eşimin sperm sayısı düşük çıktı :(((

Keçiboynuzu kürünü mutlaka yap..en etkili o...he bi de arı sütü poleni..onu da kullan o da çok şifalı..

he bunların yanında piyasada sperm arttıran tek ilaç proxeed ve spermax bunlarıda araştır cnm..

ama şunlarıda unutma bunların hiçbirinin garantisi yok ..bünyeye göre değişio..

Son düzenleme:

bir de bugün ürolog şey demiş. Şimdilik teste gerek yok düzenli beslen stresten uzak dur demiş. acaba başka bir ürologa da gitsek mi özele falan. Dediğiniz fsh ve testesteron hormonuna fala bakılsa mı

merhaba hanımlar 2 yıllık evliyiz 1 yıldır korunmuyoruz.doktora gittik benm kan değerlerimi istedi ve eşimden sperm tesstini istedi benim kan tahlillerimde bi sorun çıkmadı fakat eşime sper testi yaptırdık sonuclarını değerlendirirseniz sevinirim.
hacim 2,5ml
like ifikasyon süresi 30
viskozite normal
agglütinasyon (-)
ph 7,2
spermatozoa sayısı 500 000/ml
toplam spermatozoa sayısı 1 250 000/ml
ileri hareketi (a+b) %32
yerindmle hareketli (c) %5
hareketsiz (d) %63
toplam ileri hareketli spermatozoa sayısı 400 000/ml
marfoloji kruger strict %1
spermatozoa dısı yuvarlak hücre sayısı 2000 000/ml
lökasit sayısı 300 000 /ml

Arkadaslar herseyin basi moral.bunu bizzat yasadim gordum.esimde sadece 3 milyon sperm vardi bundan 7sene once 4 uncu tup bebek denemsinde bir kizim oldu.aradan 3,5 sene gecti.bu arada esim ile hic bir seyi kafayi takmadik.para mal mulk umrumuzda degildi.sadece mutlu olmak icin yasadik.gecen ay tekrar tup bebek tedavisine baslayacaktik adetimin olmasini bekliyodum ama olmadi test yaptim ve hamileyim.
Arkadaslarim uzun lafin kisasi o hatalari bende yaptim kendinizi butun streslerden uzak tutun.allah bir gun mukafatini veriyor.

benimde aynı durum söz konusuydu arı sütü ve keçiboynuzu pekmezi yedi adam sabah akşam 1 ay sonra hamile kaldım ilkinde 1 sene uğraştık olmadı şimdi ikinciye hamileyim üstelik kazara allah hayırlısını nasip etsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…