eşimin sosyal medyası

O arkadaslarınız "düğün" fotoğraflarını beğendi diye kıyameti kopardıysa sizde kopartın hanımefendi...Kısasta hayat vardır...Yok öyle beyfendi kıskanıyormuş,sahipleniyormuş ayağına saçma sapan davranabiliyorsa kendide davranışlarına uygun yaşamayı bilecek...Burnundan getirin Kore turşularını

Aboooov düğün fotoğrafı beğenmek mi sorun oldu. Eşinizde ciddi özgüven problemi var.

Aboooov düğün fotoğrafı beğenmek mi sorun oldu. Eşinizde ciddi özgüven problemi var.
Özgüven değil ya tamamen kişi kendinden bilir meselesi.

Kendisi arkadaşlarının eşlerine, sokakta ayağı çoraplı makyajlı kadınlara nasıl bir gözle bakıyorsa artık başkalarının da kendi karısına öyle bakacağını düşünüyor. Zihniyeti pis.

Keşke hiç yorum yapıp basitleştirmeseydiniz olayı. Adama, çocuk muamelesi yapıp, hadi döktüğünü topla ben de görmemiş olayım mesajı vermişsiniz. Erkeklerin düşünme şekli oldukça dar ama esnemeye müsait. Buna ses çıkarmamış af edersiniz ama 'azmışsın başka kadınlara bakıyorsun' diyerek sadece yakaladım algısı oluşturmuşsunuz. Evlilik bu olmamalı, yani belki bundan sebep yuva da yıkılmaz ama böyle hamlelerden sonra geliyor genelde yıkacak hamleler. Yapmayın değil, yaklaşmayın deniyor ya kutsal kitapta, o hesap. Yaklaştıkça doyumsuzluk getiriyor. Sil demek yerine daha mantıklı ve yerinde bir konuşma yapılabilir yahut susulabilirdi. Öfke anında mantıklı davranamıyorsanız bir süre sessiz kalmayı tercih edin. Adam zaten kahveye gittiğine göre onluk hiçbir sorun yok

Ke
peki ne yapmak lazım.konuşayım, kırıldğımı mı belirteyim. eşine de gavenmeyecekse kime güvenecek insan.ama güvenimi sarstı.
Keşfet kısmında mi çıktı eğer orada çıktıysa takipçilerinden de kaynali çıkıyor takipçiler o tür sayfaları takip ederse yada bakarsa bizlerde de çıkıyor kesfette yada takip edin diye öneri olarak.

Bir de bunu sorun yapacak o keşfeti yuttur ona da görsün

Türklere de bakmıyor Kore bir de o koreli mini etekli kızların giydiği etekleri giydirmek lazım İskoçyalılar gibi gezsin

Bak şu videoyu izle videonun sonundakini de göster bak sen aynen böyle oldun de hatta baştan videoyu izle ayyy şuna bak ya ne güzel oynuyor babyface de

eşinizin ağır problemleri var benden söylemesi
problemi var mı bilmiyorum ama kafası farklı çalışıyor. inandığı bir doğruyu değiştirmek çok zor
bizi bilen ve cevremizdeki mantıklı insanlar aynı sizin dediklerinizi diyor. ama ha bir tahtaya laf anlatmışsınız ha eşime.

ben dışarı çıkarken makyaj yaptırmaz, tül çorap giysem babet giydirmez ayağın gözüküyor diye kendi yarı çıplak kore kızlarına bakıyor. yaptığıyla dediği çelişıyor.
İşte neden onları yaptırmıyor biliyor musunuz? Kendi onları yapanlardan tahrik olduğu için. Kişi kendinden bilir işi. Yani bunun sevgi olduğunu düşündüğümüz zamanlar lisedeydik. Eşim tül çorapla babet giyme dese hasta olduğunu düşünürüm

benim aklıma asla gelmezdi babetten ayağa azılacağı..

bakalım daha neler göreceğiz.

soru sahibi senin kocan cinsi sapık üzgünüm her şeyden anlam çıkarıyor inş kızın yoktur ona da zehir eder hayatı

Babet masum kalır Dolaba koyduğum uzun etekten tahrik olan var çoraba yazan var iç çamaşırına yazan var

Makyaj yapma tul corap giyme babet giyme diyen adama tamam derseniz olacagi bu yani
Neden kendinize sayginiz yok?
Yıl olmuş 2023 kadınlar hala kendi ayaklarının üzerinde duramıyor. Bağımsız olamıyorlar.
Konu sahibi ‘ne boşanması işim yok, çocuk var, gidecek kimsem de yok’ demiş.
Mecbur tamam diyor yani bence.
Benim anlamadığım şey şu. Elin adamına nasıl bu kadar güvenip hiçbir bağımsızlığınız olmadan evlenip, üzerine çocuk yapabiliyorsunuz??
Erkek bu yani her şeyi yapar.
Ve sizin ondan boşanamayacağınızı bildiği için öyle de güzel yapar ki istediğini…

son iki yorum dikkatimi çok çekti .kuzeni kız çocuğuna giyiminden dolayı zehir etti hayatı. evdeki kavga sebeplerinin önemlisi buydu. belki de dediğiniz gibi bastırılmış duyguları yoğun olan sapık zihniyetli biriside eşim.Teşekkür ederim yorumunuz için. bu acıdan hiç bakmamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…