- 8 Haziran 2016
- 1.932
- 1.800
- 133
- Konu Sahibi sevgili3939
-
Kııııızz seeeeen nerdesiiiin! Geldin, yandı buralararkasını donerken osurmadıysa sorun yok bence
Benim eşimde böyle uyuyor belki adam öyle rahat ediyor çok dert etmemek lazimkavga yok ya nedenini bir bulabilsem
Ya hahahahah.Ay eşim sarılıp uyumayı çok sever ama ben darlaniyorum. Ya önden gidip uyuyorum birlikte yattıysak da onun uyumasını bekleyip dalınca kaçıyorum kollarindan. Eşimi çok seviyorum ama sarılarak uyuyamiyorym hele bi de sıcak darlaniyorum nefes alamıyorum.
Belki eşinizde bu sebepten sırtını dönüyordur.
2 senelik evliyim 8 aylık evliyim eşim başka kadınlarla konusuyor belkide hayatında birisi var ben çok seyini yakalaadım beni takmıuor hakaret ediyor ne yapmlym kafayı yiycm artk
8 aylık hamileyim
hm pardon yanlış yazmışsınız o halde
eşinizle konuşmayı denediniz ama hakaret ediyor ve sizi takmıyor öylemi?
Ewt bana açıklama geregi bile duymuyor söylesigimde o baska seyler söylüyor bagırıyor senş sevmiyorum istemiyorum diyor sürekli
E madem kavga yok, sorun da yok. .adam bütün gün yorulup ,sıcaklardan da bunalıp, dönüp yatıyordur yani ne var ? Çok sikintiysa, sen de çevir totonu yat ..kavga yok ya nedenini bir bulabilsem
Eşim in ilk önce internette bayanla mesajlarını yakaldımEwt bana açıklama geregi bile duymuyor söylesigimde o baska seyler söylüyor bagırıyor senş sevmiyorum istemiyorum diyor sürekli
Ailem yok annemle bababm bn bebekken ayrılmışlar babam vefat etti annemde beni arayıp sormyr görüşmüyoruz eşimin ailesi de biliyor ama babası biraz duyarlı kimse bana destek olmuyorlar ben yanlız oldugum için eşim beni dışlıyor hiç degerim yok onun için bana aşorınderecede şiddet uyguluyor 2 senendir her gğn şiddet artık kafayı yedimçok zor bir durum
hamilesiniz ama yine de çaresiz hissetmeyin
paylaşacak kimse yokmu bunu eşinize bir ihtar çekecek birileri??
aileniz ne diyor hamiş oldugunuz için üzüldüm gerçekten bu halde daha zor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?