eşimin sırtını dönüp yatması

6 aydir böyle diyor konu sahibi 2 senelik de evliymis sonradan oluşan bi sorun ve yazdan oncede varmis sicaktan olduğunu sanmam bide önceden böyle değilmiş bi sikintisi vardir maddi manevi sağlık konuşmalısınız

en nefret ettiğim şeydir
yatakta sırt dönülürmü yahu

oldu işiniz varken sırnaşın başka zaman yok hava sıcak yok bunaldım

yataga çıplak girsem sıcak dinlemicen ama

en azından insan karısına sarılır öper beş dk omzuna yatırır öyle dönder

eşim bunu ilk yaptıgında burnundan getirdim

Ya hahahahah.

Önden gidip uyuyorum. Ay çok iyiydi bu. :))

2 senelik evliyim 8 aylık evliyim eşim başka kadınlarla konusuyor belkide hayatında birisi var ben çok seyini yakalaadım beni takmıuor hakaret ediyor ne yapmlym kafayı yiycm artk

2 senelik evliyim 8 aylık evliyim eşim başka kadınlarla konusuyor belkide hayatında birisi var ben çok seyini yakalaadım beni takmıuor hakaret ediyor ne yapmlym kafayı yiycm artk

2 senelikmi evlisiniz 8 aylıkmı ?

hangisine göre cevap verelim

ayyy ben özellikle otarafaaa döööeennn beaaaa diye çirkinleşiyorum , sıcakta hiç çekilmiyo valla ,sırt üstü yatınca da içine dinazor kaçtığı için artık alıştı dürtünce dönüyor sırtını

Ewt bana açıklama geregi bile duymuyor söylesigimde o baska seyler söylüyor bagırıyor senş sevmiyorum istemiyorum diyor sürekli
hm pardon yanlış yazmışsınız o halde

eşinizle konuşmayı denediniz ama hakaret ediyor ve sizi takmıyor öylemi?

Ewt bana açıklama geregi bile duymuyor söylesigimde o baska seyler söylüyor bagırıyor senş sevmiyorum istemiyorum diyor sürekli

çok zor bir durum

hamilesiniz ama yine de çaresiz hissetmeyin

paylaşacak kimse yokmu bunu eşinize bir ihtar çekecek birileri??

aileniz ne diyor hamiş oldugunuz için üzüldüm gerçekten bu halde daha zor çünkü

Eşime dokunmamak için nerdeyse yataktan düşeceğim öyle kaçıyorum. Ne yapayım havalar çok sıcak. Dönsün yatsın takma kafana.

kavga yok ya nedenini bir bulabilsem
E madem kavga yok, sorun da yok. .adam bütün gün yorulup ,sıcaklardan da bunalıp, dönüp yatıyordur yani ne var ? Çok sikintiysa, sen de çevir totonu yat ..

Ben de sıkıntılı bir tipim :) öper ,iyi geceler diler ,dönerim sırtımı ..

bence önemli ya dediğim gibi en azından dönülse bile öncesinde bir öpücük bir iyi geceler bir sarılış olmalı

bayanda bu yüzden müzdarip galiba

Eşim in ilk önce internette bayanla mesajlarını yakaldım
Ailem yok annemle bababm bn bebekken ayrılmışlar babam vefat etti annemde beni arayıp sormyr görüşmüyoruz eşimin ailesi de biliyor ama babası biraz duyarlı kimse bana destek olmuyorlar ben yanlız oldugum için eşim beni dışlıyor hiç degerim yok onun için bana aşorınderecede şiddet uyguluyor 2 senendir her gğn şiddet artık kafayı yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…