Sevgili Sirius bana kızacaksınız ama siz karışamazsınız bu çocuğun nerede kiminle yaşayacağına. Annesi bu kadar kötü yalancı şirret bir kadınsa niye babası çocuğu almamış yanına, niye bu kadının yanında büyümesine izin vermiş? Salmış gitmiş başka şehirde yaşamış düzenli görüşmemiş bile. Bebekken ayrılmışlar annesi tek bakmış büyütmüş. Kadın niye çocuğunu size versin, çocuk niye annesini bırakıp sizin yanınıza gelmek istesin? Sizin tabirinizle kedi yavrusu mu bu?Eşim de çok istiyor bunu,ama ben 2 kez üst üste bebek kaybettim, sonra kadin yüzünden evliliğimiz de yıprandı,psikolojik olarak baya yıprandık esimde ben de. Bu durumda çocuğun düzenini bozup yanımıza alsa kadın daha da saldırgan olacak,arada çocuk zarar görecek iyice.
Biz de evliliğimiz otursun hemen alalım istiyorduk,çocukta 8 yasinda simdi annesinin yanında olmadi daha sağlıklı olur biraz daha büyüyünce bizimle olması daha iyi olur gibi gelmişti
Kadına istek atıp kışkırtmasaydınız belki de bu kadar saldırgan olmayacaktı. Hep o yazmış söylemiş siz de kendinizi savunacak mesajlar yollamışsınız, emin misiniz sizin de onun canını yakmadığınıza? Eşinizle normal, naber nasılsın muhabbeti yapıp günlük konuşuyorlarmış. Size bu hakaretleri eden kadınla eşiniz nasıl böyle rahat mesajlaşıyor? Bu eşle sizin sağlıklı bir evliliğiniz olması mümkün değil. Eski eşin, şimdiki eşin, 8 yaşında kız çocuğunun psikolojisini adam pek iplemiyor umurunda değil. Bu 3 kişinin ortak noktası kocanız, sorun varsa o çözecek ama adam karlı dağdan serin takılıyor.
Yani ben durumunuza üzüldüm, sevgi her şeye yetmiyor işte. Akraba arkadaş vs görüşmezsin olur biter ama arada eşinizin kopamayacağı bir bağlantısı var.