- Konu Sahibi Sympathique
-
mrb kızlar ben yeni girdimde konu neydi?
mrblar benimde eşimin fsh yüksek cıkıyordu 3 kutu testojel kullandıı bir faydası olmadı mikro tese yaptırmaya yakın sustanon ampul adlı bir igne kullandık artık üretilmiyor buyüüzdende cok zor bulduk eşim mikro tese oldu ama döllenen emriyolar kalitesiz olmus bunları da transfer etmişler tutmadı busebeple
iste bk goruyonmu bende korkuyorum :gitme:
benim esimede bi fayda etmedi bakalim bu testlerde ne olcak dicemya yine ayni olur zannediyorum
bi yerde i srun olusuyo, hakkimizda hayirlsi canim
peki suan siz ne durumdasiniz
biz negatif sonucunu yeni aldık tekrar tüp bebegide birikim yaparak ancak seneye yaparız bizimkini yastan dolayı devlet karsılamıyor. ozamana kadar doktor eşime ilça vermedi tedaviye 4 ay kala geldedi . bu arada melishh testojeli fsh için veriyorlar çünkü benim eşime verdiler tekrar kan verdik yine yüksekti fsh hatta doktor o ara jeli iki kere kullan dedi yine yüksek cıkınca ayrıyetten sustanon ampul adlı igneyi vuruldu jelede devam etmişti.Allah hepimize yardım etsin.
biz negatif sonucunu yeni aldık tekrar tüp bebegide birikim yaparak ancak seneye yaparız bizimkini yastan dolayı devlet karsılamıyor. ozamana kadar doktor eşime ilça vermedi tedaviye 4 ay kala geldedi . bu arada melishh testojeli fsh için veriyorlar çünkü benim eşime verdiler tekrar kan verdik yine yüksekti fsh hatta doktor o ara jeli iki kere kullan dedi yine yüksek cıkınca ayrıyetten sustanon ampul adlı igneyi vuruldu jelede devam etmişti.Allah hepimize yardım etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?