Eşimin son zamanlarda değişen tavırları

sweetywitch91

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2012
299
173
103
Eşim bir kaç konu haric sessiz sakin bana karsi da cok düzgün davranan biriydi. Biriydi diyorum çünkü son bir aydır değişti ve ben bu değişime anlam veremiyorum. En ufak bir şeyde tersleniyorum ve ses yükseliyor. Örneğin dün sahile gittik bebeğimizle ben bebek arabasını tut dedim o da ben de arkadan tutacağım anlamış ön tarafını havaya kaldırmıs ve kızımız bebek arabasında geriye düşmüş. Ben o ara kızımın cantasini toplamak icin arabadaydım. Her neyse bu başladı tut diyorsun gidiyorsun sende iletisim problemimiz var bizim cocuk dustu senin yuzunden falan soylenmeye. Bagirmiyor ama normal de konuşmuyor. Ben de geri donelim benim keyfim kacti dedim. Hayir oturucaz dedi. Ver arabanin anahtarını ben gidiyorum dedim onu da vermedi. Ben de sinirlendim yuruyerek giderim eve dedim aldim bebek arabasini tam gaz eve doğru yol aldım. Eve yaklasmisken araba ile geldi gel sahilde cay icelim diyor hicbir sey olmamis gibi. Ben seninle bir yere gelmek istemiyorum dedim dogruca yürüdüm eve gittim. Evde de hic konusmadik. Konustum bu konulari onceden degistigini kabul etmiyor hep boyleydim diyor. Ama degildi. Ne yapicam nasil davranicam bu adam niye boyle oldu bilmiyorum.

Bebek arabasını bir yerden flan mi indirecektinuz neden önden kaldırma ihtiyacı hissetti ki ? Yanlış anlaşılma olmuş iki tarafta birz yorgun ve gergin geldiniz sanki .. bebeğiniz yere değilde bebek arabasında biraz geriye doğru yattı anladığım kadarıyla Eğer doğru anladıysam çok tepki verecek birey değil ben oğlumu genellikle tek basima goturemk zorunda kaldığım için arabayı kucakladigim zaman o da öyle geriye doğru yatıyor .
Eşiniz iş yerinde zor zamanlar yaşıyor olabilir ki telafi etmek istemiş tabi bu hali sizi otomatik olarak geriyir ister istemez...
Çok büyük birşey yok sakinleşince konuşun biraz

Minik bir kaldirim vardi. Onden tutmus. Dediginiz gibi dusmus. Bende ben arabaya gidiyorum dedim tek basina ben kaldiriyorum bu bebek arabasini sen neden kaldirmiyorsun dedim. Buradan cikti olay.

Tamam da adam alttan almış peşinden gelmis hadi gel cay içelim demiş neden uzatiyorsunuz? Oturup konusup halledebilirdiniz belki yani. Siz de inatçı gibisiniz
Bu tarz azarlama seklinde konusmalari oldu ve ben hoslanmadigimi soyledim. Bunun uzerinde yine devam edince kirildim o an icin konusmak da istemedim.

Bu tarz azarlama seklinde konusmalari oldu ve ben hoslanmadigimi soyledim. Bunun uzerinde yine devam edince kirildim o an icin konusmak da istemedim.
Neden değişti belki de hep asabiyetli bir kisiligi vardı siz farketmediniz olamaz mi bir de artik hepimiz gerginiz huzursuzuz tahammülsüzüz sosyal hastalık bu

Minik bir kaldirim vardi. Onden tutmus. Dediginiz gibi dusmus. Bende ben arabaya gidiyorum dedim tek basina ben kaldiriyorum bu bebek arabasini sen neden kaldirmiyorsun dedim. Buradan cikti olay.
Himm ...Evet eşiniz yanlış anlamış birde söylenmiş orada sizin sabrınız taşmış .Ama yaptığı hatanın farkında ki sonra ikna etmeye çalışmış sizi.

Anladığım kadarıyla son bir aydır böyle dediğiniz olaylar birikmiş ve bu da patlamaniza sebep olmuş ..

Bence sakin bir zananinizda bir kahve yapıp oturun konuşun belki onunda paylaşmak istediği bir derdi vardır canınızı sikmayin lütfen .

