- 17 Nisan 2009
- 786
- 6
- 316
- 36
slm kızlar nasıl başlayacağımı bilemiyorum biz 4senelik evliyiz eşim ilk başlarda çok iyiydi hep bana yardımcı olurdu daha sonra oğlumuz oldu ve biz neredeyse hergün tartışmya başladık askere gitti eşim daha yeni geldi 2ay oldu geleli ama hala birbirimizi yiyoruz 10dk sonra gelip özür diliyo bişey yokmuş gibi bu akşam oğlum ateşlendi ben onun ateşini düşürecem diye çalışıyorum eşim kardeşini çağırdı plasteyşın oynadı oğlumda biraz uyudu 1saat sonra uyandı ateşten yanıyo eşim hala oyun derdinde gelip bakmıyo aşağı kattan kayınvalidem duymuş ağlamasını yukarı geldi eşime kızdı çocuk ağlıyo yanıyo sen hala oyun derdindemisin diye oyunu kapattı kayınvalidem gitti bu seferde yine bize hiç bakmadan pc başına geçti hergün 2liralık iddaa oynuyo delirdim artık napıcağmı nasıl davranacağımı bilmiyorum bu saat oldu ben hala oğlumun ateşi yükselirde duymam diye uyuyamıyorum karşıma alıp konuşmayı çok denedim ama olmuyo ya bağırıp yatıyo yada pc başına geçiyo beni dinlemeden bi akıl verin kızlar napayım ben