- Konu Sahibi Sympathique
-
cnm cok zor sende bi piskolok olmak zorundasin esine yardim etmelisin nasil derse,,,, bilmiyorum ,,bende senin gibi ona cocuk hersey demek degil bunu anlatim ona senin erkekliginde bi sorun yok diye yardimci oldum ve bu sorunu astik bebeklerimiz tutmadiginda ben kendime degil ona ardimci olmaya calisdim cunkü eksikdi kendini kötü hisetiyordu ve kesinlikle cevreme esimin sperm sorunu oldugunu söylemedim cünkü bu bizim sorunumuzdu ha ondan yada benden ne fark eder sonucda cocugumuz olmuyordu cevrede konuyu bilip yorum yapamayinca beniki kendine guvenmeye basladi ve seks i cocuk icin yapmamaya basladi..sana yaziyorum belki ardigin bir cevap vardir icinde diye
erkekler hasas oluyor biz gizlide yada acikcada olsa agliyoruz bi arkadasimiz vardir samimi ona anlada biliyoruz onlar öyle degil hep icine atarlar eksik olmadiklarini hircinlikla gösdermeye calisirlar ama elimizden gelen yardimi yapmakdan baska bisey yapamayiz, oysa öyle mutlu olurlar ki birgün ben hamileyim desek oysa baba olmayi öyle hakediyorki..ya biz anne olmayi.... ben hep diyorum,, bir gün bile kapimi calmayacaksin yavrum korkarim sensiz ölecegiz.bu dünyada kapiya baktik öbür dünyada da fatiha icin de kapiya mi bakacagiz,rabbim bu düyada da öbür dünyadada kapiya bakdirmasin muratimizi versin insallah
ah canlarm benim ben inanıyorum olacak
kizlar en sonunda randovu aldik urolgdan
temmuz 6 da randovu var, iyi ben iki aydan once beklemiyodum yine iyi erdiler ,aldik artik bizde beklicez bakalm ne olcak ne diceler
espoir bizimki 6 da sizinkide 24 de sizden once verdiler bize
canm slm ben almanyada nürnberg de yim trabzonluyum annemler istanbulda oduruyor 1993de evlendim geldim..........randevu aldigina cok sevindim hayirlisi insallah,bende hic unutmam olmaycagini bile bile gecikince esim karnimi öpüyordu insallah ordasin bebisim diye. ...ahh ahhh allahim sana sükür diyelim baska diyecek biseyimiz yok. ................
SEVGIDOLU arkadasim sagol insallah
canım randevuyu almana sevindim buda bir başlangıç sayılı gerçekten okadar çok istiyorumki sonuçların iyi olmasını inşallah temmuzdan sonra buraya yazzarsın tedaviye başlıyoruz diye ve sonra hamileyim diye bağırırsın inşallah ben yarın iğneye başlıyorum şu göbekten yapılana bakalım hayırlısı olsun
Hadi bakalim çok sevindim adina hihoyyyt Benden önceymis randevunuz bizimki sonra hayirlisi olsun. Insallah iyi geçer anlatirsin burada.
Simdilik bekliyoruz. Sonunda aldirabildin randevuyu kocana yerimseniben
e canim bizimderandovumuz var bende cok umutlu degilim
ama sonucta rndovu alip doktora gittigimize gore bi umut belki diyoruz
insallah seninde bi umut olur
az kalmis izine gitmenize
neden erken gidiyosunuz bu kadr
randovunuz ne zamandi sizin
peki ne kadr izinde kalcaksiniz
biz bu sene burdayiz izin falan yok
evet izniniz cok azmis ,ordan oraya kosusturmayla gecer gununuz
demk bodrumda tatile gitceksiniz ne guzel bizim bu sene izin yok burdayiz
senin memleket neresiydi canim
daha onceki dedigin doktor degil dimi bu
insallah bu guzel biseyler soylersize
izininizede cok az kalmis
hazirliyomusun valizleri :)
canım dr.tavsiye etmemişti eşim kendi araştırmış bulmuş aldı geldi dr.falan hiç danışmadık kullandıktan 1 ay sonra bir spermiogram tesiti daha yaptırdık umutsuz bir şekilde ama sonuç yüzümüzü güldürdü dr. eşim demiş ben bitkisel bir hap kullanmaya başladım onun etkisiyle sayı artmış olabilirmi diye oda olabilir sen ne kullanıyorsan kullanmaya devam et inşallah sayı dahada artar demiş işte salı günü tekrar test yaptırmak zorundayız spermiogram testinde sperm bulunursa benimde hemen ogün yumurtalarım toplanacak tabi eğer yeterli sayıda bulunmazsa tese ameliyatı olacak sperm bulunursa önümüzdeki cuma günüde transferim olucak benim tedavim devam ediyor 3-4 gün sonra tedavim bitecek bende herşey normal inşallah eşim içinde ameliyata gerek kalmadan tüp bebeği yaptırabilir istediğimiz bu sizin içinde herşey yolunda gider inşallah derdide veren Allah çaresini verende Allah sperm sayısını arttırıcı birsürü formül var birinden biri işinize yara mutlaka seni çok iyi anladığım için sorununu okuduğumda tepkisiz kalamadım birçok yerdede bu hapın ismini yazdım bu durumda olanlara çünkü bizde umutsuzduk hatta dr. hiç boşyere uğraşmayın imkansız dedi çok defa yıkıldık ama Rabbbim biryerden kapı açıyor mutlaka bu hap öule illaki eczanelerde satılan bir hap değil bitkisel ürünlerin satıldığı yeren almış eşim orda almak çok zorsa türkiyeden gönderecek bir yakınınız varsa nasıl olur bilmiyorum denemeye değer ALLAHIM BıZıMDE KUCAKLARIMIZI BEBıŞLERLE DOLDURSUN:ecrin_bebek:a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?