- 15 Ekim 2021
- 381
- 145
- 33
- 38
- Konu Sahibi cokbilennur
-
peki ne yapmak lazım.konuşayım, kırıldğımı mı belirteyim. eşine de gavenmeyecekse kime güvenecek insan.ama güvenimi sarstı.yapacak olan gene yapar ama sen ne kadar uyarırsan uyar tehtid edersen et bu şekide olmaz
farkettiğimi anlayınca bi şey diyemedi zaten. bende üstüne gitmedim.Sadece utandırsaydınız biraz, farkında olduğunuzu beyan etmek anlamında. Öyle yap böyle yap diye yasak koyup tehdit savurmadan.
Ayağınız gözükünce ne oluyor? Ay bayılacağım ya nereden buluyorsunuz, çok arıyor musunuz bu kafaları?ben dışarı çıkarken makyaj yaptırmaz, tül çorap giysem babet giydirmez ayağın gözüküyor diye kendi yarı çıplak kore kızlarına bakıyor. yaptığıyla dediği çelişıyor.
sanırım eşiniz sapık.ben dışarı çıkarken makyaj yaptırmaz, tül çorap giysem babet giydirmez ayağın gözüküyor diye kendi yarı çıplak kore kızlarına bakıyor. yaptığıyla dediği çelişıyor.
Böyle bi adama karşı gösterdiğiniz tepki normal geldi bana. İlişkinizin içindre ki dinamik bu sağlıklı değil ama karşılıklı böyle, keşfette önüne en çok neye bakıyorsa o düşüyor maalesef güzel bir dille anlatıp kırıldığınızı açıklayabilirsiniz, ama zorla sildirmek işe yaramaz isteyen her türlü bakacak yer bulurben dışarı çıkarken makyaj yaptırmaz, tül çorap giysem babet giydirmez ayağın gözüküyor diye kendi yarı çıplak kore kızlarına bakıyor. yaptığıyla dediği çelişıyor.
güzel bi sofra kur güzelce giyin al karşına senin neyi rahatsız ettiğini söyle anlat nedenleri ile ben öyle yapardımpeki ne yapmak lazım.konuşayım, kırıldğımı mı belirteyim. eşine de gavenmeyecekse kime güvenecek insan.ama güvenimi sarstı.
evet böyle evliliğimiz ve ben de yavaş yavaş ona dönüşüyorum. saçmasapan bir baskı var. onun dediklerinin dışına çıkılması tartışma sebebi. kuzenin boşanma sebebi de buydu. beyfendi ne dediyse eşi ve çocuğu tamam diyecek. demedikleri için ayrıldı ve eşim ondan çok etkileniyorKarşılıklı birbirinize neden eş değil de çocuğunuz gibi davranıyorsunuz? Böyle evlilik olmaz ki. Sürekli bir yönetme yönlendirme çabası. Çok saçma.
Sen de eşin kızıyor diye makyaj yapmıyorsun öyle mi? yapma tabi Allah korusun makyajlı birini gördüğü zaman bizim erkekler hemen kaçırıverir dikkat et hatta evden de çıkma koru kendiniben dışarı çıkarken makyaj yaptırmaz, tül çorap giysem babet giydirmez ayağın gözüküyor diye kendi yarı çıplak kore kızlarına bakıyor. yaptığıyla dediği çelişıyor.
