Hep söylerim ilk karısına hayretmeyen ikinciye üçüncüye hiç hayretmez
Valla görüntü öyledirde içerden farklıdırValla birincisine türlü eziyet edip, kv. , aile sıkıntılarını yaşatıp , maddiyatsizligin dibini gösterip, ona bay bay edip, ikinciyi el üstünde tutan çok erkek var.
Valla görüntü öyledirde içerden farklıdır
Benim görüşüm şu hiç bir kadın çaresiz kalmadıkça zor durumda eşini boşamaz el üstünde tutulan hiç bir kadın gitmez bir kadın gittiyse bir adamdan muhakkak bişi vardır ha nadirler vardır o da nadirdir el üstünde tutan herifini boşayacak
Madur kadınların yanında solda sıfırIşte birinciyi tecrübe olarak kullanıyorlar.
Tamam bende öyle düşünüyorum ama.artık son zamanlarda istisna değil bu. Kadınlarda çok fena olmuş.
Mağdur erkek çok.
Boşanmak isteyen Kışı eşimmiş,dava kağıtlarını okudumValla görüntü öyledirde içerden farklıdır
Benim görüşüm şu hiç bir kadın çaresiz kalmadıkça zor durumda eşini boşamaz el üstünde tutulan hiç bir kadın gitmez bir kadın gittiyse bir adamdan muhakkak bişi vardır ha nadirler vardır o da nadirdir el üstünde tutan herifini boşayacak
Sana hayretmeyen başkasına hayretmez başkasını boşayıp seni alan senide yarıyolda koyarBoşanmak isteyen Kışı eşim
Evet ben de güvenmiyorum zaten kendisine...bana bi de diyor ki ben daha gelir miyim o yatağa,soğudum artık arzulamıyorum seni.eski Eşiyle de ara bozulunca altı ay yatak ayırmış sınra da evden çıkmışSana hayretmeyen başkasına hayretmez başkasını boşayıp seni alan senide yarıyolda koyar
Ben 37 ,o 41 benim ilk evliliğimSiz kaç yaşındasınız eşiniz kaç senin ilk evliliğin mi
Sıkma canını hakkında hayırlısı olsunBen 37 ,o 41 benim ilk evliliğim
Şu sıralar tam da bunu sorguluyorum ben de malesef kiBu adamla evlenmen ve evliliği sürdürmen tamamen yalnızlıktan boşuna sevıyorum dıye kendını kandırma.
Haklısınız,sanırım erkekleri tam tanımadan evlendiğim için böyle Sıkıntılar yaşıyorumEsinizin ses yukseltmesi hatali
Fakat tam sevisecekken bir erkege lamba perde pike yorgan denilmemeli. Konsantrasyon iki taraf icinde muhim erkek icin bir basamak daha fazla muhim.
Bende tam hazirken karşımda ki kalkip lambayi duzeltse senlemi ugrasacagim diyebilirim belki.
Sizi yermek icin yazmadim bunlari ama sizde fevri olmayin.
Tv kapatip izlemeyeceksin yerine istersen konusalim bak ben vajinusmus gecirdim tekrarlamasindan tedirginim ve seninle daha fazla birlikte olmak istiyorum gibi gibi.
Adam cinselliğe doymuş,bana bişey kalmamış kiZaten zorla yapacakmış,sizin tavrınızla iyice hevesi kaçmıştır,haklıdır.
Çok mu alınganım hiç bilmiyorumTabiki rahat olmanız onun için de önemli olmalı, o konuda sonuna kadar haklısınız. Bilemedim doğrusu, birisi benim yanımda böyle küçük küçük detaylara takılsa ben de sinir olabilirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?