eşimin sosyal medyası

ben dışarı çıkarken makyaj yaptırmaz, tül çorap giysem babet giydirmez ayağın gözüküyor diye kendi yarı çıplak kore kızlarına bakıyor. yaptığıyla dediği çelişıyor.
Ayağınız gözükünce ne oluyor? Ay bayılacağım ya nereden buluyorsunuz, çok arıyor musunuz bu kafaları?

ben dışarı çıkarken makyaj yaptırmaz, tül çorap giysem babet giydirmez ayağın gözüküyor diye kendi yarı çıplak kore kızlarına bakıyor. yaptığıyla dediği çelişıyor.
Böyle bi adama karşı gösterdiğiniz tepki normal geldi bana. İlişkinizin içindre ki dinamik bu sağlıklı değil ama karşılıklı böyle, keşfette önüne en çok neye bakıyorsa o düşüyor maalesef güzel bir dille anlatıp kırıldığınızı açıklayabilirsiniz, ama zorla sildirmek işe yaramaz isteyen her türlü bakacak yer bulur

Karşılıklı birbirinize neden eş değil de çocuğunuz gibi davranıyorsunuz? Böyle evlilik olmaz ki. Sürekli bir yönetme yönlendirme çabası. Çok saçma.
evet böyle evliliğimiz ve ben de yavaş yavaş ona dönüşüyorum. saçmasapan bir baskı var. onun dediklerinin dışına çıkılması tartışma sebebi. kuzenin boşanma sebebi de buydu. beyfendi ne dediyse eşi ve çocuğu tamam diyecek. demedikleri için ayrıldı ve eşim ondan çok etkileniyor

Sen de eşin kızıyor diye makyaj yapmıyorsun öyle mi? yapma tabi Allah korusun makyajlı birini gördüğü zaman bizim erkekler hemen kaçırıverir dikkat et hatta evden de çıkma koru kendini

Teşekkür ederim.

Eşiniz bir kez bakmış bile olsa sürekli akışta gözüküyor maalesef. Gördüğünüzü zaten belirtmişsiniz ama emrivaki bir şekilde ''sosyal medyanı kapatacaksın'' dememelisin bu devirde herkesin sosyal medyası var artık bu konuda baskı yapamazsın. Karakterinde varsa zaten yapan insan bir yolunu bulur sana kapattım der ama senden gizli başka hesap açar mesela.

Bu arada sosyal medyasını bir kenara bırakalım tuvalete bile telefon ile gitmesi çok şüpheli bence bunun üzerine yoğunlaş sen...

Sen de eşin kızıyor diye makyaj yapmıyorsun öyle mi? yapma tabi Allah korusun makyajlı birini gördüğü zaman bizim erkekler hemen kaçırıverir dikkat et hatta evden de çıkma koru kendini
amaç kaçmak ya da kaçırılmak değil hanımefendi. evdeki huzursuzlukla uğraşmamak. istemediği bir şeyi yapınca bir saat konuşuyor. asla zıttını kabul etmiyor ama bana engeller koyarken kendi keşfette kızlara bakıyor.

Kuzeni kendi işina baksin magara ayisi kendine eşmi ariyor kul kolemi belli degil
Eşin ondan etkileniyorsa uzgunum ama oda ayni kafadandir bir an önce boyle salak insanlardan uzaklaşmali.Ve sizde tavrinizi koyun el alemin yaşam tarzina gore sizin ilişkinizi neden bozuyor sizde insansiniz evlilikde sizinde istekleriniz önemli ilişki tek tarafli olmaz.

Evet o da aklımda zaten.iyice bağımlı gibi oldu telefona.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…