Teşekkür ederim.Böyle bi adama karşı gösterdiğiniz tepki normal geldi bana. İlişkinizin içindre ki dinamik bu sağlıklı değil ama karşılıklı böyle, keşfette önüne en çok neye bakıyorsa o düşüyor maalesef güzel bir dille anlatıp kırıldığınızı açıklayabilirsiniz, ama zorla sildirmek işe yaramaz isteyen her türlü bakacak yer bulur
Eşiniz bir kez bakmış bile olsa sürekli akışta gözüküyor maalesef. Gördüğünüzü zaten belirtmişsiniz ama emrivaki bir şekilde ''sosyal medyanı kapatacaksın'' dememelisin bu devirde herkesin sosyal medyası var artık bu konuda baskı yapamazsın. Karakterinde varsa zaten yapan insan bir yolunu bulur sana kapattım der ama senden gizli başka hesap açar mesela.Günaydın kızlar, evliyim 18 aylık bebeğim var. Mutlu olduğum,bir evine bağlı bir eşim var. Ya da öyle gözüküyorum bilmiyorum.eşim şu sıralar wc ye bile telefonla gidiyor, yaklaşok 2 haftadır böyle. sorduğumda çocuk yere atıyor ondan yanıma alıyorum dedi, gün içinde telefonu eline alamıyor iş yerinde yasak çünkü bütün gün elime almadığım içinde evde çok vakit geçiriyorum demiştim. dün koltukta bırakıp mutfağa gidince sosyal medyasına girip baktım. akış şemasında hep mini etekli kore kızları vardı. normalde sosyal medya hesapları benim telefonumdada yüklü, arada girip bakardım ama böyle değildi. Şu iki haftadır kpss ye yöneldim. fırsat buldukça çalışıyorum onun mu etkisi ya da en yakın kuzeni eşinden boşandı. parayı bulsam rus alacam, şöyle kadınla evlenicem diye konuşuyormuş. bizimki de mi etkilendi bilmiyorum ama çok üzüldüm. odaya girince sosyal medyada son 1 haftan sileceksin onu dedim. niye dedi bayağı azmışsın şu sıralar akış şeman hep mini etekli kız dedim. hiçbir şey demedi. sonra da kahveye gitti geç geldi görmedim yüzünü. başka yapılacak bi şey ver ki bu durumda?
amaç kaçmak ya da kaçırılmak değil hanımefendi. evdeki huzursuzlukla uğraşmamak. istemediği bir şeyi yapınca bir saat konuşuyor. asla zıttını kabul etmiyor ama bana engeller koyarken kendi keşfette kızlara bakıyor.Sen de eşin kızıyor diye makyaj yapmıyorsun öyle mi? yapma tabi Allah korusun makyajlı birini gördüğü zaman bizim erkekler hemen kaçırıverir dikkat et hatta evden de çıkma koru kendini
Kuzeni kendi işina baksin magara ayisi kendine eşmi ariyor kul kolemi belli degilevet böyle evliliğimiz ve ben de yavaş yavaş ona dönüşüyorum. saçmasapan bir baskı var. onun dediklerinin dışına çıkılması tartışma sebebi. kuzenin boşanma sebebi de buydu. beyfendi ne dediyse eşi ve çocuğu tamam diyecek. demedikleri için ayrıldı ve eşim ondan çok etkileniyor
eşinizin ağır problemleri var benden söylemesiben dışarı çıkarken makyaj yaptırmaz, tül çorap giysem babet giydirmez ayağın gözüküyor diye kendi yarı çıplak kore kızlarına bakıyor. yaptığıyla dediği çelişıyor.
Kişi kendin den bilir işi derler demek ki kendisi dışarıda kadınlara bakan ayaktan bile etkilenen bir hanzo sapıkAyağınız gözükünce ne oluyor? Ay bayılacağım ya nereden buluyorsunuz, çok arıyor musunuz bu kafaları?
Terliği görüyon mu terliği1 hafta dualar akışına yüklenmezse boşarım seni deyino gözlerini fitil fitil oyarım de
Evet o da aklımda zaten.iyice bağımlı gibi oldu telefona.Eşiniz bir kez bakmış bile olsa sürekli akışta gözüküyor maalesef. Gördüğünüzü zaten belirtmişsiniz ama emrivaki bir şekilde ''sosyal medyanı kapatacaksın'' dememelisin bu devirde herkesin sosyal medyası var artık bu konuda baskı yapamazsın. Karakterinde varsa zaten yapan insan bir yolunu bulur sana kapattım der ama senden gizli başka hesap açar mesela.
Bu arada sosyal medyasını bir kenara bırakalım tuvalete bile telefon ile gitmesi çok şüpheli bence bunun üzerine yoğunlaş sen...
olabilir haklısınızKişi kendin den bilir işi derler demek ki kendisi dışarıda kadınlara bakan ayaktan bile etkilenen bir hanzo sapık
ne boşanması küçücük çocukla işim de yok.kimsemizde yok. el mahkum o da biliyorTerliği görüyon mu terliği
Teşekkür ederim.güzel bi sofra kur güzelce giyin al karşına senin neyi rahatsız ettiğini söyle anlat nedenleri ile ben öyle yapardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?