eşimin sırtını dönüp yatması

Bence de ilişki sonrası dönüp yatmış
Ve kadın kullanılmış gibi hissetmiş.
Hemen uyuması normal sevgili konu sahibi.
Yani hormonları öyle.
Ama sırtını dönmeden uyuyabilirdi.
Uykuya dalma sorunu mu var?

Bu kadar ince düşünmüyor ki erkek milleti. Dimi ya.

Kendisine sordunuz mu? Neden böyle davranıyorsun diye?
Belki o an morali bozuktu?

Fakat siz son 6 aydır böyle diyorsunuz, daha önce hiç çözüm aradınız mı?
Neden böyle davrandığına dair hiç ipucu yok mu?

Neyi ne yapmam gerekti? Sen bı açıklanma yap ona göre yorum yazayım ?
Sicaktan sırtını dönmesi normal hava çok sıcak yahu kömür gibi yanıyorum yahuuu

üyeler konu içeriği uydurmaya da başladı
nick zerrin olunca çok ta sağlıklı bir yazı beklemedim zaten

hayır 2 yıllık evliyim son altı aydır
benim eşim de yatakta sırtını döner yatar
yatagın ta bi ucunda yatar
ben de aynı sekılde yatarım
çok nadir sarılır ya da temas halinde yatarız ama en fazla birkac dakıka durup hadi uyuyalım der donerız

bunu sevgi ile orantılı algılamayın
eşim benı cok sever , düşünür ama sırtı dönük uyur

ben de esıme cok baglıyım, hatta benımkı bagımlılık derecesınde ama ben de bazen yataktan giderim, çünkü cok döner horlar ben uyuyamam

İlk zamanlar sirtimi dönüp yatan bendim ilk yorum yapan arkadaş varya döndüğü yere yatın diye eşim geldi öyle yaptı ben birdaha döndüm yatamıyorum nefes almadığını arkamdan sarıldı hep bozuluyordu ama farkındayım sonra omzunun altına kolunun altına yatmaya başladım sorunumuz çözüldü hala der ama bir kere de ben sırtımı döneyim sen sarıl diye ben de kol dönmüyor tatlım derim uyuyamam ben öyle ya :) denedik olmadı bazen uykum olmaz gel buraya der bebekleri kundak yaparlarya bu da beni kundakliyor öyle uyuyorum ama son bir haftadır ne o nede ben yanasiyoruz bunaldım sicaktan adam napsin :)

Canım aranızda herhangi bir sorun yoksa belki öle daha rahat uyuyordur.benim eşimde döner eger hava sıcaksa sarılamıyorum yanıyoruz ben dönerim o sarılır.bundan bişey cıkarmaya gerek yok.yenimi evlisiniz?

Eşiniz niye sırtını dönüyor hep mi böyleydi biraz açıklayıcı olsanız ayrıca bu kötü bir şey değil belki adam öyle yatmaya alışmış bende eşimde sarılarak filmlerdeki gibi uyumam yatakta sarılırım doya doya tam uykum geldi mi yüzüstü dönerim çünkü öyle yatmaya alıştım belki eşiniz de öyledir

Bu nasil konu anlamadim...ben ortada bir sorun goremedim birak adam nasil rahat ediyorsa oyle uyusun..sarilarak uyuyayamiyordur belki hele bu sicaklarda..insanlari biraz rahat birakmak lazim.

Ay eşim sarılıp uyumayı çok sever ama ben darlaniyorum. Ya önden gidip uyuyorum birlikte yattıysak da onun uyumasını bekleyip dalınca kaçıyorum kollarindan. Eşimi çok seviyorum ama sarılarak uyuyamiyorym hele bi de sıcak darlaniyorum nefes alamıyorum.
Belki eşinizde bu sebepten sırtını dönüyordur.

Alışkanlık bence bu
Ben hep eşime dönük uyumaya çalışırım ama uyandığımda bi bakarım yatağın bir ucunda ben bir ucunda ikimizde arkası dönük yatıyoruz
Sürekli böyle olan kişiler yer değiştirirse işe yarar gibime geliyor yine yatağın uçlarında yatsak bile en azından yüzyüze yatarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…