- 17 Temmuz 2021
- 8.333
- 26.231
- 498
- Konu Sahibi cokbilennur
-
O arkadaslarınız "düğün" fotoğraflarını beğendi diye kıyameti kopardıysa sizde kopartın hanımefendi...Kısasta hayat vardır...Yok öyle beyfendi kıskanıyormuş,sahipleniyormuş ayağına saçma sapan davranabiliyorsa kendide davranışlarına uygun yaşamayı bilecek...Burnundan getirin Kore turşularınıhayır kendi sosyal medlamı onun telefon numarasıyla açtım. çünkü evlendiğimizde düğün fotoğraflarımızı bir iki erkek arkadaşım beğendi diye kıyameti koparıp hesabımı kapattırmıştı. onun telefon numarasıyle açınca o numarayla acılan tüm hesaplar kendiliğinden yüklendi.yoksa özellikle yapılan bir şey değil
hayır kendi sosyal medlamı onun telefon numarasıyla açtım. çünkü evlendiğimizde düğün fotoğraflarımızı bir iki erkek arkadaşım beğendi diye kıyameti koparıp hesabımı kapattırmıştı. onun telefon numarasıyle açınca o numarayla acılan tüm hesaplar kendiliğinden yüklendi.yoksa özellikle yapılan bir şey değil
Özgüven değil ya tamamen kişi kendinden bilir meselesi.Aboooov düğün fotoğrafı beğenmek mi sorun oldu. Eşinizde ciddi özgüven problemi var.
18 aylık çocukla siz uğraşırken onun keşfetine öyle mini etekli kızlar düşecek öyle mi kapattırın instayı da görsün one boşanması küçücük çocukla işim de yok.kimsemizde yok. el mahkum o da biliyor
Keşfet kısmında mi çıktı eğer orada çıktıysa takipçilerinden de kaynali çıkıyor takipçiler o tür sayfaları takip ederse yada bakarsa bizlerde de çıkıyor kesfette yada takip edin diye öneri olarak.peki ne yapmak lazım.konuşayım, kırıldğımı mı belirteyim. eşine de gavenmeyecekse kime güvenecek insan.ama güvenimi sarstı.
Bir de bunu sorun yapacak o keşfeti yuttur ona da görsünhayır kendi sosyal medlamı onun telefon numarasıyla açtım. çünkü evlendiğimizde düğün fotoğraflarımızı bir iki erkek arkadaşım beğendi diye kıyameti koparıp hesabımı kapattırmıştı. onun telefon numarasıyle açınca o numarayla acılan tüm hesaplar kendiliğinden yüklendi.yoksa özellikle yapılan bir şey değil
Türklere de bakmıyor Kore bir de o koreli mini etekli kızların giydiği etekleri giydirmek lazım İskoçyalılar gibi gezsinO arkadaslarınız "düğün" fotoğraflarını beğendi diye kıyameti kopardıysa sizde kopartın hanımefendi...Kısasta hayat vardır...Yok öyle beyfendi kıskanıyormuş,sahipleniyormuş ayağına saçma sapan davranabiliyorsa kendide davranışlarına uygun yaşamayı bilecek...Burnundan getirin Kore turşularını
Aynen konuşsun mini eteklilere bakıyorsan mini etek giyeyimgüzel bi sofra kur güzelce giyin al karşına senin neyi rahatsız ettiğini söyle anlat nedenleri ile ben öyle yapardım
problemi var mı bilmiyorum ama kafası farklı çalışıyor. inandığı bir doğruyu değiştirmek çok zoreşinizin ağır problemleri var benden söylemesi
bizi bilen ve cevremizdeki mantıklı insanlar aynı sizin dediklerinizi diyor. ama ha bir tahtaya laf anlatmışsınız ha eşime.Kuzeni kendi işina baksin magara ayisi kendine eşmi ariyor kul kolemi belli degil
Eşin ondan etkileniyorsa uzgunum ama oda ayni kafadandir bir an önce boyle salak insanlardan uzaklaşmali.Ve sizde tavrinizi koyun el alemin yaşam tarzina gore sizin ilişkinizi neden bozuyor sizde insansiniz evlilikde sizinde istekleriniz önemli ilişki tek tarafli olmaz.
Bak şu videoyu izle videonun sonundakini de göster bak sen aynen böyle oldun de hatta baştan videoyu izle ayyy şuna bak ya ne güzel oynuyor babyface de
doğru dediniz.derdin mini etekse bende giyip dans edeyim deyim.Aynen konuşsun mini eteklilere bakıyorsan mini etek giyeyimyani derdin ne ne istiyorsun anlat yoksa gözlerini oyacağım bil
İşte neden onları yaptırmıyor biliyor musunuz? Kendi onları yapanlardan tahrik olduğu için. Kişi kendinden bilir işi. Yani bunun sevgi olduğunu düşündüğümüz zamanlar lisedeydik. Eşim tül çorapla babet giyme dese hasta olduğunu düşünürümben dışarı çıkarken makyaj yaptırmaz, tül çorap giysem babet giydirmez ayağın gözüküyor diye kendi yarı çıplak kore kızlarına bakıyor. yaptığıyla dediği çelişıyor.
benim aklıma asla gelmezdi babetten ayağa azılacağı..Özgüven değil ya tamamen kişi kendinden bilir meselesi.
Kendisi arkadaşlarının eşlerine, sokakta ayağı çoraplı makyajlı kadınlara nasıl bir gözle bakıyorsa artık başkalarının da kendi karısına öyle bakacağını düşünüyor. Zihniyeti pis.
Eskidendemi böyleydi?problemi var mı bilmiyorum ama kafası farklı çalışıyor. inandığı bir doğruyu değiştirmek çok zor
bizi bilen ve cevremizdeki mantıklı insanlar aynı sizin dediklerinizi diyor. ama ha bir tahtaya laf anlatmışsınız ha eşime.
Babet masum kalır Dolaba koyduğum uzun etekten tahrik olan var çoraba yazan var iç çamaşırına yazan varbenim aklıma asla gelmezdi babetten ayağa azılacağı..
bakalım daha neler göreceğiz.
soru sahibi senin kocan cinsi sapık üzgünüm her şeyden anlam çıkarıyor inş kızın yoktur ona da zehir eder hayatı
Yıl olmuş 2023 kadınlar hala kendi ayaklarının üzerinde duramıyor. Bağımsız olamıyorlar.Makyaj yapma tul corap giyme babet giyme diyen adama tamam derseniz olacagi bu yani
Neden kendinize sayginiz yok?
son iki yorum dikkatimi çok çekti .kuzeni kız çocuğuna giyiminden dolayı zehir etti hayatı. evdeki kavga sebeplerinin önemlisi buydu. belki de dediğiniz gibi bastırılmış duyguları yoğun olan sapık zihniyetli biriside eşim.Teşekkür ederim yorumunuz için. bu acıdan hiç bakmamıştımbenim aklıma asla gelmezdi babetten ayağa azılacağı..
bakalım daha neler göreceğiz.
soru sahibi senin kocan cinsi sapık üzgünüm her şeyden anlam çıkarıyor inş kızın yoktur ona da zehir eder hayatı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?