- 11 Aralık 2018
- 42.607
- 264.810
- 598
- Konu Sahibi cokbilennur
-
E sizinki sapık işte söylüyoruz.haklısınız ama eşinin sapık olduğunu nereden bilsin kadın. ben sapığm diye gezmiyor ki mantıklıca açıklama yapıyor ya da zeytin yağ gibi üste çıkıyıor.
Sizde bu kıskançlık durumları karşılıklı yani.hayır kendi sosyal medlamı onun telefon numarasıyla açtım. çünkü evlendiğimizde düğün fotoğraflarımızı bir iki erkek arkadaşım beğendi diye kıyameti koparıp hesabımı kapattırmıştı. onun telefon numarasıyle açınca o numarayla acılan tüm hesaplar kendiliğinden yüklendi.yoksa özellikle yapılan bir şey değil
Ayağın gözükmesin lafının mantıklı bir açıklaması yok.haklısınız ama eşinin sapık olduğunu nereden bilsin kadın. ben sapığm diye gezmiyor ki mantıklıca açıklama yapıyor ya da zeytin yağ gibi üste çıkıyıor.
İyi o zaman ne diyim ya yola getirirsiniz ya da görmezden gelirsinizne boşanması küçücük çocukla işim de yok.kimsemizde yok. el mahkum o da biliyor
Ay bu çok saçma ya asdasfghsgüzel bi sofra kur güzelce giyin al karşına senin neyi rahatsız ettiğini söyle anlat nedenleri ile ben öyle yapardım
fikirler değişebilir sevgili patates arkadaşım sana saçma gelen başkasına mantıklı gelebilir, senin saçma demende bana saçma geldi meselaAy bu çok saçma ya asdasfghs
Yani konu sahibinin kocası gibi biri bi yemekle bi konuşmayla anlayacak biri olsaydı zaten bu durumlara gelinmezdi. Ayrıca her durumda çabalayan hep kadın oluyor. Senin verdiğin öneride bile kadın yemek yapsın kadın konuşsun. Neden hep kadın? Adam uğraşsın birazdafikirler değişebilir sevgili patates arkadaşım sana saçma gelen başkasına mantıklı gelebilir, senin saçma demende bana saçma geldi mesela
adam uğraşacak olsa dönüp kadınların resimlerine bakmazdı, isterse boşanadabilir oda bi tercih. Kalkıp saçını başını yolsun adamın oturup insan gibi konuşmasınlar evi terk etsin mesela yada adamı kovsun o evden bunu mu savunayım trip falan atsın yatakları ayırsın falan filan örneklerin sonu gelmez daha iyi fikriniz varsa bizde sizden dinleyelimYani konu sahibinin kocası gibi biri bi yemekle bi konuşmayla anlayacak biri olsaydı zaten bu durumlara gelinmezdi. Ayrıca her durumda çabalayan hep kadın oluyor. Senin verdiğin öneride bile kadın yemek yapsın kadın konuşsun. Neden hep kadın? Adam uğraşsın birazda
E uğraşmayacak adam için yemek yapmak ne mana ya? Bide güzel bi sofra. Baya hazırlık emek isteyen bir şey.adam uğraşacak olsa dönüp kadınların resimlerine bakmazdı, isterse boşanadabilir oda bi tercih. Kalkıp saçını başını yolsun adamın oturup insan gibi konuşmasınlar evi terk etsin mesela yada adamı kovsun o evden bunu mu savunayım trip falan atsın yatakları ayırsın falan filan örneklerin sonu gelmez daha iyi fikriniz varsa bizde sizden dinleyelim
Aynen öyle işte asıl böylelerinden korkacaksın ayrıca....Namus namus diye gezen adamların içlerindeki kokmuşluğunu dışarıya bu şekilde vurma şekilleri...Adamdaki fanteziye bakın bi de kore kızlarıTürklere de bakmıyor Kore bir de o koreli mini etekli kızların giydiği etekleri giydirmek lazım İskoçyalılar gibi gezsin
ben saçma olduğunu düşünmüyorum bdvye konu açıldığına göre konuyla alakalı fikir istiyor onun bunu yorumunu eleştirip saçma mı mantıklı bunlara yorum yapana kadar fikir belirtebilirsiniz yada varolan fikirlere atlayıp dahil olmazsanız neyse saçma bir eleştiriye karışılık vermek için ban yiyemem size iyi günlerE uğraşmayacak adam için yemek yapmak ne mana ya? Bide güzel bi sofra. Baya hazırlık emek isteyen bir şey.
Böyle bir adama kuru ekmek verse çok. İlişki dinamiklerini bilemem kocasını en iyi konu sahibi bilir. O yüzden şöyle davran böyle yap demek çok uygun değil bence. O yüzden güzel bir sofra çok saçma bir fikir
Fkddjskdk tamam civciv ne diyim basit ve saçma fikirlerle devam o halde. Erkek kadını kızdırsın üzsün kadın emek verip yemek hazırlasın. O yemekten sonra kadını üzmeye devamben saçma olduğunu düşünmüyorum bdvye konu açıldığına göre konuyla alakalı fikir istiyor onun bunu yorumunu eleştirip saçma mı mantıklı bunlara yorum yapana kadar fikir belirtebilirsiniz yada varolan fikirlere atlayıp dahil olmazsanız neyse saçma bir eleştiriye karışılık vermek için ban yiyemem size iyi günler
Bi de yemekte ne diyecek onu merak ettim ben?Fkddjskdk tamam civciv ne diyim basit ve saçma fikirlerle devam o halde. Erkek kadını kızdırsın üzsün kadın emek verip yemek hazırlasın. O yemekten sonra kadını üzmeye devam
Yemekte kadın budu,dilber dudağı , hanım göbeği olsunBi de yemekte ne diyecek onu merak ettim ben?
Kocacım anlıyorum sapıksın, kadınların çorabından makyajından tahrik oluyorsun ama bu beni çok rahatsız ediyor. Lütfen sapıklığını bir kenara bırak ve normal bir adam ol. Gerekirse bu sofrayı özenle hazırladığım gibi sevişmek için de hazırlanır senin sapık güdülerini tatmin ederim. Yeter ki sosyal medyada ya da sokakta kadınlara iç geçirme.
Ahahah şahane menüYemekte kadın budu,dilber dudağı , hanım göbeği olsun
Bu adama bir bardak su bile çok
Jdejdjsjdsn o da böyle bir anda aydınlanma yaşayıp "aaa bu konunun seni bu kadar üzeceğini tahmin edemezdim hayatım özür dilerim" dıcek zaten ve tatlış tatlış geçineceklerBi de yemekte ne diyecek onu merak ettim ben?
Kocacım anlıyorum sapıksın, kadınların çorabından makyajından tahrik oluyorsun ama bu beni çok rahatsız ediyor. Lütfen sapıklığını bir kenara bırak ve normal bir adam ol. Gerekirse bu sofrayı özenle hazırladığım gibi sevişmek için de hazırlanır senin sapık güdülerini tatmin ederim. Yeter ki sosyal medyada ya da sokakta kadınlara iç geçirme.
Kk kadınları sofra ve dantelli gecelikle her türlü sorunu çözebilirJdejdjsjdsn o da böyle bir anda aydınlanma yaşayıp "aaa bu konunun seni bu kadar üzeceğini tahmin edemezdim hayatım özür dilerim" dıcek zaten ve tatlış tatlış geçinecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?