• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin spor aşkı

Yildizlisorunlar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2018
218
232
18
32
Hanımlar merhaba ..daha önceki konumda halamın bizde kalmasından bahsetmiştim ...eşim neredeyse 1 aydır çok spor yapıyor ben başta kafası rahatlıyor iyi sağlıklı oluyor diye seviniyordum ama biraz moralim bozulmaya başladı kendine çok dikkat etmesine hergün düzenli gidiyor ne kadar yorulsada spor salonuna yada yürüyüşe...bende biraz kendimi bıraktım gibi bakımsızım eşinizin çok kendine bakmasını nasıl karşılardınız siz ?

Kendine baksın da kızlara bakmasın :) Ben olsam ben de o spor salonuna yazılırım. En kötü, sporu sevmeyen biri olsam bile arada ben de spor salonuna gidip eşim antremanını yaparken onu koşu bandından dikizlerdim. (Hem de hiç yoktan kardiyo yapmış olurdum.) :KK62::rolleyes:
Böyle değildim aslında hep bu BDV beni böyle yaptı. :halay::KK45:

Ne kadar güzel işte. Uzun ve sağlıklı bir ömür için uğraşıyor adam. Siz de ona katılabilirsiniz dert yapacağınıza. :)

Konu sahibi ben seni anladım,adam daha bakımlıysa çok üzgünüm sen de olmalısın yoksa kocanı kaparlar sendromuna yakalanmışsın:halay:
Ben bi ara düzenli spor yaptım eşim benim için önemli değil hatta saygı duyuyorum ama sen yapınca ben rahat yiyemiyorum beni strese sokuyorsun derdi:halay:

Spora gidebilecek durumum yok benimde aklıma farklı seyler geliyor cidden bu bdv paranoyaklaştıruyor

Kendine baksın da kızlara bakmasın :) Ben olsam ben de o spor salonuna yazılırım. En kötü, sporu sevmeyen biri olsam bile arada ben de spor salonuna gidip eşim antremanını yaparken onu koşu bandından dikizlerdim. (Hem de hiç yoktan kardiyo yapmış olurdum.) :KK62::rolleyes:
Böyle değildim aslında hep bu BDV beni böyle yaptı. :halay::KK45:

Acaba siz şu agir hayatlar programindaki karilarinin zayiflamasini istemeyen ve zayiflarsa beni birakir diye korkan erkeklerin sendromuna dusmus olabilir misiniz :KK48:
Haha o programı izliyorum eşim şişman değil normaldede yapardı ama 1 aydır her gün yapması gıcıgıma gitmeye başladı bazi durumlardan çokta ilgilenemiyordum acaba farklı amaçla mı gidiyo diye bi düşündüm

Konu sahibi ben seni anladım,adam daha bakımlıysa çok üzgünüm sen de olmalısın yoksa kocanı kaparlar sendromuna yakalanmışsın:halay:
Ben bi ara düzenli spor yaptım eşim benim için önemli değil hatta saygı duyuyorum ama sen yapınca ben rahat yiyemiyorum beni strese sokuyorsun derdi:halay:
Evet bende strese girmeye başladım sağlıklı beslenmesi sporu uykusu baya bireysel bi hayat yaşıyor

Back
X