- 21 Nisan 2018
- 30
- 2
- 36
- 37
- Konu Sahibi Dertmi kadermi
-
Onuda denedim hani öyle kirliye geri bırakmak değilde çamaşırları astım ipe havalar malum bazen çamaşır asıyorum ertesi gün hala belleti ıslak oluyor bende diyorumki as dedin astım bekliceksin kurusun ozaman sesini çıkaramıyor doğru diyosunBoyle kisilere cevabini hemen vereceksin.Kurutmaya laf mi etti, o camasirlari hemen tekrar kirli sepetine atacaksin.Ben boyle yapiyorum yoksa da kurutmuyorum diyeceksin.Siz efendilikten susuyorsunuz ama o oh susturdum bak diye düşünüyor. Esiniz edepsizin biri siz daha edepsiz olun.Yemege laf mi etti, hemen alin dökün cope o yemegi.Deli deliyi gorunce comagini saklarmis.Ancak boyle yola gelir esiniz.Ancak sizin evliliginiz bitmis bence cunku isin icinde fiziksel şiddet varmis.Bosayin gitsin ya cekilir gibi degil
Ben şiddet uyguluyormuyumbirgün tartışmıştık işe gidiyordu çok sinirlenmiştim kapıyı arkasından hızlıca kapattım 3saniye sonra kapı çaldı en son kendimi bir duvarın dibine sinmiş halde buldum tepemde kocaman açtığı gözleriyle bağırıp küçük darbelerle beni itekliyordu ogün bugündür hiçbir zaman sinirimi yükseltmedim
Sizi çok iyi anlıyorum bende böyle birşey okusam aa salakmı bu derim ama işin iç yüzü şu ben artık ona hizmet etmek istemiyorum buyüzden ev işlerini onun memnun olacağı şekilde yapmıyorum zaten yazıda belirttiğim gibi çok hamarat bir kadın değilim bütün gün temizlik yapıyorum ama biyer muhakkak kalıyor hepsini 1günde yapmaya beceremiyorum benim hatam ev hanımlığını beverememek acaba buyüzdenmi demek istedimŞaka olmanızı diledim. Bu yazıyı ağzım açık okudum.
Şiddet ne olursa olsun hakedilemez!
Aklı başında hiçbir kadın bu şekilde düşünemez..
Desteğiniçin çok teşekkür ederimÇok genç evlenmişsin, sindirmiş seni
Farkında olmadığın için suçlu hissettirmiş
Eşin öküzün teki
Silkelen ve kendine gel
Çok istedim aslında dönmemeyi ama 1hafta sonra annemlerdeyken kapı çaldı küçük oğlum öyle bir babam geldi diye koştuki kapıya içim parçalandı onlar için geri döndüm belki düzelir belki artık mutlu oluruz diye çok şükür şiddet artık yok fakat sinirlendiğinde küfür ve hakaret eksik olmuyorCocuk yasta evlenmissiniz boyle bir hodukle o yuzden dayagi hak ediyor muyum diye soruyorsunuz, dunyada hiçbir canli ( cocuk tecavuzcileri haric ) fiziksel siddeti hak etmez ve karsisindaki canliya şiddet uygulayan kisiler ruh hastasidir , tedaviye ihtiyaclari vardir
Size ne diyim bilemedim , affedip donmussunuz keske donmeyip kendinize yeni bir hayat kursaymissiniz
İşte buyüzden kendimi sorguluyorum acaba bende onu bilmeden bu hale itiyormuyum psikolağa gittim ama malum devlet hastanesi doktorları dinlemeden dayıyo hapı iyide ben sinir hastası değilimki sadece sorunlarımla yüzleşmeyi bilmiyorum bende buyüzden haksız olan benmişim gibi kabulleniyorumŞiddet ne olursa olsun kabul edilemez, mazur görülemez bir kere bunu unutmayın.
Eşiniz sinirli biri galiba, biz küçükken bizim evimizde de bu tip tartışmalar olurdu. Mesela babamın koku hassasiyeti vardı bu nedenle anneme hep yemek kokusu olmamasını tembihlerdi ama annem yemeği yapar saatler sonra evi havalandırırdı dolayısıyla koku sinmiş olurdu. Babam geldiğinde de kavga çıkardı ev koktuğu İçin. Bu tip ve benzeri şeylerden hemen hemen hergün kavga çıkardı. Böyle şeyler mi acaba eşinizi delirten ?annemde kasıtlı yapmazdı hiçbirşeyi anlayamazdı neden bu kadar babamın sinirlendiğini
Bir kaç kez söyledim hatta onu köyülememek için ikimiz gidelim dedim beraber terapi alalım dedim gerek yokki diyo sen beni sinirlendirme zaten sorun olmaz diyo bende diyorumki sorunda orda ben seni niyr nasıl sinirlendirsiğimi anlamıyorum sende ne zaman neye sinirlenceğini bilmiyosun kısaca ben aklımın yetmediği için onunda öfke kontrolü için gitmesi lazım ama nafile tek başımayım bu karardaYapmayin tabi ki siddeti asla hak etmiyorsunuz. Bu kadar memnun degilse bosansin kocaniz olacak okuz. Komik olacak belki bu sorum ama sizi dinleyip terapi alabilecek biri mi esiniz?
