esimin sorumsuzlugundan ilgisizliginden dolayi yoruldum

Böyle hayat geçer mi
resmen kadınlara bakıyor yanımda diyorsun
annen baban yokmu

yönetimle konuşucam sana güzin abla gibi bir köşe açsınlar dertlere derman acılara merhem muzur abla diye şaka bir yana cidden yorumlarını severek takip ediyorum konu sahibesi arkadaş sen de muzuru dinle bence

canım çok teşekkür ederim, utandım vallahi

konu sahibinin bunları yapmak gibi bir şansı yok gibi...bana yazdığı cevabı okudum da...

profilindeki eğer sen isen resmi kaldırmanı öneririm.
7 yıllık evliyseniz 16 yaşında mı evlendiniz?
Tam çocuk yaşında. İkinizde çocukluğunuzu yaşamamışsınız ve eşiniz şuan siz yokmuşsunuz gibi davranıyor.

çok güzel yorumunuz...

bence arkadaşın yazdıklarını tamamen yanlış anlamışsın. denememişsin... sen eşin için değil kendin için deneyeceksin.. hani kocan için süslenip seninle ilgilenmiyor ya. yok öyle değil. sen kendin için süslenip ilgi beklemeyeceksin. ilgi çeken olmalısın. başkası için yapılan değişiklikler kişide iyi durmuyor, ama kendin için yaparsan doğal durur.

yaşın baya bi küçük... 16 yaşında evlenmişsin... ama çıtırsın daha aklından çıkarma... başka bir arkadaşın dediği gibi profil resmindeki sen isen onu değiştir. senin fotonsa küçücüksün zaten... eşinin başka kadına ihtiyacı yok ki. daha o korkmalı güzel bir kızı aldım evlendim diye.

Ailem ne yazikki ben daha 20 gunlukken ayrilmis baska lariyla evlenmisler beni kabul etmemisler anne anem buyutmus bigunlere gotirmis suan bile diyorum ayrilsam kim kabul edecek beni kim bana bakacak ya cok dogru dediniz benim bi hayatim yok onun icin yasiyormusum bugune kadar cok zor ya hip dislanmak ama artik kimseye gereginden fazla deger vermiyecam cunki ben oblara deger verdikce onlari beni izuyor ya bi insanin daha 23 yasindayken saci beyazlarmi fisleri dokulup takma dis takilirmi hep bu odun kocanin yuzunde valla ne yapacagimi sasirmis durumdayim

Ewet dediginiz gobi ben kendim icin yasamiyorum hep ona guzel gorunmek icin onun icin suslendim dedginizi yapacam kendim icin yapmaliyim yoksa gercekceten olmuyorrr cok zordayimmmm ama artik o bana deger vermedikce bende ona vermiyecem cunki ben ona deger verdikce o dahada aziyor

canım ya valla içim parçalandı böyle ömür geçecek mi ? hadi ilgisiz olsa bi nebze de ne değer veriyor ne birşey üstüne üstlük başka kadınlara bakıyormuş görücü usulü mü evlendiniz nasıl oldu

Keşke çocuk yapmasaydin baktın düzelmiyor tekmeyi basardın. Uzaktan akrabamissiniz gibi karı koca hayatınız var çok üzüldüm allah sabır versin hep dua et canım

Eşim ilgisiz değildir ama inanılmaz da üstüme düşüyor diyemem.
Dün akşam eşim kahveye çıktı, aradım çay içeceğini söyledi. Evimizde de çay var dedim. Hayır dedi.
Ben de ona "Seninle mutluyum ama evden çıkmak için bir bahane hazırlıyor gibisin ve bu beni çok kırıyor" diye mesaj attım.
Geri aradı çayın yanına ne istersin diye...

Açıkca ne hissettiğini söyle.
Odun her zaman odundur. Şekillendirebiliriz.

Canim hakkinizi helal edin valla kendi sorunlarimla sizin de caninizi siktim evet canim gorucu usulu oldu istedi kabul ettim ama beni istemeye geldigi zaman bir kac gun once baska kizi istemis niyeti oumus onun icin turkiyeye gelmis kizda kabul etmis sonra ne olmus bilmiyorum bunlar geri cekilmis bazan diyorum aceba bunun akli daha ondamiki ama kiz evlendi uc cocugu var esime sordum evet dedi bilmeme kim engel olmussa dedi geveledi lafi

Ya her gece her gece diyorum inanin boyle yaparak veni cok uzuyorsun diyorum keske sende degissen beni mutlu etsen daha guzel bir ailemiz olsa diyorum ama gercekten olmuyo bi turlu cok degisik biri ya aklinda baska bisey var yada sevmiyor yada bilmiyorum inanin

Keşke çocuk yapmasaydin baktın düzelmiyor tekmeyi basardın. Uzaktan akrabamissiniz gibi karı koca hayatınız var çok üzüldüm allah sabır versin hep dua et canım
Cok saol canim esimi daha once hic gormemis taniyordum keske diyorum daha once tanisaydim inanki evlenmezdim bu kadar yipranacagima streslere girecegime evlenmezdim simdi bile hamileyim coooook sorunlar yasadim hamileligimle ilgili adam bana hic destek olmadi doktorlar pisikolaga gobderdi hipnoz terapiye gonderdi inanirmisiniz bir kere tek hipno icin doktora geldi benle oda halime guldu o an cok tuhaf oldum sanki oldum o an

estağfurullah ne sıkması olur mu öyle şey.. bak bu olabilir işte hareketleri hiç de normal değil çünkü isteyerek evlenmiş insan hareketi değil bunlar ..bu yaptıklarını kv ve kp biliyor mu anlattınız mı

Kayin babamada kv deyede hep anlatiyom kp hep kizar ona ama yanimdayken evet kizim der cok sorumsuz kv dede oda der oglumdur baska kadinlara bakmaz diyordum ama erkek degilmi der bir kere sinde esime dide sen vaska kadinlara bakmayi cok seviyon dedi odun kocam sadece guldu

ilgisiz, beni yok sayıyor kelimeleri varsa bir kadının ağzında koca aldatmıyorsa bende ben değilim.başka delile gerek yok
Ya katiliyorum size esimin dayisida ayni kocam gibiydi esi hep derdi bana hic ilgi gostermiyor meger onunda kocasinin dostu varmis uc yillik beraberlermis

Ya hayat hic gecmiyor yok canim annem vabam ben kucukken ayrilmis baskalariyla evlenmisler anne annem buyutmus beni napcagimi bilemiyorummm gercekten

Çok gençsin daha. .
böyle sorumsuz bir adamla ömür nasıl geçer. .
bi iş bul çalış ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…