arkadasım senın bu sonuclarını gorunce benım normal yolla kalma umıdım 0 oluyor..
benım esımde 8 mılyon sperm var gıtgıde dusuyor bu rakam..ılk öncelerı yuksekdı.
morfolojı bozuk.hareketlılık %1
dr tüp bebek dedi..
Allah yardımcımız olsun..
herkese merhaba
morfolojiye çok takmayın arkadaşlar,
benim de eşimde morfoloji, sayı ve hareket sorunu vardı. morfolojji % 4 tü, onu da yazayım. bize dedilerki, aşılama şart. 2 kere aşılama oldum. bu tedavi sürecinde eşime keçiboynuzu kürü uyguladım.
her iki aşılamada negatif sonuçlandı. ben de eşime dedimki, sıkıldım bu hormonlardan :)
bu ay kendimiz deneyelim dedim. hani şu yumurtlama dönemi hesaplama programı var ya onunla en şanslı olduğum günleri hesapladım , işte o 5 gün boyunca, ilişkide bulunduk eşimle.yani 2 günde bir falan değil. forumların birinde okumuştum sanıyorum,cinsel perhiz günü uzadıkça hareket azalıyo diye,ben de eşime dedimki gel o zaman hergün ilişkiye girelim :))
ve arkadaşlar okuyan herkese de umut olur umarım, ben doğal yoldan hamile kaldım.:)
darısı tüm isteyenlere, bu sorunlarla başetmek bazen gerçkten bunaltıyo ama, lütfen mucizelere inanın.
sevgilerle....
Bu başlığı açtığımda çok ümitsizdim.Ama çok şükür şuan hamileyim.Allahım tüm bekleyenleri yavrularına kavuştursun.Ümidinizi asla kaybeymeyin.
canım ne mutlu sana ikizlerin olcak herhalde
doğalmı oldu
benimde eşimde morfoloji %1çıktı
merhaba...
arkadaşlar benim eşimin morfolojisi %2..aşılama yapıcaz bu ay ama canım sıkıldı..spermlerin iyi olanı seçilemiyomu?sadece hareketimi arttırılıo?lütfeeeennnn yardımcı olunnnnnnnnn........
evet spermlerin hareketi arttırılıyor sadece.Ama iyi olanlar yumurtaya ulaşarak döllenme yapabilir.
merhaba...
arkadaşlar benim eşimin morfolojisi %2..aşılama yapıcaz bu ay ama canım sıkıldı..spermlerin iyi olanı seçilemiyomu?sadece hareketimi arttırılıo?lütfeeeennnn yardımcı olunnnnnnnnn........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?