Esimin sperm sayisi 0 yani hic yok , nasil yukseltebiliriz lutfen yardim edin

canim ya aslinda burda cok detayli bisekilde konustuk resimli falan anlatildi ama sen iyi okumamisin saniirim
o arkadasimiz hamile ve artik hic girmiyo, belkid simdi dogum yapti,ona yazmisin ama ben cevap verim o cunku daha girmez
ilacin ismi tirubulus terrestris
demek senin esninde 0 di ve tup bebek denemisiniz olmaisin ,canim umudunu her zaman yitirme ,bak bu ilacin ismini sorduguna gre bi umut var demektir
arkadas bu ilaci ,bitki ilaclari satan bi yerden almis ama her yerde bulunmuyo isterseniz netten siparis verebilirsiniz
benim esimde burda aldi ama bizimkinin markasi degisik ,bana oyle geliyoki sepe naturel markali daha yararli insallah bulup faydasini gorursunuz
benim esim suan kullaniyo ikinci kutusu ama bizimkinin marklasini degisik oldugu icin cokta umutlu degilim
bak asadaki eski yazdigim yazi ve resmiyle birlikte alinti yaptim
resminde gormus olursun
internet adres istersen sepenaturel.com ordan siparis verin

ibrahim saracoglu beyin sitesinde dogal yöntemler var..istersen o siteye bi bak...hatirladigim kadariyla keci boynuzu kürü öneriliyordu.......

Sympathique merhaba eşin tese ya da micro tese oldu mu yazılanları tam okuyamadım.canım umudunu kaybetmeni istemem ama sperm sıfırsa keçiboynuzu kürü falan işe yaramıyo bildiğim kadarıyla.eşinin daha detaylı bir araştırması yapıldı mı?spermin olmamasının nedeni nedir? mesela küçükken ateşli bir hastalık(kabakulak), ameliyat, kemoterapi gibi olaylar var mı?bunlara göre ancak ameliyatla testislerden sperm bulunarak tüpbebek yapma şansın var inşallah Allah yardımcımız olsun bizde de aynı sorun var.

yok canim daha olmadi turkiyede kaan aydosla gorustuk iste esime bir ay b ilac ve gel verdi onu kullandi simdi test yapacak , test sonucarini yazip ,ona gore doktor bize gelin tedaviye baslayalim dicek ,iste esimin labaratuarda pazartesi randovu var yani bi tedaviye baslamadik

kesci boynuzuna gelince daha once denedik ama olmadi ,suan evdede var ama yapmiyorum ,belki tedaviye baslamadan faalan biraz oncesinde yapari baslamaya

iste esime aile doktorumuz bi bitkisel ilac soylemis ,esim onu internetten siparis verdi bakalim gelsin ona baslicak
tedaviye baslamadan once ,yapmamiz gerekeni yapmaz olmazsa artik tabiki mikrotese olcak

birazda sen bahsedermisin canim ,senin esinindemi sonuc 0 ,suan ne durumdasiniz peki

canim benim esiminde sperm kalitesi düsük bizim gitdimiz doktorda sigarayi birakmasini söyledi ve magnesim ve c vitamini almasini önerdi insallah sanada fayda eder tabiki keciboynozunuda icir o cok faydali benim kayinvaldemde esime sürekli icirmisdi..

mrb arkadaşım.yardımın için saol.sen olmasan çok zaman beklerdim.biz şubatta tüp bebek yaptırdık olmadı tutunmadı embriyolar.şu an beklemedeyiz yani araştırma yapıyorum nasıl yükseltilebilir sperm sayısı diye.bu siteyi gördüm üye oldum.pek gezmedim bakmadım onun için görmemiş olabilirim anlatılanları ki o yüzden sordum.yine konuşalım görüşelim senle.msj at arada.sevinirim.ierki zamanlarda yine uzun uzun konuşuruz başımdan geçenleri anlatırım.ben türkiye deyim bu arada.ıspartada ikamet ediyorum.görüşmek üzere hoşçakal.

