doğru sorun olabilir belki hakısınız. benim ve eşimin maaşının bir kısmını uzun süre bağlamaya yanaşamadım. babam bir ara baya zorlu bir ameliyat geçirdi. acil paraya ihtiyacı oldu. ozmn yardım etme durumunda kaldık. ileride böyle acil birşey olursa diye korkuyorum işin açıkçası. sadece babam için de değil dünya bu yarın ne olacağı belli olmas. uzun vadeli kredi ağır gelir bize. hatta ben kredi de değil. oturduğumuz evin satılıp yeni ev alınması taraftarıydım. sonuçta o ev eski. ama istemediler. direk hadi para vereyim siz üstüne katıp alın denildi. böyle ortaklı olacak artık ev.
aslında ev meselesini kapatmıştım işte düne kadar. annesinin dediklerini duyunca oda depreşti.
şimdi sadece eşime güvenmem zaman alacak biraz. birşey derse acaba yalanmı diye düşüneceğim.
siz de kendinize göre haklısınız tabiii... biz ancak bu şekilde ev sahibi olabilirdik, ailelerden kalacak ya da verilecek ev ya da para yok çünkü, 14. taksiti ödedik bu ay geçip gidecek inşallah...

yalnız güven konusunda haklısınız, kayınvalideniz "ev benim üstüme olsun ben ölünce sana kalsın" demiştir belki eşinize, malum miras kalanlar ortak mala girmiyor eşler için...
böyle oyunlar hoş değil ve rahatsız edici, sizin de rahatsız olmanız çok doğal...