Eşim bir kaç konu haric sessiz sakin bana karsi da cok düzgün davranan biriydi. Biriydi diyorum çünkü son bir aydır değişti ve ben bu değişime anlam veremiyorum. En ufak bir şeyde tersleniyorum ve ses yükseliyor. Örneğin dün sahile gittik bebeğimizle ben bebek arabasını tut dedim o da ben de arkadan tutacağım anlamış ön tarafını havaya kaldırmıs ve kızımız bebek arabasında geriye düşmüş. Ben o ara kızımın cantasini toplamak icin arabadaydım. Her neyse bu başladı tut diyorsun gidiyorsun sende iletisim problemimiz var bizim cocuk dustu senin yuzunden falan soylenmeye. Bagirmiyor ama normal de konuşmuyor. Ben de geri donelim benim keyfim kacti dedim. Hayir oturucaz dedi. Ver arabanin anahtarını ben gidiyorum dedim onu da vermedi. Ben de sinirlendim yuruyerek giderim eve dedim aldim bebek arabasini tam gaz eve doğru yol aldım. Eve yaklasmisken araba ile geldi gel sahilde cay icelim diyor hicbir sey olmamis gibi. Ben seninle bir yere gelmek istemiyorum dedim dogruca yürüdüm eve gittim. Evde de hic konusmadik. Konustum bu konulari onceden degistigini kabul etmiyor hep boyleydim diyor. Ama degildi. Ne yapicam nasil davranicam bu adam niye boyle oldu bilmiyorum.