Arkadasim bak arkadasim diyorum cunku ayni yastayiz. Ben yeni evliyim ama 13 yil sevgililikten sonra evlendik. Cocugum yok ama taze heyecanlar icinde de degiliz diye soyluyorum. Sen zamaninda hem calisip hem ev isi yapiyormussun ve yetemedigini soyluyorsun. Bunu eksiklik olarak kabullenmis veya kabullendirilmissin. Ben su an calismiyorum ama bu evde kimse benim yemek ve ev isi yapmak zorunda olmadigimi biliyor kimse de bana boyle hissettirmiyor. Sen hizmetci degilsin. Boyle kendini eksik gormene tahammul edemiyorum inan. Esin hasta ve tabi ki her hasta gibi sorununu kabul etmiyor. Sen ayrilabiliyorsan ayril. O yine cocuklarinin babasi. Cok iyi bir es olmasa da iyi bir baba olabilir bilmiyorum. Ama senin de saglikli bir anne profilini koruman icin ya bu adami tedaviye ikna etmen ya da kendini bu ortamdan kurtarman lazim. Kendini topla lutfen.Bir kaç kez söyledim hatta onu köyülememek için ikimiz gidelim dedim beraber terapi alalım dedim gerek yokki diyo sen beni sinirlendirme zaten sorun olmaz diyo bende diyorumki sorunda orda ben seni niyr nasıl sinirlendirsiğimi anlamıyorum sende ne zaman neye sinirlenceğini bilmiyosun kısaca ben aklımın yetmediği için onunda öfke kontrolü için gitmesi lazım ama nafile tek başımayım bu kararda
Hala duzenli degilim madem ki karsilik vermeye de hakkim yok diyorsunuz. Siz ve sizin gibiler insani cildirtirsiniz. Aynen devam bacim sen kendine bunu reva goruyorsan.Hanımlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim gerçekten bir başkasından destek görmek beni inanılmaz mutlu etti çünkü hiçbir sıkıntımı kimseye anlatamıyorum ailem üzülür arkadaşım zaten yok gerçekten kapı mahalle komşularımdan başka biyere gidelim bi çay kahve içelim diyeceğim kimse yok buyüzden akıl danışacağımda kimse yok burda içimi dökmek çok rahatlattı.tekrar hepinize çok teşekkür ederim. Kısa bir açıklama yapım ben hakettiğimi kabul etmiyorum sadece hatalarımın farkına varamıyorum buyüzden acabamı diyorum kahretsinki çok düzenli ve hamarat bi kadın olamıyorum buda benim eksikliğim sanırım istiyorum sabah erken kalkıyorum çocuklarımı doyurup ev işine başlıyorum ama belli bi iş yapınca hemen tamam yeter diyip çekiliyorum halbuki daha işim var ama yapma isteği olmuyor bunun farkına nezaman varıyorum iş işten geçince salakmıyım aklımmı yetmiyo anlamıyorumki öyle bi an gelioki afedersiniz mal gibi kal geliyo ama yok arkadaş ben kendimi düzeltemediğim sürece karşılık verme hakkı bulamıyorum halbuki annem ve kozkardeşim inanılmaz tertiplidir evlerine gidildiğinde herkes imrenir bende öyle olmak istiyorum hatta işe koyuluyorum ama benim yaptığım onların gibi olmuyo çıldırcam
Bir psikiyatrist-yazar var, şimdilerde meşhur. Bazı kadınların dayak yemek için ellerinden geleni yaptıklarını, dayak yiyerek kendilerini cezalandırdıklarını ve rahatladıklarını iddia ediyor. Çok okunuyor hatta dinleniyor son zamanlarda kitapları. Bunu gören-duyan mağdur ve ezilmiş kadınlar da üstüne bir de suçu kendilerinde aramaya başlıyorlar.Şaka olmanızı diledim. Bu yazıyı ağzım açık okudum.
Şiddet ne olursa olsun hakedilemez!
Aklı başında hiçbir kadın bu şekilde düşünemez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?