- Konu Sahibi Sympathique
-
canim bu konuda bilgim yok ama doktor sizi bilgilendrmedimi soyle boyle diye, yada siz sorsaydiniz
demkki esinde sorun varki ,dogrudan tup bebek dedi canim
canim saol cevabin icin ama yurt disinda oldugum icin daha cok yeniyim doktorun dediklerini bile tam olarak anlamadim bende sorular soramiyorum tam olarak dili bilmedigim icin esimde hastaneden ciktiktan sonra soyledi eve gelince internetten arastirdik testi lerinden ameliyat olup oradan sperm alicaklarmis esimde korkuyor olmak istemiyor ne yapicam bilmiyorum bu ay sonunda belli olucak bakalim hayirlisi
canım öncelikle inşallah bu site uğur getirir sana eşinde sperm hiç yokmuydu yani sayı 0 mı eğer öyleyse biyopsi yoluyla testislerden sperm ararlar ama canım bence eşim micrtese olsun onda sperm bulma şansı daha fazla ve canım biopside rastgele parçalar alıyolar microtesede microskopla testislere bakım belli bölgelerden ufk parçalar alıp onlarda sper arıuolar inşallah bulunur canım benim eşimde microtese olcak kısmetse hazirandaarkadaslar merhaba benim merak ettigim bazi sorular var umarim bana cevap verebilirsiniz dun doktora gittik esime testi biopsi operasyonu yapariz dedi bu ne anlama geliyor ve neden bole bisey yapma geregi duyuyor anlamadim ve bize direk tup bebek i onerdi ve biz su an 2 senelik evliyiz asilama yapilmadan tup bebek yapiliyor mu kafam karmakarisik yanitlarsaniz sevinirim
cnm ama insallah senin olur,lütfen seni üzmek isdemem, benin böyle oldu diye senin de aynisi olcak degil ya,allahim bebisini tez zamanda kucagina almayi nasip etsin..seni üzdüysen karamsizliga sokduysam özür dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?