- 8 Ekim 2009
- 654
- 9
- 296
- Konu Sahibi Sympathique
-
mrb smphatique.
nasılsın iyi misin?bu bölümdeki yazılanları okudum da baya şeyler yaşamışsın.hemen hemen hepimiz aynı durumdayız.geçen yıl biz de tüp bebek denedik.olmadı.benim yumurtalar toplanmıştı.eşimde 1 milyon sperm hücresi vardı ama gittiğimiz merkezde iki defa alınan örnekte de bulanamayınca tesa ve tese oldu.şimdilerde korkuyor.yine aynı şeyler olursa diye.ben de diyorum ki üroloğa gidelim muayenemizi olalım ona göre hareket ederiz.illa ameliyat olacaksın diye bi kaide yok diyorum.anlamıyor.zaman hızla geçiyor.geçmemiz gereken testler (hem bir defa yapılan spermiyogram testine ne kadar güvenilir dimi ama şekerim.gel de bunu benim kocaya anlat) sonra gidilecek olan tüp bebek merkezinin seçimi iğneler ilaçlar bunlar da zaman alıcak.onun yaşı 29 benim 23.zaman aleyhimize diyorum.bekleyelim biraz daha diyor.ne yapacağımı şaşırdım.dün biraz şu ilaç hakkında konuştuk kırmızı bantlı olan.hatta bazı bölümlerden bikaç yeri anlattım burdaki yazılanlardan da biraz yumuşadı gibi o ilacı kullanıcak sanırım.inan çok doluyum.yaza yaza bitiremem yani o kadar.
kızlar vazgeçiyorum.eşim beni dinlemiyor.sürekli ben çaba sarf ediyorum.yoruldum çabalrım boşa çıkyor bunu fark ettim her defasında biraz bekleyelim diyor.bu ay geçsin bayram geçsin hep erteliyor.ne desem suç.asla ona bunu sorun etmedim.ama bilmiyorum yoruldum artık VAZGEÇıYORUM BEBıŞ sahibi olmaktan.senağlamasenağlamasenağlama :1no2: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
kızlar benim eşim 2005te alman hastanesinde microtese oldu maalesef sperm bulunamadı sadece spermatid var dediler olgunlaşmamış spermmiş.ameliyat sonrası çok kötü olmuyo rahatlıkla yürüyebiliyodu eşim. yani ameliyatta korkulacak bişey yok eğer düşünüyorsanız bence beklemeyin derim.eşinizi bir an evvel ikna edin tabiki önceden doktorla görüşerek.bol şanslarrrrrrrrr.
ya arkadaşlar ben bu konulara çok üzülüyoum ya hem sorun kendilerinde olsun hemde umursamasınlar acaba sorun bizlerde olsa napardılar çok merak ediyorum.Ama eşimin hakkını yemiyim o elinden geleni yapıyo bebeğimiz olsun diye inşallah sizinkilerde yola gelirde tez zamnda anne olursunuz
canim en iyisi sen biraz bu konuyu dusunmeyeye bak cok ustune dusme esiyinde
kendi halinde birak sonrasinda yine acarsin suan bi fayda etmiyosa kendine yaparsin ,biraz bekle bakalim, insallah esin duzelir bi gun
CNM SEN FRANSANIN NERESINDESIN BELKI BEN YARDIMCI OLABILIRIM BIZDEN BIRI TRYE GIDICEK ENISTEMDE AKTAR ISTERSEN SANA GETITTIREBILIRIM UMARIM SANA YARDIMCI OLABILIRIM BEN FRANSA MULHOUSE DAYIM SEN NEREDENSIN?????:teselli:INS RABBIM GONLUNE GORE VERIR NEDESEK FAYDASIZ CANIM RABBIME SIGIN INS O GONLUMUZE GORE VERICEK:Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?