişey yapmazki.
* tabi yapmaz. bu işler karşılığında bana "ya bana pasta yaparsın yada benimle yatarsın " dedi zaten.
adam tedirgin bi şekilde sorar:
– tabi sen pasta yaptın demi karıcım?
– niye ben pastacı mıyım?
Aklıma bu fıkra geldi, kızmadan söylenmeden yapmıyorlar, bende de var bir tane...
Kopyaladım :)kız çok uzun diye yazamadım
bunu kocama devamlı söylerim ve ben pastacı değilim derim ,
Düzelmez canım benim başımda da var aynısı 12 yıldır düzelmedi.Merhaba arkadaşlar eşimin bı huyu var hicbiseyi zamanında yapmaz sürekli erteler bugünün işini yarına birakir örneğin balkonumuzun kapısı bozuldu kapı resmen açık biri girse eve direk açar Allah korusun bunu biliyo kaç aydır söyleye söyleye dilimde tüy bitti sözde yapcak ama ben kırk kez söylesem de tamam yaparım ederim deyip yapmiyo TV ye çanak takılacak TV cekmiyo sürekli donuyo annemgil çanak getirdi daha taktircak kaç ay oldu söylüyorum sürekli erteliyo dolabin kulplarını değiştirdik çekmece kulpları olmadı onlara malzeme getirdi 3 gün oldu yapcam diyo yapmiyo arabasını hiç temizlemiyo annemlere gidiyoruz babam çok temiz titizdir arabayı bı temizleseydin diyorum hiç onemsemez onlarda o kadar pis göruyoki arabayı ben utanıyorum kendine de dikkat etmez saçı başıni hiç yapmaz paspal paspal dolaşır ben alıyorum sürekli kıyafet ben diyorum şunları giy diye artık çok bunaldım bu erteleme huyundan önceden güzel dille soyluyodum yapar eder diye takmamaya çalışıyodum artik beni ve hayatımı da etkiliyo sürekli tartışıyoruz ben çok abartiyomuşum sözde yaparız ederiz diyip duruyo hala çok sinir oluyorum bu huyuna sizce nasıl düzeltebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?