Eşimin son zamanlarda değişen tavırları

Bebekten sonra olabilir. Ben gozumle de sahit oldum yani cocuklar kuduruyor diye yattığı yerden bagiran huysuzlanan adam. Erkeklerin bazıları gercekten böyle. Yine cocugunu hic tutmayan altini degistirmeyen etmeyen de gördüm. Bana kalirsa cok yanlis birsey sonucta o çocuk 2nizin çocuğu. Bu erkeklere noluyor boyle anlamiyorum. Babamin çok hataları var mesela ama annem derki sizin altinizi degistiriyordu bakiyordu..babamla birsürü fotom var. Hani annenin ilgilendigi gibi ilgileniyordu. Cocuk cok ufak galiba bebek arabasi falan. Cocuk biraz buyuyunce cocukla kanka olani da gördüm cok ilgileniyorlar alip arabayla gezdiriyor ediyor.

Yaptiginiz çok abartili. Benim eşim de bazen tepki vermeyecegi ufak tefek şeylere tepki verebiliyor beni sasirtiyor, elbette kizdigimi belli ediyorum ve uyariyorum o da farkindaysa sakiz gibi uzatmiyorum. Şu anlattiginiz konuda bu derece taa oradan eve dönüp surat asacak birsey yok.
Adam sessiz, gonul aliyor diye suyunu da cikartmamak gerek, herkes insan ve bir siniri var herseyin şımarmamak lazim, ömür boyu hersey ayni kalmaz.

Benim bir eniştem vardi sessiz sakin, her haftasonunu esiyle cocuguyla geciren uysal bir adamdi. X abla diyeyim adamin başini yiye yiye biktirdi en sonunda adami ve adam 40 yasindan sonra azitti agzina icki surmeyen adam içmekten eve gelemez oldu, sonra aldatmalar aldi başini yurudu, evlilikleri bir daha toparlanmadi. Herkes sasirdi.
Herkes bu denli buyuk bir degisime girmese de bazi seyler yipranir zamanla.

Bebeğin kaç aylık

Aynen hissettigim bu. Tahammul edemiyor bizi istemiyor gibi hissediyorum.

Ok ama öyle hissettiğini anladığınızı ona belli etmeyin.
Sakin kalarak, bebeğiniz var ve zor elbette ama kendi psikolojinize, bakımınıza, moralinize özen göstererek , hiç yükselmeden ama elbette ezilmeden de dik duruşlu olun. En ennnn üzüldüğünüz anda bile o yanınızda ise sakın ağlamayın. Neşeli olmasanız bile neşeli durun diyorum yani. Onun üstüne gitmeyin ve daha önce de dediğim gibi çok mantıklı gözlemleyin. Bu hissettiğinizi kimse ile paylaşmayın. Büyük ihtimal ile kulağına gider. Özetle demek istediğim .. ortada bir sorun var, haydi sorunu çözelim moduna sakın girmeyin. Aniden alev almaya müsait bir haldesiniz ikiniz de.. toplamak zor olur hatta toplanmayabilir bile..

Ama haklı bebek arabasını Tut denmez, sen indir ben arabaya gidip geliyorum denir.

Haksız , bakmadan kaldirmamaliydi. Domates taşımıyor sonuçta.

Her zaman aynı olmaz ki insan. Yıllar geçiyor beden ve ruh yıpranıyor.

Diğer meseleleri yazmamışsınız ama Bebeği düşünce korkmuştur
O anlık panikle bağırmış olabilir

Yaptigim simariklik degil inanin. Sadece ne umdum ne buldum bir de ben seninle bunu konustum diye düşündüm cok kirildim konussam aglar tutamazdim kendimi bu yuzdem gittim. Inat edip olay cikartma amacli sinir etme amacli degildim.

Eşinize karşı ihmal ettiğiniz bir durum var mı?
Cinsellik gibi. .Genelde erkekler bu durum azalınca biraz asabileşiyorlar

Tesekkur ederim tavsiyeleriniz icin. Zaten kimseye anlatamiyorum bunlari. Bir yere gittigimizde ay yoruldun sen babaya ver bebegi falan diyorlar en basitinden. Donusumlu bakiyoruz onun sirasi evde falan diyorum. Yardim etmez diyemiyorum. Sorunları anlatma gibi bir durumum hic olmadi.

Yaptigim simariklik degil inanin. Sadece ne umdum ne buldum bir de ben seninle bunu konustum diye düşündüm cok kirildim konussam aglar tutamazdim kendimi bu yuzdem gittim. Inat edip olay cikartma amacli sinir etme amacli degildim.

