- Konu Sahibi Sympathique
-
evet canim zaman okadr cabuk geciyoki, doktor bize ameliyati yapam dediginden beri 3 ay gecti ,biz daha bi yol kathetmedik ,egerki hemen baska bi yer arastirsaydik simdiye tedavim bitmis olcaktiesinde daha 26 yasida genc farkinda degil ne kadar ömenli cocuk o yuzden umursamiyor benimkide o yasda ayniydi zorla giderdik,ama keske daha zorla gödurseydim. zaman bu kadar cabuk gececek bilemdim
annemler ailem istanbulda konaklama sorunumuz yok ama esimin her seferinde ameliyat olmasi sorun her seferinde azaliyor spermler.kac kere deneriz bize bagli sinir yok galiba ama sperm sorun,,ve 5 kere hep ayni sonuc benide cok yipratti artik bir daha tutmadi cevapini kaldiracak gücüm yok, sanirim bidaha denemem ama allah bilir dedimya hayatta hersey kismet
selam sympathique nasilsin görüsmiyeli ?
Biz halen beklemedeyiz. Biliyorsun esim azosperm sorun nerden geldigini bilmiyoruz. Temmuz sonunda randevumuz var ürologda. Günler geçmek bilmiyor acim inmek bilmiyor. Bugün yine agladim. Bugun dogum günüm ama mutsuzum 28 yasina girdim yasim ilerliyor bebek istiyorum. Hayirlisi olsun diyelim.
a canim benimya dogum gnun kutlu olsun benimde haftaya bugun dogum gunum
bizde hala beklemedeyiz ,neyi bekliyosak daha
siz aldiniz randovuyu randovu gunu bekliyosunuz, bakim doktorunuz ne dicek ,gunler gercekten gecmek bilmez
bende randovu asam baya uzun sure verirler bizde
bide esim isini birakipta istedigi gibi ilgilenemiyo
aglama canimya:teselli: insallah gun gelcek tutacak seninde
isteksizlik degilde yorgunluk var 37 yasinda benimki
Sagol canim. Biz ögrenir ögrenmez esimin azospermi oldugunu hemen aile doktoruma gittik oda bizi ürologa yönlendirdi. 11 mayis randevu aldim tarihi 24 temmuz daha önce yer yokmus. çok uzun sürüyor. Bence zaman kaybetmeyin sizde hemen telefon açin paris'de daha geç olabilir. Ben hiç zaman kaybetmek istemiyorum. bir an önce olsun ve bitsin.
sende kocani bekle. Baskasina telefon açtir. Tanidigin güvendigin arkadaslarin yok mu iyi fransizca bilen. Ben olsam sana yardimci olurum senin için randevu alirdim.
piskolojik nedeni. hani iliskiden sonra uzanmak gerekirya hamile kalmak icin benimkide ilk zamanlar hemen kalkinca kiziyordu belki sperm yerine varacak güce sahipdir diye.hep cocuk olsn diye düsünürse zaten olmaz görev gibi olr beraber olmak
olsun caim sen kisaca bana sempatikte diyebilirsinkaydirigubbakcemile3canim nbr nasisin sypatik isminide kisaltim ama
kizlar sizler icin inanin her zaman dua ediyorum allahim sizlere mucizesini gostersin ins hemen tedavi olursunuz ve sperm bulunur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?