Bizde eşimle o kadar saçma şeylerden tartışıyoruz ki bazen .Ama bizimkisi biraz yorgunluk ,yalnızlık ...Mesela en basiti aylardır ertelediğini bir randevum var belkide sabah tekrar iptal edeceğim eşimin işten gelme saatine göre :/

Tek başına olmakta yoruyor .Mesela bayramdan önce burada bir salgın ortaya çıktı oğlum a bulaşmış oradan bize .Evde üç tane hasta hepimiz istifra ediyoruz. Yemin ediyorum sürune sürune çocuğa çorba yaptığımı biliyorum .Eşimle sırayla oğlum uyudukca uyuduk filan .O dönemlerde aileden birisine ihtiyaç duyduk işte sürekli çocuk baktırmak değil ama yaonuzlikta zor oluyor bazen ...

Bilmiyieym belki yaniliyorum ama sizde de bu tip bir yorgunluk sezdim gibi geliyor

Neden değişti belki de hep asabiyetli bir kisiligi vardı siz farketmediniz olamaz mi bir de artik hepimiz gerginiz huzursuzuz tahammülsüzüz sosyal hastalık bu
Nedenini inanin bulamiyorum. Bebekten sonra mi oldu diyorum. Bebekten sonra asil degismesi gereken benim. Bir kere bile altini değişmiş ben bakayim sen dinlen demis biri degil. Gelir eve biraz sever sonra al anasi der. Bunu da konuştum cok yoruluyorum dedim. Degisen bir sey olmadi. Sanki zaman gectikce her sey kotuye gidiyormus gibi geliyor. Esimle konusmam bir ise yaramiyor.

iletişime kapalı cümleler mi kullanıyorsunuz acaba?Bu sonuca varmamın sebebi eşinizin gerginliğine tepki olarak “keyfim kaçtı, eve gidelim”demeniz?Ayrıca düşen bir bebek eşya değil o korkuyla da sizi de suçlamış.Bana tepkisi normal geldi açıkçası.

10 yili askindir taniyorum. Bugune kadar bir baska erkek adi sani devreye girdi mi kiskancliktan asabi oldugunu gördüm. Baska hicbir konuda asabiyeti yok. Sakin ve kivar birisiydi. Ne zaman azarlanma boyutuna geldik bilmiyorum.

Dustu deyince ben o an firladim ne oldu nereye dustu diye cok korktum. Sonrasinda senin yuzunden oldu senin yuzunden oldu diye soylenen biri basimda. Ben nasil ve nereye dustugunu soruyorum bebegimin vucuduma bakiyorum iletisim sorunun var neden tut diyorsun ben arkadan tutacaksin saniyorum diyor. Nasil düştüğünü anlatti. Ben de arabadan cantayi alicam ben dedim ya sana dedim. Benim sesim yuksek degil ama kesinlikle normal konusuyorum. O da halen devam etti hep boylesin biz anlaşamıyoruz seninle iletisim kuramiyoruz falan dedi. Bunun uzerine o anki kirginlikla ben de eve gitmek istiyorum dedim. Milletin bize bakmasından da cok rahatsiz oldum acikcasi.

Bir erkek çok uzun süreli bir ilişkiden sonra dikkat çeker ölçüde değişmeye başlarsa , sorunun adı ne olursa olsun tahammül eşiği düşmeye başlamış veya tamamen düşmüş diye düşünülür. Bunun ardındaki sebebi bulmanız gerekir. Konuşma ile ipucu elde edemezsiniz. Gerçek sebebi saklamak isterse bunu bir şekilde başarır. Şimdilik size düşen sakin kalıp çok çok iyi gözlemlemeye başlamak. Kendi psikolojik durumunuza da dikkat edin bu arada. Bu sebepten çökmeye, güçsüzleşmeye başlamayın aman..

Olabilir beni bebek cok yoruyor. Tek basima bakiyorum bunaliyorum cokca. Zaten sahile gitmeyi de ben istemistim ikna ettim cay demledim hazirlik yaptim falan. Nefes alirim diye dusundum hayal kirikligi oldu.

Aynen hissettigim bu. Tahammul edemiyor bizi istemiyor gibi hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…