İlla hemen o an konusmak zorunda degilsiniz gecin oturun bir cayinizi icin 10 dakika oturun bir sakinlesin konusursunuz. Sonucta eve gelince ne degisti?

Cocugu alip paldir paldir eve gidip surat asmaktan daha iyi olurdu. Bazen eşime sasiriyorum ama ben de gereksiz yukselebiliyorum insaniz yahu siz hiç mi eşinize azicik cikişmadiniz? En ufak seyde cir cir aglayacak veya beni oylece birakip gidecek insanla ugraşamazdim ben sahsen. Adam iletisim sorunumuz var diyor hala daha iletisim kurmak yerine alip basinizi gidiyorsunuz.

Eşinize karşı ihmal ettiğiniz bir durum var mı?
Cinsellik gibi. .Genelde erkekler bu durum azalınca biraz asabileşiyorlar
Bebek olunca haliyle biraz sekteye uğruyor. Bakimimi da yapamiyorum dogru duzgun. Bunun icin bile konustum yardim istedim bir iki saat bak kendime zaman ayırmam lazim dedim. Tamam dedi ama daha fırsat bulamadi

Daha önceden ayni konuyu konustum. Yine yapılınca oldu tepkim. Siz de hakli olabilirsiniz tabi bir sey diyemiyorum.

Bebek olunca haliyle biraz sekteye uğruyor. Bakimimi da yapamiyorum dogru duzgun. Bunun icin bile konustum yardim istedim bir iki saat bak kendime zaman ayırmam lazim dedim. Tamam dedi ama daha fırsat bulamadi
Başka sebepler bulamıyorsanız. Bu konuya biraz özen gösterin düzelir diye düşünüyorum:)

Daha önceden ayni konuyu konustum. Yine yapılınca oldu tepkim. Siz de hakli olabilirsiniz tabi bir sey diyemiyorum.

Siz her konuda sakinliginizi koruyup en ufacik bir kizginlik dahi belirtmiyorsaniz tebrik ediyorum ama herkes devamli o şekilde olamaz.

Bazen ben uykusuz oluyorum, basim agriyor oluyor, regl oluyorum(cok agresif olabilirim), canim sikkin oluyor nebileyim oluyor da oluyor yani.

Bagirip cagirmadan, hakaret etmeden sadece azicik sitem etti diye abartili tepki veriyorsunuz bence.
Ben bazen alttan alinmaya ihtiyac duyuyorum şahsen. Soylenirken bir bakişinizla uyari atip sonra sakinlesince tekrar konusurdunuz.

Daha önce aynı konuyu konuşmuş olamazsınızki
Düşen Bebek yani
Bizim aramızda hiçbir sorun olmadığı halde geçen gün bebeği düşürecek diye bir ton laf saydım ben adama
Düşünerek hareket etmedim o an
Anlıktı
çok korktum ağzıma geleni saydım iki dakikada

Ailesi dolduruyor olabilir.
Genelde anlamsız çıkışların sebebi aile olabiliyor.
Tek başına gidiyor mu?

iki küçük çocuklu evde sizin yorgun eşinizin de gergin olması anlaşılabilir bir durum. bir de insan hiçbir elle tutulur sebep olmasa da keyifsiz bir dönem geçirebiliyor. eşiniz size sövmemiş hakaret etmemiş, sesi yükselmiş ve bıgırdanmış sadece. olur öyle şeyler. benim eşim hassastır dikkatlidir, evde çocuk da yok ama buna rağmen bazen, özellikle korkup telaşlandığında aynı eşiniz gibi sesini yükseltip azarlama moduna geçebiliyor. ne bileyim kediler tehlikeli bir şey yaptığında bir aksilikte filan. ben de sizin gibi ağlayacak hale geliyorum. sizin eşiniz de benimki gibi sözle özür dilemese de hadi sahile gidelim diye peşinizden gelerek sözsüz özür dilemiş. iyi niyetli biri olduğunu düşündüm eşinizin. sakin bir zamanda yeniden konuşun, stresini sizden çıkarmamasını isteyin özellikle de başka insanların yanında. çünkü bu tip olayların başkalarının yanında yaşanınca insanı daha çok etkiliyor biliyorum. içe kapanıp ders vermeye filan çalışmayın sakın. sorunu çözmek için iletişimi güçlendirin kesmeyin.

Yanlış anlamayın ama cinsel hayatınızda her şey yolunda mı? Cinsel hayat eşleri birbirine bağlayan bir şeydir. Özellikle erkek için dengeleyici bir şeydir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…