canim sizin sonuc 0 di sanirim ddimi
iste keci boynuzu var bu ilac var daha cok sey varda benim esim istemiyo
bi ara nohut kuru ,keciboynuzu kuru ,aripoleni falan kullandik fazda etmedi
suan esim bi bitkisekl ilac aldi onu bekliyoz ,onu kullancak bakalim hayirlisi
tabi devam gorusuruz , yeni uyesin dimi ozaman hosgeldin aramiza
site icerisinde dgilde bu konu icinde aslinda hep detayli konustuk ,sen bastan oku vaktin olunca

keçiboynuzu.arısütü.polen.bunları hep denedık kısa bır sure sonuc sıfır mı değilmi bilmıyoruz.tekrar test yaptırmadık.kendıne ıyı bak şimdilik senden msj larını eksık etmemenı istiyorum ikimizede bol şans hayırlısı ile........

kisa sure, oldugundan belki pek etkisi olmamistir ,yinede baya seyler denemisin
bu siteyi icinde cok guzel bilgiler var zamanin oldukca okursun
ben herseyi burdan ogrendim
yazarim canim yazmazmiyim ,burda hepimiz birbirimize destek oluyoruz

canım öncelikle geçmiş olsun Allah kolaylıklar versin zor bir süreç olacak.çok sabırlı olmalısın.benim eşimde azosperm yani sperm sıfır.ama eşim küçükken ameliyat olmuş ve kemoterapi görmüş sanırım bu yüzden.doktorlar kesin bişey demiyorlarki.bende bazı kürler denedim havuç duyu polen gibi ama pek bir faydası olmadı.çünkü bizim gibi olanlarda bu kürler sonuç vermiyor.inşallah kaan bey ile tedaviniz başarı olur.ve inşallah verdiği ilaçlar sperm için etkili olurda tese ya da microtese olmak zorunda kalmaz.beklemedeyiz şu an çalıştığımız için ancak yazın doktora gidecez.seni ve eşini çok zor bir süreç bekliyor ve ne olursa olsun eşine destek ol yanında olduğunu hissettir.çünkü aynı durumda olan bizde olabilirdik ve böyle olmasını onlarda istemezlerdi.hayat ne zor değil mi?ama bir yandanda güzel şeyleri görebilmek lazım mesela çok şükür ki sağlığımız yerinde kimselere muhtaç bir şekilde yaşamıyoruz.ilk önceleri kabullenmek zor oluyor ama şükretmesinide bilmek lazım.biraz fazla uzattım.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

guzel mesajin icin tesekkur ettim canim
evet kurler 0 spermde cok etkili olmuyo cunku nerdeyse 2 ay kadar keci boynuzu kuru uyguladim etkili olmadi ,asedec az olanlarda yukseliyo
esim ,ilac kullandi bide jel o gel hormal icin iste bakalim yarin test yaptircak sonuclari alinca yazicam ,ne zaman baslicaz tedaviye biliyorum
esime hep ben destek oluyorum ,ide o cok takmiyo hep benim zorlamamla yapiyo herseyi, bi biseyi bi kerede yapmiyo on kez soylicemde yapicak ,sinirleyorum kiziyorum , biraz agir biseyler syluyorum zoruna gidiyo ama napim degilse hic yapmiyo soyleyince aninda hemen kalip biseyler yapiyo
aceba sorun bende olsa esim bana bu kadar destek olurmuydu bilmiyorum pekde zannetmiyorum
iste sonumuz hayirlisi olsun canim
insallah sneinde benimde, tum isteyenlerin dilekleri bigun kabul olur

aminnnnnn canım cümlemizin inşallah. bu durum erkeklerin çok kolay kabullenebildikleri bir durum değil.benimkide öyleydi.hep söyle söyle.bence takmıyo gibi görünüyorlar ama bizden daha fazla takıyorlar.bende eşime havuçsuyu bal polen karışımı uygulamıştım ama meğer eşimde şeker hastalığı varmış iyiki birşeyleri düzeltelim derken daha kötüsü olmadı.eşimdeki şeker genetik bir şeker.ayrıca kolesterol ve trigliserid de çooooook yüksek.görsen incecik dal gibi.kiloluda değil.doktorlar genetik dediler.babada amcada var.var oğlu var anlayacağın.dediğin gibi Allah hakkımızda hayırlısını versin canım.inşallah sonuçlar güzel çıkar.habersiz bırakma bizleri.çok öptümmm.

