eşimin sırtını dönüp yatması

Peki neden sormuyorsunuz eşinize, son 6 aydır nedir bu sırtını dönme durumu diye...
İlgisizliği de varmı peki?

Canim yeni evlisiniz daha onun etkisi olabilir ya da kendinde bir sorun vardir belki fiziksel o yuzden sizden kaciyo olabilir guzel bi yemek hazirlayip konusun bence tatli tatli.erkekler aslinda anac ruhlu bayanlari severler belki sizi uzmemek icin sakladigi maddi sorun fln vardir bu yuzden mesafe girmis olabilir konusmadan bilemezsin canim kendi kendine kurmadan kafanda biseyler cozmeye calis canim

Biz ayrı yatıyoruz genelde yazları kışa kadar
Ben bebekle ilgilendiğimden iki kişi zor oluyor
Bebeği yanıma alsam çocuk böğürme sesinden korkuyor
En güzeli kışın
Keyfini çıkarın bence

benim eşimde sırtını döner yatar bir iyi geceler bile demez adamın yapısı böle alıştım artık
gecen bir sordum neden bana hiç sarılmıyorsun diye
havalar çok sıcak dedi kışın sarılırım dedi
halbusem kışında hiç sarılmıyor rahat edemyormş hanzo aman tırt

Biz mi soralım konu sahibi eşiniz neden sırtı dönük uyuyo?

Erkek arkadaşımın bir level üstü eşiniz heralde

ben akşam adamın ayak ucunda yattım.
çapraz uyuduk yatakta.
vallahi bu sıcakta kendimi balkonun önüne atasim geliyor bırak yatağı.
sürekli böyleyse.bazı insanlar dokunarak uyumayı sevmez.
nefesten rahatsız olabilir.
normal şeyler bunlar.

Cicim aylarindayken bizde sarilirdik ama bir iki ay sonra daha rahat uyumayi tercih ettik . Ben zaten genel olarak yatagin dis tarafina dönük yatmayi seviyorum daha rahat. Bence bi sorun yoksa bu duruma alismaya bakin, kafanizda kurmayin..

valla canim sicaktan olabilir eşim hamile oldugum icin rahatca baska yatakta yatayim bir gece teklifimi kabul etmezken simdi sabahlari kalkiyorum kendi nereyi serin bulmuss orda yatiyo
yok baska bir sebep hissediyorsaniz konusun yada siz sarilmaya calisin verecegi tepki cok sey anlatir

Benim eşim de sırtını döner yatar
Hatta yorgana sarılır böyle yorganı alır aramıza toplar ayagını bacagını kolunu yorgana atar :)
Ben de nasıl rahatsam öyle yatarım ona da karışmam..
Bazen yatar yatmaz sarılırız omzuna yatarım ama uyuyacagımız zaman geri ayrılırız bugüne kadar hiç omzunda uyumadım rahat edemiyoruz öyle

Aman napacaksınız boşverin sizde dönün yatın... Sıcaklarda et ete değmiyor zaten
Hatta ben bazen kadınların şikayet ettiği bir durumu bile yaparım . İşim bitince hoop popomu döner uyurum.

Ben kesinlikle yüz yüze yatamam. Mutlaka sırtımı dönerim. Bazıları gıcıklık olsun diye değil, öyle uyuyabildiği için sırtını döner.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…