- 19 Mayıs 2020
- 48.320
- 217.623
- 598
- Konu Sahibi Zahmet olmazsa
-
Klasik insan davranışı, başedemediğin sorunu küçült ve faturasını başka yerlerden tahsil etmeye kalk.E burda problem yüzük ya da topuklu ayakkabı değilmiş ki zaten. Sıkıntı daha ciddi o zaman. Yarım yamalak anlatınca konu sahipleri biz de yarım yamalak yorumluyoruz.
Konu sahibi, üzgünüm ama bu adam sizin dış görünüşünüzü, giyim tarzınızı vs. beğenmiyor. Başka şeyler daha baskınmış ki evlenmeye karar vermiş, o yüzden sevmiyor denilebilir mi bilmiyorum ama sosyal ortamda sizden özellikle görünüşünüzden utanıyor gibi. Evlilik öncesinde de kalmamış bu durum, devam ediyor.
Belli ki eşiniz hala sevmeyi bilmiyor . Bunları hatirladiginiza göre üstüne daha çok şey yaşamış olmalısınızEvlenmeden önce eşimin bana çektirdiklerini unutamıyorum. Mesela evlenirken ailem yardım etmemişti hiç. Ben de elimdeki kısıtlı para ile her şeyi halletmeye çalışıyorum. Düğün olmadan eşim dedi ki bana yüzük alalım. Ben de nişan yüzüğün var alsak yine gümüş alıcaz iki tane gümüş yüzüğün olacak onun yerine gerekli bir şey alalım dedim. Bana trip yaptı yani gelin olarak benim naz niyaz yapmam gerekirken o yaptı. Mesela akrabası ile tanıştırırken benimle dalga geçerek muhabbet etti. Bunlar ve benzerleri evlenmeden önceki davranışları. Şimdi tek bir kelime bile yetiyor bunları hatırlamam için. Geçmişe takılma artık diyor. Nasıl sevilir bunu bilmiyordum diyor. Ama en çok da evlilik zamanı her şeyi alttan almam herkesi idare etmeye çalışmam koyuyor bana
Bari biraz değişmesini bekleseydiniz. Nasil risk ettiniz ki evlenmeye onunla? Neyse olan olmuş yine saygisizlik yaparsa sen oyle yapdin falan gibi konuşma. Ağir şekilde tavrini koy 'bir daha benimle ne yalnizken ne de başkalariyla birlikdeyken saygisizlik edersen kulahlari değişicez . affetmiycem' de. Ve sozunu de tut. Gozunu korkut en azinda. Her defasinda laf dalaşina girme. Sonuçsuz kaliyor. Insanin olgun seviyesi olsa zaten konuşmasina dikkat eder bari gozunu korkut. Kendini oyle bir goster ki yani kimsenin benimle saygisiz şekilde konuşmasina, bana haksizlim etmesine hakki yok imaji yarat. Biz taraflarda naz eden erkeye nazenin derler) o da naz ederse nazenin diye değişirsin adini olur biter))Evlenmeden önce eşimin bana çektirdiklerini unutamıyorum. Mesela evlenirken ailem yardım etmemişti hiç. Ben de elimdeki kısıtlı para ile her şeyi halletmeye çalışıyorum. Düğün olmadan eşim dedi ki bana yüzük alalım. Ben de nişan yüzüğün var alsak yine gümüş alıcaz iki tane gümüş yüzüğün olacak onun yerine gerekli bir şey alalım dedim. Bana trip yaptı yani gelin olarak benim naz niyaz yapmam gerekirken o yaptı. Mesela akrabası ile tanıştırırken benimle dalga geçerek muhabbet etti. Bunlar ve benzerleri evlenmeden önceki davranışları. Şimdi tek bir kelime bile yetiyor bunları hatırlamam için. Geçmişe takılma artık diyor. Nasıl sevilir bunu bilmiyordum diyor. Ama en çok da evlilik zamanı her şeyi alttan almam herkesi idare etmeye çalışmam koyuyor bana
Evlenmemiş değil evlenememiş de olabilirKlasik insan davranışı, başedemediğin sorunu küçült ve faturasını başka yerlerden tahsil etmeye kalk.
O tarzını beğendiği kızlar ile evlenmemiş ama, kendince bunlardan karı olmaz diye düşünmüş belli. Nazik popom.
Yüzüğü küçük geliyor artık. Dün bana yüzük al dedi. Ben de bu olayı hatırladım. Zaten çorap söküğü gibi diğerleri de geldi.Geçmişe takılıp kalmanızda başka birşey napıyor bu adam size. Çünkü bahsettiğimiz şey bu kadar uzun uzadıya takılıkalınacak şeyler değil.
İdare edilir illa ki ama benim durumum daha farklıydı. İki taraf da patlamaya hazır bomba gibiydi. Herkesin peşinde dolaştım. O zamanlarda hiç mutlu olduğumu hatırlamıyorum. Keşke yapmasaydım.Evlenirken herkesi idare etmeyen de ne biliyim
Bu son damla olmuş sanırım . Genel olarak birşey var yani sürekli mi sizden birşeyler istiyor ne bileyim ilgisiz mi sevgisiz mi sizin isteklerinize mi hayır diyor. Sizi kazdıracak başka birşey olmalı. Öyle değilse burdan bakınca bunlar problem edilecek şeyler gibi durmuyor daha doğrusu şu zaman kadar taşınacak şeyler değil. Bazı şeyleri yaşarız o an çok acı verir zaman geçince gülerek anlatırız. Ne diye takmışım diye de sorarız kendimize.Yüzüğü küçük geliyor artık. Dün bana yüzük al dedi. Ben de bu olayı hatırladım. Zaten çorap söküğü gibi diğerleri de geldi.
Niye siz "alıyorsunuz" yüzüğünü? Sarraf orada, gitsin kendi denesin, beğensin, parasını ödesin ve alsın.Yüzüğü küçük geliyor artık. Dün bana yüzük al dedi. Ben de bu olayı hatırladım. Zaten çorap söküğü gibi diğerleri de geldi.
Mümkün.Evlenmemiş değil evlenememiş de olabilir
Adam napıyodu bu arada?İdare edilir illa ki ama benim durumum daha farklıydı. İki taraf da patlamaya hazır bomba gibiydi. Herkesin peşinde dolaştım. O zamanlarda hiç mutlu olduğumu hatırlamıyorum. Keşke yapmasaydım.
Ne var bunda yahu. Topuklu giymeyen de kadinsi gelmiyo size iki yüzlülük yapma simdi diye cevabini verip gec. Bunda göz dolacak ne var kuzum sen biraz hassas donemindesin bence. Ben de adam annene falan sövdü sandim unutulmayacak bisey yok hayati zehir etme kendine. Adami mi sevmiosun sen bakim?Elimde hiçe yakın para vardı. Sakındığımdan değil olmadığı için çok içime oturmuştu. Yani ben istemedim şöyle takılar olsun böyle takılar olsun diye. Dalga geçme konusu ise şöyleydi. Ben topuklu ayakkabı giyerdim. Biliyor musun hep topuklu giyiyor hiç düz ayakkabısı yok işte utanmasa evde de giyecek. Topuklu aşağı topuklu yukarı baya bir devam etti. Artık gözlerim dolmuştu
Yuzugu neden siz aliyorsunuz? Evlisiniz artik.Yüzüğü küçük geliyor artık. Dün bana yüzük al dedi. Ben de bu olayı hatırladım. Zaten çorap söküğü gibi diğerleri de geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?