tese yapıldımı eşine..tesede de sperm çıkmadımı peki....... benim eşimin tesede bulundu..mikroenjeksiyon uygulandı.....şimdi hamileyim.....rabbim sanada nasip eder inşallah.

iste bak biseyleri yapalim derken biseyler bozuluyo bunlara iyi dikkat etmek gerk
mesela benim esim bitkisel ilca alcak diyorum tamam hadi yarari varda bise zarari varsa bi yeri duzeltelim derken bi yerden problem cikmasin
anlicagin herseye dikkat etmlek gerek
ben polenmis keciboynuzuymus falan suan uygulamiyorum cunku 0 spermle ise yaramiyo ancak azsa yukseltebiliyo, tabi suan evde keciboynuzu var sakliyorum tedaviye baslamadan once hazirlicam
aynen dedigin gibi allahim hakkimizda hayirlisini versin canim

tese yapıldımı eşine..tesede de sperm çıkmadımı peki....... benim eşimin tesede bulundu..mikroenjeksiyon uygulandı.....şimdi hamileyim.....rabbim sanada nasip eder inşallah.

yok canim daha yapilmadi , biz tedaviyi turkiyede dusunuyoruz kimi doktorlar dogrudan tese yapiyo, iste bizim doktor yani kaan bey ilk once ilac tedavi uyguluyo, anlicagin simdi esim test yaptirdi sonuclarini alinca doktora yazcaz oda ne zaman gelin derse ona gore tedaviye baslicaz

sanirim senin esininde sonuc 0 di ,canim cok cok sevindim boyle guzel haberi duyunca icime bi umut dusuyo insallah olur bekliyoruz hep
peki ilk denemendemi oldu
esin daha once hic bisey kullanmadimi biraz anlatirmisinin

bizim ilk denememizde eşimde azda olsa sperm vardı..mikroenjeksiyon denedik... rabbim kız evlat verdi... ikinci için gittiğimizde ise hiç sperm çıkmadı..tekrar denediler yine çıkmadı....tese yapıldı....tesede sperm bulundu... ve yine mikroenjeksiyonla hamile kaldım.... şimdi ikizlerşne hamleyim... yani deneyipte negatif sonucum olmadı şükür...... hiç ilaç kullanmadı eşim....

mrb smphatique.
nasılsın iyi misin?bu bölümdeki yazılanları okudum da baya şeyler yaşamışsın.hemen hemen hepimiz aynı durumdayız.geçen yıl biz de tüp bebek denedik.olmadı.benim yumurtalar toplanmıştı.eşimde 1 milyon sperm hücresi vardı ama gittiğimiz merkezde iki defa alınan örnekte de bulanamayınca tesa ve tese oldu.şimdilerde korkuyor.yine aynı şeyler olursa diye.ben de diyorum ki üroloğa gidelim muayenemizi olalım ona göre hareket ederiz.illa ameliyat olacaksın diye bi kaide yok diyorum.anlamıyor.zaman hızla geçiyor.geçmemiz gereken testler (hem bir defa yapılan spermiyogram testine ne kadar güvenilir dimi ama şekerim.gel de bunu benim kocaya anlat) sonra gidilecek olan tüp bebek merkezinin seçimi iğneler ilaçlar bunlar da zaman alıcak.onun yaşı 29 benim 23.zaman aleyhimize diyorum.bekleyelim biraz daha diyor.ne yapacağımı şaşırdım.dün biraz şu ilaç hakkında konuştuk kırmızı bantlı olan.hatta bazı bölümlerden bikaç yeri anlattım burdaki yazılanlardan da biraz yumuşadı gibi o ilacı kullanıcak sanırım.inan çok doluyum.yaza yaza bitiremem yani o kadar.

kızlar benim eşim 2005te alman hastanesinde microtese oldu maalesef sperm bulunamadı sadece spermatid var dediler olgunlaşmamış spermmiş.ameliyat sonrası çok kötü olmuyo rahatlıkla yürüyebiliyodu eşim. yani ameliyatta korkulacak bişey yok eğer düşünüyorsanız bence beklemeyin derim.eşinizi bir an evvel ikna edin tabiki önceden doktorla görüşerek.bol şanslarrrrrrrrr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…